U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Pravda za Ahmeda Hasanovića!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Ćeman pogodio za pobjedu bh. juniora: Presretan sam zbog postignutog pogotka 29.08.2018 u 20:55 Juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se u Trening centru u Zenici na pripremama za predstojeće utakmice koje ih očekuju u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2019. godine.
U sklopu priprema danas su izabranici Slavena Muse odigrali pripremni susret sa ekipom Borca iz Jelaha i slavili pobjedu rezultatom 1:0. Strijelac jedinog pogotka za naše juniore bio je Sanjin Ćeman iz FK Olimpik. - Sretan sam zbog pogotka, pogotovo što nam je donio pobjedu u ovom susretu. Kada sam dobio poziv za okupljanje bio sam izvan sebe od sreće, a danas nakon ovog pogotka ne znam šta da kažem, rekao nam je Ćeman po završetku susreta na Šibovima. Ćeman kaže kako je prezadovoljan kako teku pripreme. - Drago mi je da sam u krugu kandidata za juniorsku reprezentaciju BiH. U prethodnih par dana smo imali priliku da se dodatno upoznamo, da kvalitetno radimo i u današnjoj utakmici prenesemo zamisli selektora Slavena Muse i njegovih saradnika. Nadam se da ću dobiti poziv i za naredno okupljanje i generalne probe sa selekcijom Gruzije, koje igramo narednog mjeseca, rekao je na kraju razgovora vođa navale juniorske ekipe FK Olimpik.
Pročitajte više na: https://****/reprezentacija/ceman- ... tka/129198
U sklopu priprema danas su izabranici Slavena Muse odigrali pripremni susret sa ekipom Borca iz Jelaha i slavili pobjedu rezultatom 1:0. Strijelac jedinog pogotka za naše juniore bio je Sanjin Ćeman iz FK Olimpik. - Sretan sam zbog pogotka, pogotovo što nam je donio pobjedu u ovom susretu. Kada sam dobio poziv za okupljanje bio sam izvan sebe od sreće, a danas nakon ovog pogotka ne znam šta da kažem, rekao nam je Ćeman po završetku susreta na Šibovima. Ćeman kaže kako je prezadovoljan kako teku pripreme. - Drago mi je da sam u krugu kandidata za juniorsku reprezentaciju BiH. U prethodnih par dana smo imali priliku da se dodatno upoznamo, da kvalitetno radimo i u današnjoj utakmici prenesemo zamisli selektora Slavena Muse i njegovih saradnika. Nadam se da ću dobiti poziv i za naredno okupljanje i generalne probe sa selekcijom Gruzije, koje igramo narednog mjeseca, rekao je na kraju razgovora vođa navale juniorske ekipe FK Olimpik.
Pročitajte više na: https://****/reprezentacija/ceman- ... tka/129198
Hamza danas u najvećoj utakmici dosadašnje karijere, igraju za grupnu fazu Europa lige i autsajderi su. Ako nekad mora pokazati kvalitet da može povući, to je onda danas. Nije vrijeme za biti nevidljiv na terenu.
catakADABRA 

poslije one ublehe uvalili nam musu pusu.Moggi je napisao/la:borac jelah botebog jel ih stid objavit
nesto gledam gojak ima 51 utakmicu za nase omladinske kategorije, mislim da je definitivno rekorder i da ce ovo tesko ko stici
Zarathustra
Ja sam za njega prvi put uopće čuo kad je U17 reprezentacija pobjedila Belgiju 3 : 0 a on bio dvostruki strijelac
https://www.transfermarkt.ro/spielberic ... ht/2387101
https://www.transfermarkt.ro/spielberic ... ht/2387101
Hamza poćeraj, Larnaca vodi 2 : 0 

Juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine Mateo Božić, dosadašnji član Zrinjskog, karijeru će nastaviti u Hajduku.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Bazinga12345
- Kontakt:
sigurno poslije Dinama i Rijeke trenutno treca ekipa u Hrvatskoj, dobar
nadam se da ce hadziahmetovic put hrvatske uskoro
nadam se da ce hadziahmetovic put hrvatske uskoro
Zarathustra
Glupan, iz Bundeslige dodjes u HNL. Ako nisi mogao makar u Belgiju, Holandiju otići uzmi strik i objesi se.
Ocigledno ti mislis da je ovo PES/FM/FIFA kad tako razmisljas
Sto bi se objesio, momak igra fudbala i zaradjuje vise para nego sto ce 95 % foruma ikada imati
Lahko je biti general poslije bitke, ali Cavaru je sljedeci korak u karijeri i trebao biti HNL pa tek onda zapad. Nek se dokaze pa ce biti Gojakova zamjena iduce godine u Dinamu

Lahko je biti general poslije bitke, ali Cavaru je sljedeci korak u karijeri i trebao biti HNL pa tek onda zapad. Nek se dokaze pa ce biti Gojakova zamjena iduce godine u Dinamu

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
sajo10 je napisao/la:Ocigledno ti mislis da je ovo PES/FM/FIFA kad tako razmisljasSto bi se objesio, momak igra fudbala i zaradjuje vise para nego sto ce 95 % foruma ikada imati
![]()
![]()

- Goalgetter
- Kontakt:
Trebao je odbiti Frankfurt, ma ja
Ocito da je imao dobre razgovore tada sa Kovacom koji mu je ponudio perspektivu - peh je jednostavno sto se odvijala ovako situacija da je dosao novi trener.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.