Sportski komentatori
Re: Sportski Komentatori
baho topalbecirevic i marjan mijajlovic najbolji
baho
baho
Kako se samo naježim... a čuj ovo..._emir je napisao/la:baho topalbecirevic i marjan mijajlovic najbolji
baho
"Pa kazniće nas, ma neka nas kazne, samo da večeras pobijedimo"

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Ma Marjan najbolji komentator, steta sto nece veceras prenosit, valja slusati one morone sa BHT-a
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- juzni vjetar!
- Kontakt:
ma uredu je velid spaho .ali ona dvojica ,zoran suko i igor kristic su katastrofa 

La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Sto se tice komentatora nemam nista protiv Igora Kristica,momak ima znanje o fudbalu i nisam primijetio da ima nekih gresaka u toku komentarisanja neke utakmice.Velida Spahu i ne simpatisem toliko jer mi je pao u ocima zbog neprestanog ''hvalisanja'' drugih zemalja,nama susjednih.Mislim da to nije trebalo toliko raditi ali njegova je odluka.Vugdalica slusam kad hocu da se nasmijem,mada nekad zna biti i naporan.Prijenosi koje je odradjivao Hayat nisu nesto bas,kad uzmemo u obzir onaj prijenos utakmice Genk - Sarajevo,dosta raje tvrdi da je komentator govorio da je offsajd poslije penala za Genk.Ali Hayat se reogranizirao i doveo Marjana,sto je bio pravi potez,kao i prijenos tekme u Belgiji.Sto se Marjana tice na pocetku je bio in,vjerujem da ce ostati.Mada mu zamjeram jer nije rekao za koga navija,a svi znamo to (bar ja ).Nemamo toliko kvalitetnih komentatora,ali nevazno je.Samo da pobijedimo veceras.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Igor Kristic je sasvim ok komentator, valjda ce on prenositi veceras, sjetimo se tekme u Danskoj gdje se proslavio
Velid Spaho nidje veze, nesta ko lafo prenosi a preofirno se skonta za koga navija
Zoran Suko nema veze o fudbalu, svaka druga recenica greska 

- reds_forever
- Kontakt:
nema kristic toliko gresaka koliko je retardiran....na BHTu utakmica arsenala,ili liverpoola ili bilo koje drugog tima,a on citavo vrijeme prica kako manchester brilijantno igra,mislim,nije valjda toliko glup da ne zna kakvo je rivalstvo izmedju npr. liverpoola i manchestera,arsenala i manchestera i sl....znam da je scumovac,ali nek barem onda ne prenosi utakmice njihovih rivala,ako vec ne moze izdrzat da ne prica o njima i ne trazi niko od njega da zna imena liverpoolovih legendi,ali kad je bio prijenos liverpool - chelsea,prikazase Iana Rusha,a on rece "ovo je Dalglish - legenda liverpoola" ,poslije prikazase Dalglisha on suti,ako ne zna ko je ko onda nek se ne bruka bezveze,suko se ubija za statistike,a spaho ima kisu gresaka, kad prenosi,cini se ko da ce ga srcani pokosit
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Igor Kristic sa legendarnom izjavom "...cuvajte se danaca i kad darove nose..."
to je kad se neko pravi pametan , cuo je on nesta slicna , izjava narvno stoji za "danajce" grke i trojance , kakce veze ima danska i troja
, uvjek su bolji lomentatori sto pricaju ono sto znaju a ne ono sto povrsno znaju 

to je kad se neko pravi pametan , cuo je on nesta slicna , izjava narvno stoji za "danajce" grke i trojance , kakce veze ima danska i troja

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Bez ikakvog dvoumljenja Marjan je trenutno bez konkurencije,ne samo u Bosni i Hercegovini nego i u regionu.Komentarisanje utakmcie Belgija-BiH je bilo za osmicu na skali od 1-10.Evo i zasto,fantastican glas ali bilo je malih greskica prilikom oslovljavanja igraca koji imaju loptu u svom posjedu ali sev oprosteno jer onoliki izliv emocija sa fantasticnim glasom prilikom postizanja i prvog i drugog i treceg i cetvrtog gola je neopisivo.On mi je svojimkomentarisanjem unosio sigurnost u utakmicu.Ostale komentatore ovom prilikom ne bih uopste pominjao.Stoga,Marjane bio si fantastican a znam da ces biti jos i bolji.Pozdrav svim navijacima BiH-a selekcija.
BosnaE
- bosanac723
- Kontakt:
Marjan je bas super komentator on da mnogo mali statistika i interesantni stvari o igracima sto nikad prije nisam znao, samo me brine jel' on istinski navija za BIH, jer mi se nekad cini da pretjera sa "to je nasa zastava, Bosanska"(o zlatnim ljiljanima..kad je onaj navijac radio slalom kroz security) nije rekao za kog navija, mislim neke su sitnice ne nesta ozbiljno, al bi volio da znam da onaj sto komentarise na utakmici da istinski voli BIH na terenu i van terena. Ono sto je Marjan nam predstavio u Genku je bas bio orgazam za usi

When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/video- ... 28074.aspx
ovo ne znam gdje da stavim,a posto se spominje i okmentator vrijedi procitati...
LJUBOMORNE DUSE MOGU SAMO DA NAM PUSE !!!
ovo ne znam gdje da stavim,a posto se spominje i okmentator vrijedi procitati...
- juzni vjetar!
- Kontakt:
jao kako me nervira onaj zoran suko jel sinoc navijao za belgiju ili bosnu
?

La liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
šuko je trenutno najbolje sto bht moze pruziti od komentatora, za spahu i kristica on je svemirski brod
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Potpisujem prijatelju,sinoc je bio kada ga usporedimo sa utakmicom u Litvaniji prije tri godine ,sinoc je bio extra a to za koga ko navija ,ne interesuje me .Neka oni nama komentarisu kako treba i to je to.bh hrvat je napisao/la:šuko je trenutno najbolje sto bht moze pruziti od komentatora, za spahu i kristica on je svemirski brod
BosnaE
suta ce biti kino od komentatora ako onaj muratovic na ftv bude prenosio kombinovani prenos bundeslige, on se ne moze koncetrirati na jednoj utakmici. a sta ce tek biti kada budu obe
Trebali bi Hayat i BHT postici nekakav kompromis,da Marjan prenosi sve tekme repke,i domace i gostujuce.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Hahahahahaharoki... je napisao/la:http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/video- ... 28074.aspx

Trci Ciroslav ko povjetarac, respekt s obzirom na njegove godine.
Jbt, bolje izgleda kada trci u onom kaputu nego sam Nemanja Supic.

Vom Jäger zum Gejagten
Ma kakvi ba, neće one glavonje sa BHT1 tako nešto ni pomisliti. Iako vide da je on komentator rođen za onakve tekme ali jok. Bolje da ih vodi Igor Kristić, pa kada igra reprezentacija da zaspeš uz njega...Butmiran je napisao/la:Trebali bi Hayat i BHT postici nekakav kompromis,da Marjan prenosi sve tekme repke,i domace i gostujuce.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Igor je meni najbolji u bht1, bolje je nego zoran suko, , kemo je posebna prica iako je on ftv, ali ima na onoj mrezi plus ona dve komentatora sto su prije marjana bila tu, ima onaj jedan ludjak hahahaha kako je lik smijesan, on mi je najdrazi bio, marjan je legenda, ali bilo bi malo bolje da onako ne gubi glas nabrzinu, nekako se dere u prazno u nekim situacijama ali je i dalje broj 1.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Mislim da bi najbolja kombinacija bila legendarni Baho i Marjan.Bila bi to bas ludnica.
BosnaE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.