Geo ili unutranjsu?Ramiy je napisao/la:Ne znam pitaj admina on je zabranio politikuBosniacum Lilium je napisao/la: Znas kako je Aristotel nazivao apoliticne osobe?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Chat
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ovo je umjetnost. Don't @ me
Samo za nas sektaše, skupljene u ćošku i sa iglom u ruci, osuđujući one što se gnušaju horsa i ohrabrujući nove mlade 'komane.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mladost sam ispucao na na rokenrol i birtije. Nikad to necu sebi oprostiti.
Narodni melos je ono pravo ipak.
Narodni melos je ono pravo ipak.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Vratite nam Milana, evo vam cijeli GRAND.uNbx je napisao/la:
Samo za nas sektaše, skupljene u ćošku i sa iglom u ruci, osuđujući one što se gnušaju horsa i ohrabrujući nove mlade 'komane.

"We need to suffer. And we need to fight."
Derdiyok je napisao/la:Milan tuCaptain4 je napisao/la: Vratite nam Milana
Derdiyok, pogledan si.

"We need to suffer. And we need to fight."
Hit bogami.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
milani,stojanimc,jale ,bube i pm....
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Igram sah protiv kompjutera, dosta tezak nivo, ne mogu da ga pobijedim, i kad uspijem da prevagnem i uradim coup de grace neki lag se desi i ne da mi da izvrsim potez. 

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Jel preko neta il je neki download?Mokroguz je napisao/la:Igram sah protiv kompjutera, dosta tezak nivo, ne mogu da ga pobijedim, i kad uspijem da prevagnem i uradim coup de grace neki lag se desi i ne da mi da izvrsim potez.![]()
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
http://chess.com/Kanye je napisao/la:Jel preko neta il je neki download?Mokroguz je napisao/la:Igram sah protiv kompjutera, dosta tezak nivo, ne mogu da ga pobijedim, i kad uspijem da prevagnem i uradim coup de grace neki lag se desi i ne da mi da izvrsim potez.![]()
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- Donnie Darko
- Kontakt:
ne daj boze da neko kod nas napravi meso koje je malcice rozo u sredini, umrijet ce neko. mora se dusa ispec iz njega.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Mokes je napisao/la:
![]()

Makni spoiler

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Možda si pod šahom.. ja sam igro dosta na toj stranici i nikad nisam imo bug, pogotovu te vrste da ti ne dopušta validan potez, pa možda ga stvarno po pravilima ne možeš izvršitMokroguz je napisao/la: http://chess.com/
Walk on, with hope in your hearts.
Ili kad se kuha nesto. Povrce se raspadne da ga ne mozes ni prepoznati koje je. Meso se u trakice koje ne moras ni zvakati raspadne. Glavno pitanje uvijek "Jel se skuhalo dovoljno?", iz jela izcijedjeno sve hranjivo, jedes piletinu s okusom vode, ostala samo forma. Grasak i dalje lici na grasak "Ma nije se ovo dovoljno skuhalo, treba jos".Donnie Darko je napisao/la:ne daj boze da neko kod nas napravi meso koje je malcice rozo u sredini, umrijet ce neko. mora se dusa ispec iz njega.
Mozda, ili je nesta bilo na putu. Lovac mi bio na H8 nije mog'o do B2 a nisam nista vidio medju njima. Prije mi se jednom desilo da sam triput povukao pa tek treci put se "zalijepi".artemis77 je napisao/la:Možda si pod šahom.. ja sam igro dosta na toj stranici i nikad nisam imo bug, pogotovu te vrste da ti ne dopušta validan potez, pa možda ga stvarno po pravilima ne možeš izvršitMokroguz je napisao/la: http://chess.com/
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.