Znam znam. Njega ćemo maksuz voditi u sokerhanu da odigramo.High je napisao/la:Mislim da on misli na sokerhane, ne znajući da mi mislimo na igranje od kuće na PS4.arelinho je napisao/la:
Ne znamo da li si naš nivo, ali ipak neće biti problem da igraš s nama.
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Koliko sada kosta u radnjama Play Šejtan 4 i koliko se placa taj fičr s kojim mozes igrati online
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Cijena konzola je dosta pala:Bosniacum Lilium je napisao/la:Koliko sada kosta u radnjama Play Šejtan 4 i koliko se placa taj fičr s kojim mozes igrati online
https://www.sancta-domenica.ba/playstat ... black.aspx
Bon za tri mjeseca:
https://www.sancta-domenica.ba/playstat ... anger.aspx
Bon za godinu dana:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Skup PS PLUS yebote
Ma skupo i dalje, kupi konzolu, kupi djostik, kupi igru, kupi pretplatu.... ode preko glave.High je napisao/la:Cijena konzola je dosta pala:Bosniacum Lilium je napisao/la:Koliko sada kosta u radnjama Play Šejtan 4 i koliko se placa taj fičr s kojim mozes igrati online
https://www.sancta-domenica.ba/playstat ... black.aspx
Bon za tri mjeseca:
Bon za godinu dana:
Mislim sve je stvar koliko se igra, ja kupio igrao mjesec eno sad skuplja prasinu

PC je liga ispred za konzole po svemu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
ma moze se naci dosta jeftinije na netuBosniacum Lilium je napisao/la:Skup PS PLUS yebote
https://www.allkeyshop.com/blog/buy-pla ... re-prices/
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Neka mi neko proda konzolu za 100 KM
Dajte Nickove vas dvojica da fife bacimo koju 
I High zar ti ne prodade ps4?

I High zar ti ne prodade ps4?

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Jel' mi može neko poslati normalan link za download Assassin's Creed: Revelations
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Moderator
- Kontakt:
SCUM trenutno najpopularnija igra na Twitchu.
Nisam ni vjerovao da je iz Hrvatske igra u early access mi se cini bolje optimizovanije od onog sranja PUBG-a.

Nisam ni vjerovao da je iz Hrvatske igra u early access mi se cini bolje optimizovanije od onog sranja PUBG-a.

Croteam je napravio i ovaj novi Serious Sam koji je bio na E3-u. Oni i Slovenci su izgleda zakoracili u industriji.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Meni se cini da ce ovaj SCUM da ispari brzo ko i ona gusarska igra sto jeGracanicaAA je napisao/la:SCUM trenutno najpopularnija igra na Twitchu.
Nisam ni vjerovao da je iz Hrvatske igra u early access mi se cini bolje optimizovanije od onog sranja PUBG-a.![]()
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ima SP, pa ce je to mozda spastiti, ali gledao sam sinoc HCL video komentar i ima potencijala, no cini mi se da je mapa prevelika i da nema toliko PVP akcije. No, opet da je manja taj survival element bi pao u drugi plan.Ramiy je napisao/la:Meni se cini da ce ovaj SCUM da ispari brzo ko i ona gusarska igra sto jeGracanicaAA je napisao/la:SCUM trenutno najpopularnija igra na Twitchu.
Nisam ni vjerovao da je iz Hrvatske igra u early access mi se cini bolje optimizovanije od onog sranja PUBG-a.![]()
Al Fortnite i ako ga toliko guraju u taj eSport nema sanse da uspije kod casual gledatelja poput mene. Previše stvari moraš znati da bi gledao, ovi tp-ovi i milion tih stvari, dok je PUBG lakše za gledati jer nema tih nadnaravnih elementa.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
koliko bugova ima F1 2018, pa ovo je gore od 17ke
platis full igru a ustvari si beta tester

ko te yebe sto placasmiki_92 je napisao/la:koliko bugova ima F1 2018, pa ovo je gore od 17ke

Ne znam i kad kupujem, sacekam uvijek da izadje koji patch

Uvijek čekaš, osim ako igru radi Square Enix ili CD Project Red. Usput Cyberpunk će biti najbolja igra svih vremena. Spavaš li mirno Rockstaru?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ma nisam ni kupio nego gledam po netu sto ljudi postavljajuMElloo je napisao/la:ko te yebe sto placasmiki_92 je napisao/la:koliko bugova ima F1 2018, pa ovo je gore od 17ke
platis full igru a ustvari si beta tester![]()
Ne znam i kad kupujem, sacekam uvijek da izadje koji patch
izasla su 4 patcha do sad ako se ne varam

Samo fortnite
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.