A kod mene vec sad sarena glavaMarsal je napisao/la:Moj ima 71 godinu i tek pokoju sijedu dlaku

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
A kod mene vec sad sarena glavaMarsal je napisao/la:Moj ima 71 godinu i tek pokoju sijedu dlaku
Još sam maksimalno slab. PROlife sam mlatnuo oko 5 i nisam povraćao, al opet nista ne mogu jesti. Samo da izbjegnem dehidraciju i infuzije.Aerials je napisao/la:Tačno. Ja se jednom prilikom ni vode nisam mogla napiti, odmah povratim, od jutra do mraka povraćala. Dantes mi je tablete neke preporučio tad, Klometol, i prošlo je odmah, nakon jedne samo.Captain4 je napisao/la:Cijeli dan ništa jeo ni pio nisam. Ovo povraćanje je najgora stvar na svijetu
Eto, ja kad kažem koliko ćale ima godina ljudi ili me optuže da ih trollam ili kažu otac ti je vampirRamiy je napisao/la: A kod mene vec sad sarena glava
Nedavno me dodala treba 16 godina (zvoni curetak) i mi u priču i reko šta misliš koliko imam godina, kaže ona 17 ili 18legenda reala je napisao/la:Pa i ti izgledaš bar pet godina mlađe
Tamam je to, svakako su ove nove generacije napredneMarsal je napisao/la:Nedavno me dodala treba 16 godina (zvoni curetak) i mi u priču i reko šta misliš koliko imam godina, kaže ona 17 ili 18legenda reala je napisao/la:Pa i ti izgledaš bar pet godina mlađeja im'o 25 punih jbm ti grob.
joj ovo me podjesti hahahaMarsal je napisao/la:Nedavno me dodala treba 16 godina (zvoni curetak) i mi u priču i reko šta misliš koliko imam godina, kaže ona 17 ili 18legenda reala je napisao/la:Pa i ti izgledaš bar pet godina mlađeja im'o 25 punih jbm ti grob.
Pa gdje će bit pozitivno kad ti kaže ti si još "pilić maji" jbm ti grobRaonffa je napisao/la:A je l' pozitivno ili negativno kad ti govore da mlađe izgledaš nego što zapravo jesi?![]()
Dobro, normalno da je pozitivno kad imaš 60, a neko ti kaže da imaš 40-50, al' ovako u ovim mlađim godinama, imam 23 godine, svi mi govore da sam po svim standardima face tek napunio 18 godina
Pa šta ima veze, kad su Vieri i Di Caprio stariji od svojih treba po dvadeset godina to je normalno a ovo nijeMarsal je napisao/la:Legendo sad će nam bokte po 27 punih za 2 mjeseca
Ja bi volio da mi govore vako ko MarsaluRaonffa je napisao/la:A je l' pozitivno ili negativno kad ti govore da mlađe izgledaš nego što zapravo jesi?![]()
Dobro, normalno da je pozitivno kad imaš 60, a neko ti kaže da imaš 40-50, al' ovako u ovim mlađim godinama, imam 23 godine, svi mi govore da sam po svim standardima face tek napunio 18 godina
ja sada da skinem bradu bio bi isto srednjoškolac kakavRaonffa je napisao/la:A je l' pozitivno ili negativno kad ti govore da mlađe izgledaš nego što zapravo jesi?![]()
Pa dobro sad Maršale, može biti i pozitivno ako to okreneš u svoju koristMarsal je napisao/la:Pa gdje će bit pozitivno kad ti kaže ti si još "pilić maji" jbm ti grobRaonffa je napisao/la:A je l' pozitivno ili negativno kad ti govore da mlađe izgledaš nego što zapravo jesi?![]()
Vidiš ja skoro nemam nikako bradu, moguće da me zato i podmlađuju, zapravo to je vjerovatno glavni razlogFoSte95 je napisao/la:ja sada da skinem bradu bio bi isto srednjoškolac kakavRaonffa je napisao/la:A je l' pozitivno ili negativno kad ti govore da mlađe izgledaš nego što zapravo jesi?![]()
47' godište, ipak bio je ispočetka malo u nekoj jedinici, imao sreću da zna njemački jezik pa zbog toga bio zaposlen u nekoj humanitarnoj od početka i tu naučio raditi protetiku jer je bio dobar majstor i kad je rat završio uzme ih Kantonalna Bolnica pod svoje i tu penziju dočeka... baš je ono imao sreće jbg.tuzlak1987 je napisao/la:Otac ti je ono rodjen bas u najbolje vrijeme da izbjegne rat i platu Bingovacu.
Pa dvaesitri, jesi ćorav tilegenda reala je napisao/la:Pa Faraone kolisan si to.pa ni bradu nemas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.