Sto se tice story igara kako nema dobrih
Dragon age origins
Mass effect triologija
Witcher 3
Nadje se pokoja

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Daa, ne kontam kako neko igra ovaj ugao kamere kad je 5 vs 5.Puma je napisao/la:Ljudi pored onako lijepih uglova kamere koriste ovu najgoru. Za mene je broadcast zakon.
2K >>> bilo koja druga kameraTonySosa je napisao/la:Daa, ne kontam kako neko igra ovaj ugao kamere kad je 5 vs 5.Puma je napisao/la:Ljudi pored onako lijepih uglova kamere koriste ovu najgoru. Za mene je broadcast zakon.
Witcher 3, Prey itd.Mokroguz je napisao/la:Moderne igre nemaju dobar story.
Komican naspram Witchera i bara bara sa Andromedom. U prvih 20 min si vidio sve. Prica i likovi u AC serijalu nakon Brotherhooda ne postoje. Origins je lijep graficki i igriv, nije los ali nije to vise AC.MElloo je napisao/la:Ja planiram da igrma kad zavrsim witcher 3 i me andromeda. Jel stvanro tako dobar?Puma je napisao/la:AC: Origins![]()
nije, ali mogla se igrati s onom bypass metodomQUARESMA 18<<< je napisao/la:cisto informativno, je li ikada izasao crack za fifu 16? odavno ne igram ovo pa i ne pratim, a i nema toliko ovih piratskih stranica kao sto je prije bilo pa da se malo istrazi.
Kad viđoh ovo, naumpade mi bizarna scena. Kupim PES5, na coveru bili Henry i Terry. Dadnem jaranu iz ulice CD da instalira, međutim ne vraća ga par dana. Odlučim s drugim jaranom da mu bahnemo kući kad mu starci odu na pos'o. Ulazimo u avliju, roletne podignute, gledamo kroz prozor kad on - u lijevoj ruci drži cover PES-a, a desnom šilji mačora.tobaccos je napisao/la:
Meni nekako najdraži
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.