Safet Sušić - Pape

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Admir_Sa » 07 okt 2010, 13:56

Rijetko dolazim na ovaj podforum, al sad vidjeh ovu tekmu

http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=2&t=3380

Pa kako vas nije stid?? Pa gdje su ovakve teme bile kada je klaun svih klaunova bio selektor, koji nije znao sastaviti dvije kvalitetne recenice, a koji je psovkama i ostalim retardiranim shalama "kupio" 90% bezmozgovica u BiH.

Kakvo licemjerstvo u pm

Citam izvadjene neke kako ih nazivate bisere, a bisere tipa ebacemo majku Portugalcima, nemoj Spaha cistit kartone mi igramo sportski, Misimovic izdao Bih zbog Dodika nikad niste ni spomenuli, a upravo ti kako ih nazivate biseri automatski razapinju selektora na stup srama u svim normalnim drzavama, a samo kod nas covjek psovkama i nebulozama podize sebi rejting.

Nikad necu oprostit Sulji, ilji i ostaloj bagri sto cirkusantu nisu dali jos jednu priliku, pa da vidimo kako bi proshao kada ne bude imao igrace u top formama kao u odlucujucim utakmicama protiv Blegije. Proshao bi isto kao sa hrvatima, na ho ruk i srecu napravio rez, a onda se nije ni plasirao na ep.

Stid i sram nek vas bude
nema potpisa

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 07 okt 2010, 14:01

Admir_Sa je napisao/la:Rijetko dolazim na ovaj podforum, al sad vidjeh ovu tekmu

Pa kako vas nije stid?? Pa gdje su ovakve teme bile kada je klaun svih klaunova bio selektor, koji nije znao sastaviti dvije kvalitetne recenice, a koji je psovkama i ostalim retardiranim shalama "kupio" 90% bezmozgovica u BiH.

Kakvo licemjerstvo u pm

Citam izvadjene neke kako ih nazivate bisere, a bisere tipa ebacemo majku Portugalcima, nemoj Spaha cistit kartone mi igramo sportski, Misimovic izdao Bih zbog Dodika nikad niste ni spomenuli, a upravo ti kako ih nazivate biseri automatski razapinju selektora na stup srama u svim normalnim drzavama, a samo kod nas covjek psovkama i nebulozama podize sebi rejting.

Nikad necu oprostit Sulji, ilji i ostaloj bagri sto cirkusantu nisu dali jos jednu priliku, pa da vidimo kako bi proshao kada ne bude imao igrace u top formama kao u odlucujucim utakmicama protiv Blegije. Proshao bi isto kao sa hrvatima, na ho ruk i srecu napravio rez, a onda se nije ni plasirao na ep.

Stid i sram nek vas bude
Jel ti dobro :roll: ne srdi se,nije dobro po zdravlje.
...nisu mogli da te ugase!!!

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 07 okt 2010, 14:05

Admir_Sa je napisao/la:Rijetko dolazim na ovaj podforum, al sad vidjeh ovu tekmu

Kakvo licemjerstvo u pm

Stid i sram nek vas bude
Ciro je bio izuzetno inteligentan manipulator. Tacno je znao kako da kupi masu.
A da nije znao sastaviti dvije recenice to si se ti zayebo, ovaj Pape ili pak Muzurovic, to su likovi koji te umore svojim govorom i svojim dugotrajnim biranjem rijeci iz bogatog vokabulara.

Nisam ni na Cirinoj strani ali sto tice govora Pape mu nije ni do clanaka.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 okt 2010, 14:13

Thunderstruck je napisao/la:

Kakvo licemjerstvo u pm

Stid i sram nek vas bude
A da nije znao sastaviti dvije recenice to si se ti zayebo, ovaj Pape ili pak Muzurovic, to su likovi koji te umore svojim govorom i svojim dugotrajnim biranjem rijeci iz bogatog vokabulara.

To samo govori o nama samima kakvi smo. Reci nebulozu Dzeko bolji od Zlatana i odma si kralj, sah, bog, otac, a reci neshto realno da smo mi jedna osrednja reprezentacija, odma si idiot, vezalj i slicno.

Koje su cirine recenice???

sine moj ja sam citav zivot igrao posteno (na pitanje nekog kvazinovinara o propustanju sa zutim kartonima), a da taj novinar i ovaj narod imalo ima mozga sjetit ce se 1996 i trece utakmice u grupama na euru kada je citav tim izmjenio da ne bi dobili kartone i glat zijanio 3-0.

Sve kritike koje su bile u cirino vrijeme su se gurale pod tepih zbog njegovih prostackih izjava, a sve opravdane (neopravdane) kritike na racun Susica mjere se u stotinama hiljada kako od obicnih anonimusa tako to samozvanih novinara. A sto se rezultata tice i onoga sto se moze izmjeriti do sada su haman isti. I klaun je imao 3 boda nakond vije tekme, a i Susic ima isto, u prijateljskima i jedan i drugi nisu briljirali, ali je Susic imao vishe utakmica.
nema potpisa

nihco

Post Postao/la nihco » 07 okt 2010, 14:19

remi jeste dobar , mi nismo reprezentacija koja se moze postaviti kao favorit protiv reprezentacija jacih od luxemburga. ne radi se o igrackom kadru nego o mentalitetu i to se dokazalo x puta. iz albanije su se i jace 4ekipe vracale sa jednim ili bez bodova. na osnovu cega mi misli mo da ih mozemo pobijediti?
licno sam puno veca pristalica racionalnog postavljanja stvari nego nekog isforsiranog i nmeutemeljenog optimizma.
mi nemamo izbalansiran kvalitet igraca, psiholoski smo labilni i igraci nam nisu u briljantnoj formi, kada tome dodamo da imamo trenera koji bas i ne spada u top trenere, trebamo biti realni.
Sent from my Commodore 64

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 07 okt 2010, 14:25

Admir_Sa je napisao/la:

To samo govori o nama samima kakvi smo. Reci nebulozu Dzeko bolji od Zlatana i odma si kralj, sah, bog, otac, a reci neshto realno da smo mi jedna osrednja reprezentacija, odma si idiot, vezalj i slicno.

Koje su cirine recenice???

sine moj ja sam citav zivot igrao posteno (na pitanje nekog kvazinovinara o propustanju sa zutim kartonima), a da taj novinar i ovaj narod imalo ima mozga sjetit ce se 1996 i trece utakmice u grupama na euru kada je citav tim izmjenio da ne bi dobili kartone i glat zijanio 3-0.

Sve kritike koje su bile u cirino vrijeme su se gurale pod tepih zbog njegovih prostackih izjava, a sve opravdane (neopravdane) kritike na racun Susica mjere se u stotinama hiljada kako od obicnih anonimusa tako to samozvanih novinara. A sto se rezultata tice i onoga sto se moze izmjeriti do sada su haman isti. I klaun je imao 3 boda nakond vije tekme, a i Susic ima isto, u prijateljskima i jedan i drugi nisu briljirali, ali je Susic imao vishe utakmica.[/quote]

Ljudima u BiH ne treba realnost. Njima treba nešto da ih digne iz sivila u koje su nas doveli kvazipolitičari. Ćiro je to uradio na odličan način i hvala mu na tome. Safet je predugo vani da bi to razumio, i to će ga na kraju koštati. On treba da se prilagodi situaciji, a ne situacija njemu. Ovo nije Francuska i ovdje se više cijene ljudi koji pokažu gard i jaki su "na jeziku", a ne gospoda i gentleman-i.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 okt 2010, 14:27

nihco je napisao/la:remi jeste dobar , mi nismo reprezentacija koja se moze postaviti kao favorit protiv reprezentacija jacih od luxemburga. ne radi se o igrackom kadru nego o mentalitetu i to se dokazalo x puta. iz albanije su se i jace 4ekipe vracale sa jednim ili bez bodova. na osnovu cega mi misli mo da ih mozemo pobijediti?
licno sam puno veca pristalica racionalnog postavljanja stvari nego nekog isforsiranog i nmeutemeljenog optimizma.
mi nemamo izbalansiran kvalitet igraca, psiholoski smo labilni i igraci nam nisu u briljantnoj formi, kada tome dodamo da imamo trenera koji bas i ne spada u top trenere, trebamo biti realni.
Ne mozes ti to jarana objasnit ovim duducima ovde. Znas sta treba Susic izjavit, uvalit cemo im sured tirane 8 komada,a ako slucajno ne dobijemo rece Spahic kriv jer mu je neki shiptar prijetio u sarajevu. I sve bi bilo ok
nema potpisa

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 okt 2010, 14:29

Ljudima u BiH ne treba realnost. Njima treba nešto da ih digne iz sivila u koje su nas doveli kvazipolitičari. Ćiro je to uradio na odličan način i hvala mu na tome. Safet je predugo vani da bi to razumio, i to će ga na kraju koštati. On treba da se prilagodi situaciji, a ne situacija njemu. Ovo nije Francuska i ovdje se više cijene ljudi koji pokažu gard i jaki su "na jeziku", a ne gospoda i gentleman-i.
Prazna puska nikad nije zapucala tako da ti ta prica ne pije vode. Znaci cijeni se neko ko prica nebuloze, a neko ko realno sagledava situaciju je idiot??

Zbog tog misljenja i jesmo tu gdje jesmo, na dnu evrope u svakom mogucem pogledu
nema potpisa

nihco

Post Postao/la nihco » 07 okt 2010, 14:32

ne bih se bas slozio. vec 20 godina smo zrtve populizma, laznih obecanja i sitnih dnevnopolitickih zadovoljstava. i vidi gdje nas je to dovelo. ciro je dio te price i9 , kao i slicni politicari, iza sebe ostavlja vecu stetu nego sto je bila kada je ddosao. nama ne trebaju ilouzije i lazi nego da shvatimo gdje smo i da realno vidimo kako i koliko nmozemo

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 07 okt 2010, 14:33

Ciro jeste bio manipulator ali smo sa njim ,sa fakticki felericnijim timom, razvaljivali reprezentacije tipa Albanija. Protiv jedne Spanije svjetskog prvaka stvarali sanse itd ...

A vidi nas gdje smo sada ? Tresu nam se gace pred utakmicu sa Albanijom i vecina ce biti zadovoljna i sa nerijesenim rezultatom jer znamo da smo opet postali **** od reprezentacije. Samo zahvaljujuci savezu sto dovedde ovog hojrata.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

nihco

Post Postao/la nihco » 07 okt 2010, 14:35

Admir_Sa je napisao/la:
nihco je napisao/la:remi jeste dobar , mi nismo reprezentacija koja se moze postaviti kao favorit protiv reprezentacija jacih od luxemburga. ne radi se o igrackom kadru nego o mentalitetu i to se dokazalo x puta. iz albanije su se i jace 4ekipe vracale sa jednim ili bez bodova. na osnovu cega mi misli mo da ih mozemo pobijediti?
Ne mozes ti to jarana objasnit ovim duducima ovde. Znas sta treba Susic izjavit, uvalit cemo im sured tirane 8 komada,a ako slucajno ne dobijemo rece Spahic kriv jer mu je neki shiptar prijetio u sarajevu. I sve bi bilo ok
**** ga, to je ono-daj sad gajbu pove i cevape, a sutra sta bude.

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 07 okt 2010, 14:37

Admir_Sa je napisao/la:Prazna puska nikad nije zapucala tako da ti ta prica ne pije vode. Znaci cijeni se neko ko prica nebuloze, a neko ko realno sagledava situaciju je idiot??

Zbog tog misljenja i jesmo tu gdje jesmo, na dnu evrope u svakom mogucem pogledu
Tačno je da smo na dnu Evrope u svakom mogućem pogledu, al ne zbog toga što smo mi nerealni, nego zato što je ovdje bio rat koji nas je vratio najmanje 50 godina unazad. Iz rata često ispliva najveći šljam društva, tako je bilo kod nas. Dok se Evropa ujedinjavala nas su dijelili i cijepali.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 okt 2010, 14:39

kimbo je napisao/la:Ciro jeste bio manipulator ali smo sa njim ,sa fakticki felericnijim timom, razvaljivali reprezentacije tipa Albanija. Protiv jedne Spanije svjetskog prvaka stvarali sanse itd ...

A vidi nas gdje smo sada ? Tresu nam se gace pred utakmicu sa Albanijom i vecina ce biti zadovoljna i sa nerijesenim rezultatom jer znamo da smo opet postali **** od reprezentacije. Samo zahvaljujuci savezu sto dovedde ovog hojrata.
Ajd realno reci al realno jel Albanija jaca od Estonije i Armenije?? Po meni nije puno jaca, al je sigurno jaca reprezentacija i trenutak u kojem igramo sa njima bash nam ne ide u prilog. Pocetak kvalifikacija, napaljeni oni, gaje sanse i slicno. A kakav je trenutak bio kad smo igrali sa estonijom i armenijom u gostima, njima se ebe, haman kraj kvalifikacija, nama trebaju bodovi i slicno...

A znas sta jos ne kontam, utakmica nije ni zavrsena a hiljade ljudi se pravi selektorima i vec unaprijed pishu o nekakvom krahu, sranju i sta sve ne.

Ja nehsto ne vjerujem da cemo se ikad igdje plasirat sve dok je ovaj savez tu gdje jeste, pa taman nas ferguson vodio, al bi volio da sutra dobijemo vishe nego ikada, samo da pojedete sva **** koja ste napisali u posljednje vrijeme
nema potpisa

nihco

Post Postao/la nihco » 07 okt 2010, 14:41

pape je , u posljednjih desetak godina, u top 5 zelja bih javnosti kada je u pitanju selektorska pozicija. dobili smo ga, a sada bi ga, poslije dvije kvalifikacijske utakmice i poraza protiv francuske rusiliu. nevjerovatno!
ne govorim ja da je on veliki trener ali to jednostavno tako ne ide. pa i velike i bogate nacije ne mijenjaj8u trenere tek tako. vidiote koliko je trebalo francuzimqa i portugqalcima da smijene trenere.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 okt 2010, 14:42

sombrero je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Prazna puska nikad nije zapucala tako da ti ta prica ne pije vode. Znaci cijeni se neko ko prica nebuloze, a neko ko realno sagledava situaciju je idiot??

Tačno je da smo na dnu Evrope u svakom mogućem pogledu, al ne zbog toga što smo mi nerealni, nego zato što je ovdje bio rat koji nas je vratio najmanje 50 godina unazad. Iz rata često ispliva najveći šljam društva, tako je bilo kod nas. Dok se Evropa ujedinjavala nas su dijelili i cijepali.
Rat, hmm. Kako onda objasnjavas cinjenicu da je kod nas sport sto vrijeme dalje odmice sve gori i gori. Sjeti se kosarke 1997, a vidi sada, sjeti se derbija Sa-Ze 1998, a gledaj sada... Igraci koji su 1998 igrali nashu ligu su pele i maradona za ove danas. Znaci nije do rata, nego do neozbiljnog pristupa sportu
nema potpisa

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 07 okt 2010, 14:43

nihco je napisao/la: ne bih se bas slozio. vec 20 godina smo zrtve populizma, laznih obecanja i sitnih dnevnopolitickih zadovoljstava. i vidi gdje nas je to dovelo. ciro je dio te price i9 , kao i slicni politicari, iza sebe ostavlja vecu stetu nego sto je bila kada je ddosao. nama ne trebaju ilouzije i lazi nego da shvatimo gdje smo i da realno vidimo kako i koliko nmozemo
Ja ne vidim da je Ćiro ostavio veću štetu nego što je bila kad je došao. Možda ti vidiš.
Ako ćemo govoriti o realnosti, Imamo kapacitet da pobjedimo u preostalim domaćim utakmicama, da dobijemo Albaniju u gostima i uzememo najviše po bod Bjalorusima i Rumunima. Bod protiv Albanije jednostavno bi bio ispod naših realnih mogućnosti.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 07 okt 2010, 14:45

vidim ima nekih brane ovo sto je susic izjavio oko remija u albaniji...
da vas pitam,gdje vratiti te bodove,u rumuniji i bjelorusiji necemo garant,da ne pricamo o parizu.... ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 okt 2010, 14:47

sombrero je napisao/la:
nihco je napisao/la: ne bih se bas slozio. vec 20 godina smo zrtve populizma, laznih obecanja i sitnih dnevnopolitickih zadovoljstava. i vidi gdje nas je to dovelo. ciro je dio te price i9 , kao i slicni politicari, iza sebe ostavlja vecu stetu nego sto je bila kada je ddosao. nama ne trebaju ilouzije i lazi nego da shvatimo gdje smo i da realno vidimo kako i koliko nmozemo
Ja ne vidim da je Ćiro ostavio veću štetu nego što je bila kad je došao. Možda ti vidiš.
Ako ćemo govoriti o realnosti, Imamo kapacitet da pobjedimo u preostalim domaćim utakmicama, da dobijemo Albaniju u gostima i uzememo najviše po bod Bjalorusima i Rumunima. Bod protiv Albanije jednostavno bi bio ispod naših realnih mogućnosti.
Prica pred utakmicu novinarima je jedno, a sta se prica u svlacionici je drugo. Mozda Susic pokusava na taj nacin stisati euforiju medija, ljudi, ovih onih, a mozda igracima u svlacionici pred utakmicu govori idemo momci uzeti ovo, bolji smo i slicno.

Gledaj realno

Ebacemo majku portugalcima-ciro

sta je bilo, jel iko kasnije ista njemu zamjerio??

bod u tirani je ok, susic

vidjecemo sta ce biti, al mislim da je ova Susiceva izjava mnogo dostojnija selektorske pozicije i mnogo ozbiljnija

Pa sta je bilo na SP kada su igrali Njemacka i Argentina. Lew izjavljuje argentinci favoriti, nama je i ovo uspjeh i slicno, pa sta bi?
nema potpisa

nihco

Post Postao/la nihco » 07 okt 2010, 14:48

sombrero je napisao/la:
Ja ne vidim da je Ćiro ostavio veću štetu nego što je bila kad je došao.
Možda ti vidiš.
je li dovoljno da je tvrdio da je misimovica cetnicki lobi ucijenio da ne igra protiv portugala?
vjeruj, do danas bi se reprezentacija raspala da nije otpusten.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 okt 2010, 14:50

T-MAC je napisao/la:vidim ima nekih brane ovo sto je susic izjavio oko remija u albaniji...
da vas pitam,gdje vratiti te bodove,u rumuniji i bjelorusiji necemo garant,da ne pricamo o parizu.... ;)
Ne branim ja nishta i ja licno mislim da smo bolji od njih i da bi trebali dobiti. Al sekunde ne zamjeram selektoru takvu izjavu, prije svega opreznost, stalozenost, a jedino iz toga se moze roditi rezultat, a nikako iz bombasticnih nebuloza
nema potpisa

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.