Otkad nisam vidio ovakve brke u Murgi, garant su im zabranili

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Gore. Dole sam ko bebina guza.sljivo je napisao/la:Gdje? Dole?Kanye je napisao/la:Samo sam brkove ostavio.
Koji šampon ti je pomagao?Donnie Darko je napisao/la:
imam ja ovo što sam napisao. flekice se crvene pojave po licu, tj pored nosa (kod mene je, ne znam jel svima tako), i nekad zna bit po bradi, i na tjemenu kose što se manifestira kao perut. šampon mi je riješio skroz problem sa kosom, ali krema mi nije baš pretjerano djelovala.
Da.Marsal je napisao/la:Smiju li kod nas policijski službenici imati brkove, dakle ne bradu nego baš one milicionerske brkove?![]()
ASD je napisao/la: Jel imas gdje slike sampona i kreme? da vidimo jel koristimo isto.
Na nosu nisam nikad imao, kod mene se to pojavljuje na glavi, gdje ima dlake, 90% na bradi.
Sampon djeluje ekstra, ne pojavi se poslije njega lako, dok kreme privremeno rade posao samo, tako kod mene.
anell je napisao/la:.
ZanimljivoFinn je napisao/la: Za lice, to oko nosa: Losion sa eritromicinom + krema rozamet, jedno za drugim svaku noć prije spavanja. I uključi B vitamin, one dvije film tablete dnevno. Kroz par dana se riješi problem. Ali je potrebno najprije regulisati ishranu, u principu izbaciti sve ono nezdravo na jedno dvije sedmice.
Sta je buraz, dotukao te Venger?anell je napisao/la: Koji šampon ti je pomagao?
Pita za prijatelja Emeryja.bega_afc je napisao/la:Sta je buraz, dotukao te Venger?anell je napisao/la: Koji šampon ti je pomagao?
Ili pitas za prijatelja?
Probaj onaj od breze i arnike, meni još bolji.uNbx je napisao/la:Mosa Afrodita šampon od koprive! Ko svila bude kosa na dan pranja, a dan poslije optimum optimuma.
Kad s onim opereš, ne treba ti nikakav proizvod za kosu, stoji sama kako hoćeš. ZabetonirauNbx je napisao/la:Mosa Afrodita šampon od koprive! Ko svila bude kosa na dan pranja, a dan poslije optimum optimuma.
De mi reci kako ti je počelo to oko nosa? Je li baš onako odjednom iz čista mira ili si primijetio nakon konzumiranja nečega? Meni se podudarilo nakon uzimanja nekih tableta protiv bolova. I do danas nisam skroz riješio problem, u fazonu prođe pa se vrati i tako u krug. Ali ova gore kombinacija fakat pomogne.Donnie Darko je napisao/la:ZanimljivoFinn je napisao/la: Za lice, to oko nosa: Losion sa eritromicinom + krema rozamet, jedno za drugim svaku noć prije spavanja. I uključi B vitamin, one dvije film tablete dnevno. Kroz par dana se riješi problem. Ali je potrebno najprije regulisati ishranu, u principu izbaciti sve ono nezdravo na jedno dvije sedmice.![]()
Teško da se mogu zdravije hraniti nego što se zapravo hranimS tim što sam si dao oduška par sedmica ovo ljeto i odmah se primjete rezultati na vagi
Ma ima tome par godina, imali 18. Nije u moje doba bilo tako puno momaka koji su bili bradonje sa 18, k'o što je danas situacija.ASD je napisao/la: S kakvim se to onda curicama zabavljas?
Nisam ni provalio taj.Aerials je napisao/la:Probaj onaj od breze i arnike, meni još bolji.uNbx je napisao/la:Mosa Afrodita šampon od koprive! Ko svila bude kosa na dan pranja, a dan poslije optimum optimuma.
Ma promijeni malo, uvijek je dobar osjećaj, pogotovo kad godinama jedno te isto furaš. Ja sam nosio baš dugu kosu jedno pet godina, nenormalno bio vezan, par puta sanjao da me šišaju, u goloj vodi se budio.Sage je napisao/la:Prvi put sam glavu 2000.godine i evo 18 godina brijem. Vise nego godine pojedinih forumasa...
Tacno ne znam ni kakvu bih frizuru nosao da pustim kosu. Jedno sam vrijeme razmisljao da ono pustim ko onaj doktor iz Zvijezdanih staza, da gore brijem samo celu a ono okolo ima kose
. Normalno zena mi predlozi da pakuje kofere il da obrijem sve...
Kod mene baš kontra, prvi dan je toliko mekana i opuštena da nekad frustrira.harden je napisao/la:Kad s onim opereš, ne treba ti nikakav proizvod za kosu, stoji sama kako hoćeš. ZabetonirauNbx je napisao/la:Mosa Afrodita šampon od koprive! Ko svila bude kosa na dan pranja, a dan poslije optimum optimuma.
Unistio me profa, mada se više nerviram odkad je Emerik preuzeo... Mogu misliti kako je aa17, taj nema nikako kosebega_afc je napisao/la:Sta je buraz, dotukao te Venger?anell je napisao/la: Koji šampon ti je pomagao?
Ili pitas za prijatelja?
Bilo mi je prvo samo oko kose, nije mi baš mnogo bilo, samo po rubovima kuda hairline ide naprijed, al jedva da je primjetno bilo. Nije perut bila vec suho tjeme.Finn je napisao/la:
De mi reci kako ti je počelo to oko nosa? Je li baš onako odjednom iz čista mira ili si primijetio nakon konzumiranja nečega? Meni se podudarilo nakon uzimanja nekih tableta protiv bolova. I do danas nisam skroz riješio problem, u fazonu prođe pa se vrati i tako u krug. Ali ova gore kombinacija fakat pomogne.
Što se tiče peruti, postoji razlika između peruti i suhog tjemena, možete potražiti detaljno na googleu da vidite šta je vaš problem. To će rijetko koji dermatolog reći, već će samo preporučiti šampon protiv peruti i to je to. Uglavnom, oboje se drugačije liječi. Mada, generalno je najveći problem rad hormona, pogotovo u godinama od 15 do negdje 25-26.
Ja bih svakom ko ima problema preporučio da proba šišanje na kratko i da krene prati kosu samo vodom, a jednom svakih 7-10 dana oprati šamponom. U slučaju suhog tjemena, može biti da se tjeme jednostavno isušilo zbog pranja šamponom 2-3 puta sedmično i za posljedicu dovodi do ljuštenja (valjda je to pravi izraz). Ali opet, nisam probao jer mi je duža kosa trenutno i žao mi se šišati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.