Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Kako misliš youtuber a ne zove se pewdiepie? Samo je jedan najveći, dž.š. YT platforme.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Osim13 je napisao/la:Kako misliš youtuber a ne zove se pewdiepie? Samo je jedan najveći, dž.š. YT platforme.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- tuzlak1987
- Kontakt:
Lil Tay najbolja, hocemo da se vrati 

Osim13 je napisao/la:Kako misliš youtuber a ne zove se pewdiepie? Samo je jedan najveći, dž.š. YT platforme.

But can you do this?
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
>bradateuNbx je napisao/la:Israfile, puhni. VAKAT JE!!!!!!!
>zene
Choose one
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Israfil it isSarmelino je napisao/la:>bradateuNbx je napisao/la:Israfile, puhni. VAKAT JE!!!!!!!
>zene
Choose one
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Nerealno biti žensko i ne imati dlake po licu. Zašto ljudi toliko zanemaruju biologiju, i toliko pišaju po njoj zadnjih 10 godina?Društvene mreže zloglasne su po promicanju nerealnih ideala i standarda ljepote
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Nisu dlake nerealne. Nerealno je da žena izgleda kao brat od Fenana Salčinovića.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Kako on izgleda? Jesu li to oni obojica prava braca muslimani?uNbx je napisao/la:Nisu dlake nerealne. Nerealno je da žena izgleda kao brat od Fenana Salčinovića.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
BudalouNbx je napisao/la:Nisu dlake nerealne. Nerealno je da žena izgleda kao brat od Fenana Salčinovića.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
E gdje od svih ljudi kažeš FenanauNbx je napisao/la:Nisu dlake nerealne. Nerealno je da žena izgleda kao brat od Fenana Salčinovića.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pazi da ti doner ne poskupi.harden je napisao/la:E gdje od svih ljudi kažeš FenanauNbx je napisao/la:Nisu dlake nerealne. Nerealno je da žena izgleda kao brat od Fenana Salčinovića.

"We need to suffer. And we need to fight."
Ovo sa avatarom je bug nekiAerials je napisao/la:Savjet: kad već kopiraš avatare, kopiraj i način pisanja.Ramiy je napisao/la:Nekad je donie bio dobar forumas sad samo stavi neku glupu pjesmu i ovog lika kako se klanja
Kako će sad biti prelijepo spavati po ovoj prijatnoj temperaturi.

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
uNbx je napisao/la:Nisu dlake nerealne. Nerealno je da žena izgleda kao brat od Fenana Salčinovića.

Čuj promovišu bradu, žene. Wut?
Ne znam jesu li svjesne da je to poremećaj u organizmu koji se itekako može liječiti.

Aha, dobro, prijavit ću adminu nek' zna.Ramiy je napisao/la: Ovo sa avatarom je bug neki

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Zaboravio sam ponijeti telefon na posao... "telefon dakle postojim".
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Mi, četniciPenaltiky je napisao/la:Bolje neki UFC, al grupno, recimo ekipa br 1. Prepucavači. Ko smije na nas?Nerminovic je napisao/la:zaboravi youtubere, kad cemo mi s foruma napraviti boks event

Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Cuvaj se migranata, upravo sam vidio grupicu od 7-8 tu u blizini Mosnika. Ne zna se koji opasnije izgleda.Aerials je napisao/la:.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Pa jel moguce da mi je krenula kosa opadati

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Meni još nije a stariji sam. Puno drkaš valjda..Sarmelino je napisao/la:Pa jel moguce da mi je krenula kosa opadati![]()

Kapije moćne na putu nek stoje,
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], rio_Ferdy88 i 12 gostiju.