na stadionuBosanski zmaj je napisao/la:Gdje se igra utakmica u subotu protiv Cibalije?

na stadionuBosanski zmaj je napisao/la:Gdje se igra utakmica u subotu protiv Cibalije?
VIda, Mahmut Mahala ili Krčevina? Koji stadion?seven je napisao/la:na stadionuBosanski zmaj je napisao/la:Gdje se igra utakmica u subotu protiv Cibalije?
rek'o sam na stadionu ne na igralištuRaz_ba je napisao/la:VIda, Mahmut Mahala ili Krčevina? Koji stadion?seven je napisao/la:na stadionuBosanski zmaj je napisao/la:Gdje se igra utakmica u subotu protiv Cibalije?
rek'o sam na stadionu ne na igralištu[/quote]Fatko je napisao/la:VIda, Mahmut Mahala ili Krčevina? Koji stadion?
seven je napisao/la:rek'o sam na stadionu ne na igralištuRaz_ba je napisao/la:VIda, Mahmut Mahala ili Krčevina? Koji stadion?seven je napisao/la: na stadionu
Specijalna policija je na nivou kantona, dakle radi se o specijalcima iz MUP-a Tuzlanskog kantona.adnanhz je napisao/la:Golman vas je spasio i jahovica samo da pitam jesu ono vasi specijalci ili iz tuzle
mi kada smo dolazili na rukomet mnogi su nas prozvali uličarima , klošarima itd. gospoda iz uprave RK Gradačac.. i naš stav je da do daljnjeg bojkotujemo utakmice RK Gradačac.. Ja lično dodjem s vremena na vrijeme odgledam neku utakmicu ali organizovano ne dolazimo. Neznam da uprava odluči izviniti javno preko nekog dopisa ili nešto slično možda bih i došli neki zmajevi gledati rukomet..Bosanski zmaj je napisao/la:Zasto nema organizovanog navijanja na utakmicama Rukometnog kluba Gradacac???
Bilo bi lijepo kada bi se navijaci organizovali,jer odavno atmosfera na rukometnim utakmicama nije vise prava.Kada bi dosli sa bubnjevima,trubama itd mogla bi se napraviti prava atmosfera.Evo vec sada u SUBOTU u 19 SATI dolazi odlicna ekipa RK Zeljeznicar koja se odlicno pojacala i bila bi to prava prilika da se navijaci skupe u vecem broju i da konacno napravimo atmosferu kao nekada prije.Ovo sam postavio na post NK Zvijezda jer je citaniji od RK Gradacac,nadam se da ne zamjerate.
Nebi mozda doslio vec bi dosli ali mislim da je njima ispod nivoa da se izvine nama ulicarima i zvijezdainim huliganima a ja kako znam nikad nigdje nismo napravili problem recite ako se varamciro_ciro je napisao/la:mi kada smo dolazili na rukomet mnogi su nas prozvali uličarima , klošarima itd. gospoda iz uprave RK Gradačac.. i naš stav je da do daljnjeg bojkotujemo utakmice RK Gradačac.. Ja lično dodjem s vremena na vrijeme odgledam neku utakmicu ali organizovano ne dolazimo. Neznam da uprava odluči izviniti javno preko nekog dopisa ili nešto slično možda bih i došli neki zmajevi gledati rukomet..Bosanski zmaj je napisao/la:Zasto nema organizovanog navijanja na utakmicama Rukometnog kluba Gradacac???
Bilo bi lijepo kada bi se navijaci organizovali,jer odavno atmosfera na rukometnim utakmicama nije vise prava.Kada bi dosli sa bubnjevima,trubama itd mogla bi se napraviti prava atmosfera.Evo vec sada u SUBOTU u 19 SATI dolazi odlicna ekipa RK Zeljeznicar koja se odlicno pojacala i bila bi to prava prilika da se navijaci skupe u vecem broju i da konacno napravimo atmosferu kao nekada prije.Ovo sam postavio na post NK Zvijezda jer je citaniji od RK Gradacac,nadam se da ne zamjerate.
16:00, ulaz 5 KMzmaj_Bosne je napisao/la:U koliko je sati ta utakmica sa Cibalijom?
Druže kao prvo nemožeš ti Šest i Bedaarka stavljati u ovu vrstu netrebaju zvijezdi pa ti momci nemaju ni približno minutaže kao husić , pa recimo i nezić realno nije za zvijezde.. pa ih opet trpimo.., pustite šest nek odigra par utakmica i bedak pa onda ajmo reći jesuli za nas ili nisu.. nemože ni mesi dokazati slavu za 20 minuta ili 10... .. a još jednom podvlačim taktika nam je nula odnosno trener nam je isti naš Safet sušić čista 0husein veličanstveni je napisao/la:Zvijezda-Cibalia 2:1
Zvijezda zasluženo savladala Cibaliju i još jednom dokazala kada je pošteno suđenje da sa svakim može dobro odigrati. Mislim da još nijednu prijateljsku utakmicu nismo izgubili (i sudije tada ne sude pod pritiskom). Što se tiče igrača mislim da su Šest, Husić, Šehrić pa i Bedak definitivno dokazali da nisu igrači koji trebaju zvijezdi i da bi pod hitno trebali napustiti naš klub. Onaj Šest kao nekakav rekreativac, samo trčkara, nijedan šprint, nijedan dobar start, ama baš ništa. Husić dokazao da je rekorder u mašanju iz izglednih prilika. Također, valjda je i trener shvatio da Nikića ne treba mijenjati i da bi momak trebao odigrati svaku utakmicu svih 90 minuta i to baš na ovoj poziciji koju je danas odigrao. Svaka čast Hamzi ali došlo je vrijeme da Nikić zauzme njegovu poziciju. Hamza bi mogao igrati srednjeg veznog a Delić zadnjeg veznog. To je samo moje mišljenje. I na kraju današnji sastav koji je počeo utakmicu počeće je i protiv Zrinjskog.
I još nešto, zašto smo dobili zelene stolice i to 3000 komada. Kakva je to logika.
hahah...najjeftinije,kao i kod nas.husein veličanstveni je napisao/la:Zvijezda-Cibalia 2:1
Zvijezda zasluženo savladala Cibaliju i još jednom dokazala kada je pošteno suđenje da sa svakim može dobro odigrati. Mislim da još nijednu prijateljsku utakmicu nismo izgubili (i sudije tada ne sude pod pritiskom). Što se tiče igrača mislim da su Šest, Husić, Šehrić pa i Bedak definitivno dokazali da nisu igrači koji trebaju zvijezdi i da bi pod hitno trebali napustiti naš klub. Onaj Šest kao nekakav rekreativac, samo trčkara, nijedan šprint, nijedan dobar start, ama baš ništa. Husić dokazao da je rekorder u mašanju iz izglednih prilika. Također, valjda je i trener shvatio da Nikića ne treba mijenjati i da bi momak trebao odigrati svaku utakmicu svih 90 minuta i to baš na ovoj poziciji koju je danas odigrao. Svaka čast Hamzi ali došlo je vrijeme da Nikić zauzme njegovu poziciju. Hamza bi mogao igrati srednjeg veznog a Delić zadnjeg veznog. To je samo moje mišljenje. I na kraju današnji sastav koji je počeo utakmicu počeće je i protiv Zrinjskog.
I još nešto, zašto smo dobili zelene stolice i to 3000 komada. Kakva je to logika.
hehe, to je još bilo i specijalno odabrano, ipak nam je Sarajevo došlo u gosteMadafaka je napisao/la:Trebali bi prestati pustati cecine pjesme na poluvremenu, fakat sam se iznenadio kad sam cuo...
Inace, repertoar pjesama vam je za koride.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.