Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
A sta se drugo moze ocekivati od tih divljih zivotinja,nista pametno
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Principatus
- Kontakt:
Dakle nista novo. M.i.j.picka im materina fasisticka napadat pojedinacne kolone ljudi koji idu na tekmu,pa tu ima djece,djevojaka,koji idu svako na svoju ruku neorganizovano,nije to navijacka grupa ili sta tako,da se hvalis nekom akcijom ili trofejima,to je cisto napad iz mrznje,primitivizma..
Steta, sljedeci put organizovati slavlje u Doboju sa svim navijacima.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
LJUDI IMA LI IKO DA NAM USLIKA ATMOSFERU IZ ZENICE DA I MI KOJI NISMO TAMOO MALO OSJETIMO ATMOSFERU,I NEKA ZNAJU SVI:"MI SMO TU I GLEDAMO SA STRANE".OVO JE ZA ONE STO NEMAJU KARTE 

- eldaroniBIH
- Kontakt:
Dajte nam slika iz Zenice .. Da i mi osjetimo atmosferu koji cemo bit pred TV veceras .. Ajdeeeeeee
A ovu gamad iz RS necu ni komentarisat, sve sto kazem bilo bi suvisno

A ovu gamad iz RS necu ni komentarisat, sve sto kazem bilo bi suvisno

vozdra, vozdra, crveni "djavolcici" .. (:
jel neko slucajno zna ko je ona dobra cura na slici?
prava dobra
prava dobra

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- The_Target
- Kontakt:
Neki ljudi iz Doboja ponovo pokazuju kolike su picke, kako za vrijeme rata, tako i poslije
Rođeni brato
- eldaroniBIH
- Kontakt:
Hahah kralj siPauk je napisao/la:jel neko slucajno zna ko je ona dobra cura na slici?
prava dobra

vozdra, vozdra, crveni "djavolcici" .. (:
sta drugo reci nego seljaci i najvece picke na svijetu.....
ja dajte malo slika iz Zenice
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
The_Target je napisao/la:Neki ljudi iz Doboja ponovo pokazuju kolike su picke, kako za vrijeme rata, tako i poslije

ali Bosno i Hercegovino svi smo za tebe veceras

Zamolio bih cijenjenog administratora ili pak Više njih,asd neznam koliko ih je da nam što prije pokušaju dobiti svježe informacije iz doboja jer nas ima tuzlaka koji se brinemo za neke svoje prijatelje koji su otišli . . .Hvala Vam lijepo svima
to su sigurno uradili neki maloljetnici, treba malo sagledati stvari i smiriti se, ali ovo zahtjeva kaznu, jesmo li mi to njih gadjali kada su posli na tekmu ili slicn njima u BL, ma to su obicne gluposti, neka se postide , i oni i njihovi roditelji kako su "pametno" odgojili svoju djecu, sigurno su ponosni na njih sto su ubacili sjeme mrznje u svijet.
ljudi......pa sta tek ocekivati nocas.....u kasnim satima kad se ti ljudi budu vracali doma...mislim da se u ovom trenutku mora mobilizirat cijela drzava i stat u zastitu svojih gradjana ....
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>
E jbg nije rat hehe, ma polako, ljudi ce spavati a mi cemo se radvati aBd sto smo dobili.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
slazem se, pa mi veceras kad dobijemo njima ce to udariti u glavu i onda moze biti svasta...ma uglavnom da mi veceras dobijemo, i onda smo glavni, hahh...a za ove navijace koji prolaze kroz rs trba ba organizovati neku policisku pratnju ili nesto slicno....zehro je napisao/la:ljudi......pa sta tek ocekivati nocas.....u kasnim satima kad se ti ljudi budu vracali doma...mislim da se u ovom trenutku mora mobilizirat cijela drzava i stat u zastitu svojih gradjana ....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
zivi bili pa vidjeli..................mraka je to ljudi.........al mi je najveci merak znat da mile ronhil nemere spavat od muke...nebi me cudilo da i on ne uzme u ruke kaki parmak pa bude cekao bh fanove........Rz88 je napisao/la:E jbg nije rat hehe, ma polako, ljudi ce spavati a mi cemo se radvati aBd sto smo dobili.
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>
-
- Kontakt:
molim vas molim vas da li neko zna web stranicu gdje mogu gledati nasu bosnu danas....molim vas ...
hajmo bosnooooo
hajmo bosnooooo
Džeko je iz Doboja zato neriseThe_Target je napisao/la:Neki ljudi iz Doboja ponovo pokazuju kolike su picke, kako za vrijeme rata, tako i poslije

joooooooo ja zapeo za 8 grupa kao iz prethodnih ciklusa sorryErmin je napisao/la:
Evropa ima 13 mjesta za SP.
Oduzmi 9!!! prvoplasiranih i ostaju 4 mjesta.
Ova 4 mjesta se pune kroz baraz.
U barazu nastupa 8 najboljih drugoplasiranih iz devet grupa. Najlosiji drugoplasirani otpada jos prije baraza.
Da bi se izabrao najlosiji drugoplasirani moraju se oduzeti rezultati protiv sestoplasiranog iz grupe. Razlog, grupa 9 ima samo 5 ekipa, pa se to mora izjednaciti.

- The_Target
- Kontakt:
emchoz je napisao/la:Džeko je iz Doboja zato neriseThe_Target je napisao/la:Neki ljudi iz Doboja ponovo pokazuju kolike su picke, kako za vrijeme rata, tako i poslije
U kojem dijelu recenice, ili komentara sam spomenuo Dzeku, molim te podsjeti me???
Ocigledno si premlad da bi se mogao upusitit u diskusiju samnom, " zato nerise" obrisi se oko usta i pusti vodu
Rođeni brato
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.