Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ovaj je tako glup, i idiot i meni nije jasno kako mu se neko može smijati. To je meni irtantno toliko da je to nevjerovatno. Mislim da bi ga izbubao kad bi u mom društvu počeo tako nešto izvoditi, odvratan mi je.
I am coming
Kakav je ovo temperaturni šok, k'o da je 20 stepeni manje nego jučer. 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- ASD
- Kontakt:
Jel kolega iz kakvog sela kod Zivinica?Penaltiky je napisao/la:FoSte95 je napisao/la:Ne razumijem kako neko sate i sate može provoditi gledajući neke youtubere kako oni lafo neke savjete dijele o.O
što reče gore neko ovoj dječurliji se to može i oprostiti al kad vidim nekoga od 20+ da je time zagrižen i još mi krene o tome pričati
Kolega mi poslo ovog kretena, njemu to smiješno. Ja gledam sramota me.
@Kawhi
LP i duhovitost de bgti, pogledaj malo starije klipove od KSI, komedija mu bila glavna igra. Frajer je već 10 godina na YTu i toliko je uradio za UK scenu, što je i sam Pewdiepie rekao. Od snimanja i igranja FIFA-e, do boks eventa di zarađuje milijune. Šta god dirne, u tom uspije.Ova dvojica braće su uvreda za život, pogotovo stariji nakon onog šta je uradio u Japanu. Ovim boks eventom mu KSI spasio karijeru, inače bi sad bio na dnu.
LP i duhovitost de bgti, pogledaj malo starije klipove od KSI, komedija mu bila glavna igra. Frajer je već 10 godina na YTu i toliko je uradio za UK scenu, što je i sam Pewdiepie rekao. Od snimanja i igranja FIFA-e, do boks eventa di zarađuje milijune. Šta god dirne, u tom uspije.Ova dvojica braće su uvreda za život, pogotovo stariji nakon onog šta je uradio u Japanu. Ovim boks eventom mu KSI spasio karijeru, inače bi sad bio na dnu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Po naglasku Krajina. I ona Cazinska audicija je prenos blama štob Srbi rekli.ASD je napisao/la:Jel kolega iz kakvog sela kod Zivinica?Penaltiky je napisao/la:FoSte95 je napisao/la:Ne razumijem kako neko sate i sate može provoditi gledajući neke youtubere kako oni lafo neke savjete dijele o.O
što reče gore neko ovoj dječurliji se to može i oprostiti al kad vidim nekoga od 20+ da je time zagrižen i još mi krene o tome pričati
Kolega mi poslo ovog kretena, njemu to smiješno. Ja gledam sramota me.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Nazalost je iz Krajine, srecom nije iz mog grada
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Rekao je u nekom intervju da je iz BihaćaASD je napisao/la:I to zapadni dio Krajine, rekao bih.
http://www.6yka.com/novost/143466/turis ... aliditetom
Nevjerovatno

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Zašto ovo smeta poda navodnicima. Normalno da bagri smeta, ljudi su gofna najveca sto postoje.
Don't hate what you don't understand.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Otelo je napisao/la:Rekao je u nekom intervju da je iz BihaćaASD je napisao/la:I to zapadni dio Krajine, rekao bih.
http://www.6yka.com/novost/143466/turis ... aliditetom
Nevjerovatno

Karma ima mnogo posla za odraditi.
Ja ne poznajem nikoga mojih godina i starije da zna ijednog youtubera.Unofficialpage je napisao/la:Pa i prate. Pogledaj na ovoj temi ko prati i vidjet ćeš da su djeca.jasmin10 je napisao/la:Pa zar ove youtubere ne prate samo djeca?

Mislim zbog znanječa riječi smeta. Da nije pod navodnicima bilo bi logično zaključiti da prostorno smeta, no u tekstu se navodi da je to zbog problema s stajanjem.xaviesta je napisao/la:Zašto ovo smeta poda navodnicima. Normalno da bagri smeta, ljudi su gofna najveca sto postoje.
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Šta fali jutjuberima? Ko hoće nek gleda ko neće ne mora. Nisu ni oni svi isti, ima zaista kvalitetnih koji rade komentare na aktuelne političke i sportske događaje. Naravno imaš većinu ovih budala djece i slično.
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Youtube je najbolja i najkorisnija stranica na internetu. Daleko. Svakim danom je sve bliže da postane wikipedija u video i audio formi, a to je u biti plafon interneta.
Ne znam zašto riječ youtuber automatski znači nešto loše. Ima ih loših, ima ih koji vrijeđaju ljudsku inteligenciju i sramote ljudsku vrstu, ima ih koji to rade namjerno i iskorištavaju manjak inteligencije ljudi koji gledaju, ali kao što to i inale ide, ima ih i mnogo odličnih, smiješnih i korisnih. Mnogo.
Youtube je više uradio za moju edukaciju nego ljudi koji su plaćeni za to.
Ne znam zašto riječ youtuber automatski znači nešto loše. Ima ih loših, ima ih koji vrijeđaju ljudsku inteligenciju i sramote ljudsku vrstu, ima ih koji to rade namjerno i iskorištavaju manjak inteligencije ljudi koji gledaju, ali kao što to i inale ide, ima ih i mnogo odličnih, smiješnih i korisnih. Mnogo.
Youtube je više uradio za moju edukaciju nego ljudi koji su plaćeni za to.
Pa niko i ne misli na DIY ljude, i sl... Nego na ove degene ko ovaj avijatičar **** mu G2 od do.LAZARUS2000 je napisao/la:Šta fali jutjuberima? Ko hoće nek gleda ko neće ne mora. Nisu ni oni svi isti, ima zaista kvalitetnih koji rade komentare na aktuelne političke i sportske događaje. Naravno imaš većinu ovih budala djece i slično.
Onaj osjecaj kad ti direktor posalje sms u nedjelju. 

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
FactsLillard je napisao/la:@Kawhi
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
To je u Njemackoj zakonom zabranjenorasavoje je napisao/la:Onaj osjecaj kad ti direktor posalje sms u nedjelju.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Mene zvao u subotu 15 do 8 ja ga u 10 nazvo. Kaže ne javljaš se. E reko da sam znao da je poso ne bi ni zvao, ja kontam zoveš za utakmicu.Bosniacum Lilium je napisao/la:To je u Njemackoj zakonom zabranjenorasavoje je napisao/la:Onaj osjecaj kad ti direktor posalje sms u nedjelju.

Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 73 gosta.