Ovo ti računam ko gol odmah, samo tako nastavi.Donnie Darko je napisao/la:Gledao bih ovu borbu da je na smrt. I platio bih, a čak i winrar skidam sa torenta.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ljudi vole da vide da je neko cirkusant. Steta samo sto cirkusant previse zaradi od toga.
Ma pobiti i ove sto gledaju farme, parove, spanske sapunice i slicno.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Sta se ono tamo cuje?uNbx je napisao/la:Ko se kolje, ko se bije?!
Ko to tamo pjesmu pjeva?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- tuzlak1987
- Kontakt:
Za te farme, parove govore za one zenske koje ulaze da udju samo kako bi sebi digle tarifu, a da je dnevnica tamo skroz slaba.Derdiyok je napisao/la:Ma pobiti i ove sto gledaju farme, parove, spanske sapunice i slicno.

Kad su Svabe to isfurale, mislim Big Brother kod njih da je bilo.tuzlak1987 je napisao/la:Za te farme, parove govore za one zenske koje ulaze da udju samo kako bi sebi digle tarifu, a da je dnevnica tamo skroz slaba.Derdiyok je napisao/la:Ma pobiti i ove sto gledaju farme, parove, spanske sapunice i slicno.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
A Zadruga?Derdiyok je napisao/la:Kad su Svabe to isfurale, mislim Big Brother kod njih da je bilo.tuzlak1987 je napisao/la:Za te farme, parove govore za one zenske koje ulaze da udju samo kako bi sebi digle tarifu, a da je dnevnica tamo skroz slaba.Derdiyok je napisao/la:Ma pobiti i ove sto gledaju farme, parove, spanske sapunice i slicno.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Evo kiša počela, moglo bi se zaspati uskoroDerdiyok je napisao/la:Ma sve ista gov.na.
Jes' sparno, šta je ovo ovako

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kod nas nula bodova. Posalji malo kiseharden je napisao/la: Evo kiša počela, moglo bi se zaspati uskoro

Mene danas uspavase Arsenal i West Ham tako da cu docekati ezan sigurno.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Pa zar ove youtubere ne prate samo djeca?
Youtubere prate osobe koje apsolutno ništa korisno u životu ne rade. Djeci se može i oprostiti. Slična je stvar i sa idruštvenim mrežama; rijetko koja uspješna osoba će trošiti sate i sate na to. Krug intelektualaca blizak meni je out od toga i oni umjesto listanja instagrama listaju knjige.jasmin10 je napisao/la:Pa zar ove youtubere ne prate samo djeca?

Forume također možemo dodati u grupu 'društevnih mreža', sportski hajd i nekako, al ovi generalni forumi su mi.

"We need to suffer. And we need to fight."
Najveći je uvijek bio objektivan u izvještavanju. Pew News su najozbiljnije vijesti na svijetu. Jedva čekam njegovo viđenje eventa.Lillard je napisao/la:Jesu, i to nemjerljivo. Uglavnom, ne da mi se objašnjvat nekom ko ne gleda, nego kreira mišljenje prema najvećemKanye je napisao/la:Nisu ništa bolji od njih crnci. Nego, ne reče mi ti rezultate?Lillard je napisao/la:Čemu tako razmišljanje @aerials? Za ovu dvojicu plavušana mogu i skontat, al za ove druge jok.![]()
Rezultate ne znam napamet, guglaj.

Čuj da gledam njih. Dva najiritantnija glasa ikad što sam čuo. LP je smeće, al bar zna biti duhovit.

Vidim nokautirao ga JP.

EDIT: Vidim Pewds je već objavio.

Youtube je najbolja društvena mreža i vrhunac ljudskog postojanja.Captain4 je napisao/la:Youtubere prate osobe koje apsolutno ništa korisno u životu ne rade. Djeci se može i oprostiti. Slična je stvar i sa idruštvenim mrežama; rijetko koja uspješna osoba će trošiti sate i sate na to. Krug intelektualaca blizak meni je out od toga i oni umjesto listanja instagrama listaju knjige.jasmin10 je napisao/la:Pa zar ove youtubere ne prate samo djeca?![]()
Forume također možemo dodati u grupu 'društevnih mreža', sportski hajd i nekako, al ovi generalni forumi su mi.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Slažem se, ali toliko debilnih stvari postoji na Youtubeu. Nažalost većina BiH populacije ne upotrebljava na pravi način YT.Kanye je napisao/la:Youtube je najbolja društvena mreža i vrhunac ljudskog postojanja.Captain4 je napisao/la:Youtubere prate osobe koje apsolutno ništa korisno u životu ne rade. Djeci se može i oprostiti. Slična je stvar i sa idruštvenim mrežama; rijetko koja uspješna osoba će trošiti sate i sate na to. Krug intelektualaca blizak meni je out od toga i oni umjesto listanja instagrama listaju knjige.jasmin10 je napisao/la:Pa zar ove youtubere ne prate samo djeca?![]()

"We need to suffer. And we need to fight."
Rip McCane.
Izgubili smo prijatelja.
Izgubili smo prijatelja.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa i prate. Pogledaj na ovoj temi ko prati i vidjet ćeš da su djeca.jasmin10 je napisao/la:Pa zar ove youtubere ne prate samo djeca?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ne razumijem kako neko sate i sate može provoditi gledajući neke youtubere kako oni lafo neke savjete dijele o.O
što reče gore neko ovoj dječurliji se to može i oprostiti al kad vidim nekoga od 20+ da je time zagrižen i još mi krene o tome pričati
što reče gore neko ovoj dječurliji se to može i oprostiti al kad vidim nekoga od 20+ da je time zagrižen i još mi krene o tome pričati
FoSte95 je napisao/la:Ne razumijem kako neko sate i sate može provoditi gledajući neke youtubere kako oni lafo neke savjete dijele o.O
Kolega mi poslo ovog kretena, njemu to smiješno. Ja gledam sramota me.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
joj za ovoga su mi pričali, pogledao sam nekada davno par njegovih klipova. Pokušava biti nešto smiješan al ne uspijeva mu činimi se hahahaPenaltiky je napisao/la:FoSte95 je napisao/la:Ne razumijem kako neko sate i sate može provoditi gledajući neke youtubere kako oni lafo neke savjete dijele o.O
Kolega mi poslo ovog kretena, njemu to smiješno. Ja gledam sramota me.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], L-Train, MElloo, napoleon72 i 58 gostiju.