RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

FORZZA
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la FORZZA » 25 avg 2018, 19:10

FORZZA VELEZ

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 25 avg 2018, 19:30

Nećemo vas yebat, nećemo vas tući, uzeli smo sva 3 boda i odosmo kući !

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 25 avg 2018, 19:32

Ma bravo, rutinski. Idemo sad dobit Olimpika odlijepiti se odmah na pocetku.

Fajic - kakav igrac :tokralju:
Rezultat je trend, ideal je vječan!

FORZZA
Kontakt:

Post Postao/la FORZZA » 25 avg 2018, 19:35

5000 PROTIV olimpika...

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 25 avg 2018, 19:50

:thumbup: Cestitke Rodjeni :thumbup: :bih: :bih: :bih:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 25 avg 2018, 20:21

Čestitke na pobjedi kojih sigurno neće faliti uz ovakvog Fajića i Brandaa. :bih:

Ova utakmica danas je poslije one Sloboda - Jedinstvo sigurno najveća utakmica u ovoj ligi.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 25 avg 2018, 20:26

harden je napisao/la:Čestitke na pobjedi kojih sigurno neće faliti uz ovakvog Fajića i Brandaa. :bih:

Ova utakmica danas je poslije one Sloboda - Jedinstvo sigurno najveća utakmica u ovoj ligi.
Volio bih cut komentar tvoj o ekipi veleza, ko ti se najvise svidio, uz fajica naravno. Brandao je veliki potencijal a tu je do 2021.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 25 avg 2018, 20:35

Cestitke na pobjedi. Jaca ekipa nije igrala u Bihacu dugo vremena. Odbrana nesto zaostaje ali napad je svemirski za uvjete ove lige. Tranzicija iz odbrane u napad savrsena, to bih posebno izdvojio. Fajic i Brandao najbolji.
Stvarno ne znam sta se treba desiti a da Velez ne udje u PL.

Ocekivao sam vecu brojku vasih navijaca ali i pored toga nevjerovatna atmosfera.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 25 avg 2018, 20:36

geoxx je napisao/la:Cestitke na pobjedi. Jaca ekipa nije igrala u Bihacu dugo vremena. Odbrana nesto zaostaje ali napad je svemirski za uvjete ove lige. Tranzicija iz odbrane u napad savrsena, to bih posebno izdvojio. Fajic i Brandao najbolji.
Stvarno ne znam sta se treba desiti a da Velez ne udje u PL.

Ocekivao sam vecu brojku vasih navijaca ali i pored toga nevjerovatna atmosfera.
Treba ze desiti:Haris Poprzenovic, Sabrija Topalovic,Frano Jelic,Mirza Kazlagic ..

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 25 avg 2018, 20:40

drakensang je napisao/la:
harden je napisao/la:Čestitke na pobjedi kojih sigurno neće faliti uz ovakvog Fajića i Brandaa. :bih:

Volio bih cut komentar tvoj o ekipi veleza, ko ti se najvise svidio, uz fajica naravno. Brandao je veliki potencijal a tu je do 2021.
Vidi se da ovi momci već dugo igraju zajedno, planski sastavljena ekipa, nije na silu kao većina ekipa ovdje...

Osim Faje i Brandaa, štoper sa brojem 4 ( Zvonić ako se dobro sjećam, zabio gol iz penala prošlu utakmicu u Bihaću ) i vezni igrač sa brojem 8 mi se čine kao najbolji igrači ekipe.

Rekao bih da ste najtanji na bekovima, pogotovo onaj žućo mi se čini kritičan. Veznom redu će faliti kreacije malo kad se bude igralo na postalvjenu odbranu, pretpostavljam da bi tu ovaj Lucas mogao pomoći. Kad se branite i igrate na kontre, tranzicija je strašna, sve lijepo na prvi dodir bez komplikacija.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 25 avg 2018, 23:28

Brandao :opaopa: :tokralju: :tokralju:

Fajic :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 26 avg 2018, 00:01

Broj 9 i 7 u Veleža pored Fajića i Brandaa izdominirali, Mujezinović je čini mi se 7.
I bek onaj 23 kad je prešao na svoju poziciju desnog beka je bio poprilično dobar.

adis1980
Kontakt:

Post Postao/la adis1980 » 26 avg 2018, 00:06

Poslije te utakmice najveca je Sloboda - Igman 9000 -10000 k je bilo.Ali u svakom slucaju svaka cast dobra je to brojka za drugu ligu.Ove godine rodjeni nazad u premijer ligu a dogodine vi.Pozdrav svima i izvinite na upadu na temu :D

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 avg 2018, 00:16

adis1980 je napisao/la:

Poslije te utakmice najveca je Sloboda - Igman 9000 -10000 k je bilo.Ali u svakom slucaju svaka cast dobra je to brojka za drugu ligu.Ove godine rodjeni nazad u premijer ligu a dogodine vi.Pozdrav svima i izvinite na upadu na temu :D
Moglo je biti i duplo vise na toj ali je ovo veca utakmica, nije sve u broju gledaoca ;)

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 26 avg 2018, 00:45

bavarian_bk je napisao/la:Broj 9 i 7 u Veleža pored Fajića i Brandaa izdominirali, Mujezinović je čini mi se 7.
I bek onaj 23 kad je prešao na svoju poziciju desnog beka je bio poprilično dobar.
7 Mujezinovic,9 Cvijanovic a 23 desni bek Dario
#musvdg

RaP87
Kontakt:

Post Postao/la RaP87 » 26 avg 2018, 02:45

Pozdrav!
Dugo pratim forum pa malo da se i ukljucim, ova sezona sve perfektno, sve ide onako kako su ljudi obećali i isplanirali!
3 kola
9 bodova
10 golova
Prezadovoljan.

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 26 avg 2018, 06:47

Jako vazna pobjeda i potvrda onoga da smo trenutno kvalitetniji od svake ekipe u ovoj ligi i da nam ovdje nije mjesto. Zajebano gostovanje ali evo vec trecu sezonu zaredom donosimo 3 boda iz Bihaca. Malo su podlegli euforiji koju su sami nametnuli igracima i oni trebaju skontati da nista ne moze preko noci. Razumijem ja dobio si dvije,dolazi ti Velez ali jos je mnogo posla pred vama. Cestitao bi im na gostoprimstvu i pozelio srecu u narednoj sezoni i buducnosti. Neka igraju casno a zajebancija normala malo se prcamo,ta ne mogu optuzivat citav Bihac zbog one jedne tekme koju je neka uprava prodala. Imali smo takve i nikad vise usta im se poserem. Sto se tice nas :tokralju: tri utakmice 3 pobjede i 10 golova,6 Fajica :tokralju: pa ljubim te u ku.rac brato :) ubica kakav nam je falio. Nebi nikoga izdvajao jer igramo kolektivno,nema glupiranja i ispostuje se sve sto Ibro trazi,igraci ginu i rezultat toga se vidi. Sljedeca Olimpik kancer bh fudbala,nekada kontam kome je potreban taj rak,dali je to da bi Zeljo i Sarajevo imali po 6 sigurnih bodova u svakoj sezoni ili neko kod njih ima toliko para da moze manipulisati sudijama i savezom. Smijesno i taj odgovor ne mogu dati ali mogu dati odgovor da dolaze na jug,gdje je fanatizam na tribini jaci od Grckog a huk sa tribine jaci od Engleskog. Tu ti brato niko ne pomaze. Jedva ih cekam da im damo po mozgu,samo posteno i igrom koju smo iskristalizirali i doveli do kvaliteta da je 6 levela iznad ove lige. Cestitke igracima,upravi i navijacima koji su presli toliki put da podrze momke. Gdje je Bihac a gdje Mostar. Oko 100 momaka solidno izdanje. Bravo Armijo. Idemo dalje,karnut Olimpik i odmah se poceti odvajati od drugog. FORZA

Evo golova iz Bihaca :clap:
Fajic 0:1

Fajic 1:2

Mujezinovic 1:3

MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA :salut:
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

dacco
Kontakt:

Post Postao/la dacco » 26 avg 2018, 07:36

Čestitke na zasluženom pobjedi svaka čast tim sa glavom i repom.....
Igrač broj 4 u odbrani i fajic kakvi igrači samo mi nije jasno sta radi u ovoj ligi čast velezu ali fajic je igrač za prve hrvatske lige..

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 26 avg 2018, 07:45

Čestitke Veležu na sjajnom početku sezone. Istina da je to tek početak, al sve upućuje na to da će se iduće godine igrati PL :)
Velež i banjalučki Borac, za više derbija, rivaliteta i odlične posjete :bih: Pozdrav za pastrmku i ostale, sretno ! ;)

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 26 avg 2018, 10:16

Convicts1988 je napisao/la:Čestitke Veležu na sjajnom početku sezone. Istina da je to tek početak, al sve upućuje na to da će se iduće godine igrati PL :)
Velež i banjalučki Borac, za više derbija, rivaliteta i odlične posjete :bih: Pozdrav za pastrmku i ostale, sretno ! ;)
Hvala brato. Gluha PL bez Veleza i Borca. Akobogda iduce sezone prvo kolo na Bilinom da nas dodje milja ipo :thumbup:
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.