Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
tramvaji su desetak hilkada u poreznojDerdiyok je napisao/la:Tramvaj trojku.

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Srediće mu hadžija na rate.Penaltiky je napisao/la:tramvaji su desetak hilkada u poreznojDerdiyok je napisao/la:Tramvaj trojku.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Donnie Darko
- Kontakt:
ne mogu da vjerujem da pripadnici ljudske vrste stariji od 11 godina svojom voljom gledaju ovog logana
Mlađi brat je još gori.Donnie Darko je napisao/la:ne mogu da vjerujem da pripadnici ljudske vrste stariji od 11 godina svojom voljom gledaju ovog logana
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pozivaš na smrtAerials je napisao/la:Šteta što nije bilo fight to death.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ovakve slučajeve da, i sve koji ih podržavaju. Real life Thanos.Derdiyok je napisao/la:Pozivaš na smrtAerials je napisao/la:Šteta što nije bilo fight to death.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Pa ja nisam uopšte latentni. 

Za mene jesi jer me začudilo. Ne bih nikad rekao da ti imaš takva razmišljanja.Aerials je napisao/la:Pa ja nisam uopšte latentni.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Lillard je napisao/la:Brate ja mislim da nije bila ona kapa za glavu jedan i drugi bi dobili KOLillard je napisao/la:još rematch i još milijunaNerminovic je napisao/la:yebo majku dobra borba medju ksi i ovog logana hahahaha![]()
makar je KSI trebao dobit, da je ostalo još minuta bio bi KO.
ja normalno, platio nisam.

Biće Vegas ili LA sad, YT as his best.[/quote]
Šta ovo remi? Pa kakvi maheri za pravljenje para. Ko je od manje bitnih dobio?

I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
It's all for the greater good.Derdiyok je napisao/la:Za mene jesi jer me začudilo. Ne bih nikad rekao da ti imaš takva razmišljanja.Aerials je napisao/la:Pa ja nisam uopšte latentni.

Čemu tako razmišljanje @aerials? Za ovu dvojicu plavušana mogu i skontat, al za ove druge jok.
Razlika između tebe i Thanosa je što kod tebe ne postoji mogućnost da stradaju nevini.Aerials je napisao/la: It's all for the greater good.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Nisu ništa bolji od njih crnci. Nego, ne reče mi ti rezultate?Lillard je napisao/la:Čemu tako razmišljanje @aerials? Za ovu dvojicu plavušana mogu i skontat, al za ove druge jok.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Jesu, i to nemjerljivo. Uglavnom, ne da mi se objašnjvat nekom ko ne gleda, nego kreira mišljenje prema najvećemKanye je napisao/la:Nisu ništa bolji od njih crnci. Nego, ne reče mi ti rezultate?Lillard je napisao/la:Čemu tako razmišljanje @aerials? Za ovu dvojicu plavušana mogu i skontat, al za ove druge jok.

Rezultate ne znam napamet, guglaj.
Logan je kreten klasični, zbog njega je ovakvo. Ovog drugog prvi put vidim, veze nemam ko je, ne pratim baš te youtubere.
Svako ko je platio da gleda ovu glupost, troši dragocjeni zrak.

Svako ko je platio da gleda ovu glupost, troši dragocjeni zrak.
Ja sam naprednija verzija Thanosa.Derdiyok je napisao/la: Razlika između tebe i Thanosa je što kod tebe ne postoji mogućnost da stradaju nevini.

- Donnie Darko
- Kontakt:
Gledao bih ovu borbu da je na smrt. I platio bih, a čak i winrar skidam sa torenta.
Donnie Darko je napisao/la:Gledao bih ovu borbu da je na smrt. Čak bih i platio, a čak i winrar skidam sa torenta.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.