Sto s' to nervozan?Derdiyok je napisao/la:
Ja sam barem kulturan za razliku od tebe
Prođi sa mnom kroz crveno

Sto me nesto noge bole. Ostarilo se.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sto s' to nervozan?Derdiyok je napisao/la:
Ja sam barem kulturan za razliku od tebe
Prođi sa mnom kroz crveno
Legenda kaže da sam živac, ti da sam nervozan.rasavoje je napisao/la:
Sto s' to nervozan?
Sto me nesto noge bole. Ostarilo se.
ako budem prvi strijelac zahtjevam da se ekipa preimenuje u Bulsharden je napisao/la:Dobra ekipa iako imaju igrača manje.Aerials je napisao/la: Zaboravljaš da oni imaju mene.
Čekaj da Maya dođe sa mora.Donnie Darko je napisao/la:hoću cobija i bubu na dočeku pred 200 hiljada ljudi
ŠevićRamiy je napisao/la:@Osime udala ti se Merima
još rematch i još milijunaNerminovic je napisao/la:yebo majku dobra borba medju ksi i ovog logana hahahaha
Nezahvalno je to, takva japija. :pjuk:Marsal je napisao/la:Dadnem 10 godina ovom forumu i ne mogu više bit ni na klupi za rezervne igrače.
Jbm ti Alija majku.
YoutuberiMarsal je napisao/la:Ko su uopšte ti pokemoni?Nerminovic je napisao/la:yebo majku dobra borba medju ksi i ovog logana hahahaha
Brate ja mislim da nije bila ona kapa za glavu jedan i drugi bi dobili KOLillard je napisao/la:još rematch i još milijunaNerminovic je napisao/la:yebo majku dobra borba medju ksi i ovog logana hahahaha![]()
makar je KSI trebao dobit, da je ostalo još minuta bio bi KO.
ja normalno, platio nisam.
Ne radim.legenda reala je napisao/la:Ustipče radis li ponedeljak
Još oni moji ganersi hoće da me svrgnu, a ja fasov'o brat bratu 20 banova braneći onu temu i klubuNbx je napisao/la: Nezahvalno je to, takva japija. :pjuk:
Ili forumaš.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ja sam jedini Sandzaklija koji nije pokrenuo biznis.
Kod nas ili si krimos ili doktor nauka. Nema izmedju
Brate ja mislim da nije bila ona kapa za glavu jedan i drugi bi dobili KOLillard je napisao/la:još rematch i još milijunaNerminovic je napisao/la:yebo majku dobra borba medju ksi i ovog logana hahahaha![]()
makar je KSI trebao dobit, da je ostalo još minuta bio bi KO.
ja normalno, platio nisam.
Škodu Fabiu 1.9 TDI ili ako nisi zahtjevan SDI i Golfa 4 TDI ili još bolje SDIBelminM23 je napisao/la:Kakvo auto uzeti za 4.000-5.000, a ne zajebati se puno?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.