Pošto su ti rukeuNbx je napisao/la:Ja tražim manju lovu na ruke.Derdiyok je napisao/la:Koji su uslovi ? Ugovor ? Plata ? Bonusi ?harden je napisao/la:Ima li neko da bi igrao ss.ba ligu? Fali nam igrač.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pošto su ti rukeuNbx je napisao/la:Ja tražim manju lovu na ruke.Derdiyok je napisao/la:Koji su uslovi ? Ugovor ? Plata ? Bonusi ?harden je napisao/la:Ima li neko da bi igrao ss.ba ligu? Fali nam igrač.
Bjež, ti zicere mašiš.Derdiyok je napisao/la:Koji su uslovi ? Ugovor ? Plata ? Bonusi ?harden je napisao/la:Ima li neko da bi igrao ss.ba ligu? Fali nam igrač.
@madridistDonnie Darko je napisao/la:Ko je drugi igrač.harden je napisao/la:Ima li neko da bi igrao ss.ba ligu? Fali nam igrač.
Madridist je dovoljno kul.harden je napisao/la: @madridist
Preuzeli smo ekipu i sad počinjemo sa investicijama u infrastrukturu i igrački kadar, za 3 sezone planiramo napasti titulu
Okej je i ako neko nije igrao prije, raspadamo se svakako.
Kako je jaka odbrana bila tad, kamo sreće da je napad mogao ispratiti to sve. Jedan dobar play nam je falio baš.Derdiyok je napisao/la:Šta pričaš bolan, Bellerin je za tebe Zanetti.
Grizeš.uNbx je napisao/la:MLAD SAM, GRIZEM I IMAM ŽELJU ZA DOKAZIVANJEM. Ko pionira me stavili u juniore, spreman sam sad za prvi tim!![]()
Ne možeš Neuera otjerati nikakoDerdiyok je napisao/la:Strašna odbrana čim si svako drugu utakmicu morao govoriti " Yebo protivnika, čuvaj hardena. "
Anele, meščini da te trener otjero ko Robi Begovića.
Jel te to strahlegenda reala je napisao/la:Zajebaćeš se ako uzmeš Donia on je dokazani promašaj što se tiče te ss.ba lige, probaj nekog drugog
Zaboravljaš da oni imaju mene.harden je napisao/la:Jel te to strahlegenda reala je napisao/la:Zajebaćeš se ako uzmeš Donia on je dokazani promašaj što se tiče te ss.ba lige, probaj nekog drugog![]()
čujemo se za tri sezone
Dobra ekipa iako imaju igrača manje.Aerials je napisao/la: Zaboravljaš da oni imaju mene.
Čekaj da Maya dođe sa mora.Donnie Darko je napisao/la:hoću cobija i bubu na dočeku pred 200 hiljada ljudi
Citirat ću te na kraju sezone.harden je napisao/la: Dobra ekipa iako imaju igrača manje.
Ja sam barem kulturan za razliku od teberasavoje je napisao/la:Ne zna se koji je gori sandzaklija, Derdiyok ili lili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 130 gostiju.