FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Pacijenti dali alcasera izgleda dortmundu na posudbu, uz opciju da ga ovi mogu i otkupiti za 25 miliona
Kako nas je dortmund popisao prvo za preko 100 miliona za dembu, a onda i za alcasera
Koji idioti u p materinu
Kako nas je dortmund popisao prvo za preko 100 miliona za dembu, a onda i za alcasera
Koji idioti u p materinu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Mogao se dovesti Riza Durmisi iz Betisa, ali ga je već klepio Lazio. Koliko se mogu sjetiti, pokidao je protiv nas, jedan od najboljih bio u Betisu.
Pratiti Robertsona iz Liverpoola, ako ovako nastavi, odlična zamjena za Albu koji može još nekoliko sezona.
Pratiti Robertsona iz Liverpoola, ako ovako nastavi, odlična zamjena za Albu koji može još nekoliko sezona.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- AlfredNobel
- Kontakt:
Urugvajski cigo samo kvari ovako fin sastav.
Zna ni neko koliko bi mi neta uzelo ako bih pregledao utakmicu na mobitelu?
Preko Wi-Fi ništa ako vjeruješjasmin10 je napisao/la:Urugvajski cigo samo kvari ovako fin sastav.

Joj, meščini oko 600mb, nisam siguran.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Može poluvrijeme onda. Ali možda drugo, kad cigu izbaci.Derdiyok je napisao/la:Preko Wi-Fi ništa ako vjeruješjasmin10 je napisao/la:Urugvajski cigo samo kvari ovako fin sastav.
Zna ni neko koliko bi mi neta uzelo ako bih pregledao utakmicu na mobitelu?![]()

Postavi slabiju kvalitetu videa.jasmin10 je napisao/la:Može poluvrijeme onda. Ali možda drugo, kad cigu izbaci.Derdiyok je napisao/la:Preko Wi-Fi ništa ako vjeruješjasmin10 je napisao/la:Urugvajski cigo samo kvari ovako fin sastav.
Zna ni neko koliko bi mi neta uzelo ako bih pregledao utakmicu na mobitelu?![]()
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Nek' nema ni one muke Semeda.
Koliko god želio gledati Vidala ili Arthura drago mi je što je gala 11, ovisno o rezultatu odmoriti Raketu, Albu i Busquetsa jer njima valja najebati opet ove sezone.
Koliko god želio gledati Vidala ili Arthura drago mi je što je gala 11, ovisno o rezultatu odmoriti Raketu, Albu i Busquetsa jer njima valja najebati opet ove sezone.
Don't hate what you don't understand.
Ako sve bude išlo kako treba očekujem Arthura najkasnije polovinom drugog poluvremena, a Vidala standardno, tj. tamo oko 80. minute.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ma koji kur.c je ovo na SK1, pa saće utakmicaDerdiyok je napisao/la:Ako sve bude išlo kako treba očekujem Arthura najkasnije polovinom drugog poluvremena, a Vidala standardno, tj. tamo oko 80. minute.
http://www.mamahd.org/streams.php?id=17818
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
Ovi **** ce haman do kraja prenosit ovaj sport koji ne igra 100 ljudi u svijetu.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
SK5Wandelanoite je napisao/la:Ovi **** ce haman do kraja prenosit ovaj sport koji ne igra 100 ljudi u svijetu.

Osman show odma!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
Nasao sam bio neki link, evo uključili su se na SK1.sajo10 je napisao/la:SK5Wandelanoite je napisao/la:Ovi **** ce haman do kraja prenosit ovaj sport koji ne igra 100 ljudi u svijetu.
Osman show odma!
MES QUE UN CLUB!
- transandino
- Kontakt:
Ovo sto Messi radi do sada je u rangu najgoreg Suareza.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ovo u zivotu vidio nisam da se ovolike rupe prave po terenu,po pola metra jbt busen ispadne na svaki drugi korak 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Jao terena, fuj 

MES QUE UN CLUB!
Evo Messija na krilu, da vidim koji će idiot sada reći kako mu nema ko dati loptu.
Don't hate what you don't understand.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.