Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Jel ima iko na forumu vlastiti biznis, i da barata finom lovom pride? 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Kvarezma je privatnik mislim.uNbx je napisao/la:Jel ima iko na forumu vlastiti biznis, i da barata finom lovom pride?

Najljepse je kad se moze i za sebe i za drugog, u toku radnog vremena. Rizik je tada najmanji.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Da je samo nać normalnog robovlasnika.
Neam ja bekgraunda za biznjisa. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ima i mandrax radnju, sloboda72 ima obrt za marketing Sisoja Ad.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Kad god nekom predložim da odradimo banku, neozbiljno me shvataju. Moraću to sa helcunom i oletom završit, ja ću stražu čuvat. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ima ih, sve vise ih srecem kroz posao pa mi se probudi nada u bolje sutra. Problem je sto ovi najveci ugnjetavaju narod.uNbx je napisao/la:Da je samo nać normalnog robovlasnika.Neam ja bekgraunda za biznjisa.
Treba se nekada i pretrpiti sa losijim poslom na pocetku, dok se ne stekne iskustvo da ti mozes postavljati uslove.
Samo borba, ne treba odustajati. Ne mogu da shvatim mladog insana koji nema zelju da se dokaze i zadovolji se kuknjavom.
Nemoj da zbog deset hiljada rizikujemo. Bolje onda poštara odradit.uNbx je napisao/la:Kad god nekom predložim da odradimo banku, neozbiljno me shvataju. Moraću to sa helcunom i oletom završit, ja ću stražu čuvat.
Strpit se treba svakako, samo ne treba puštat nikom da te gazi. Bolje hljeba i vode jest nego bit nečiji otirač. Dostojanstvo prije svega! Danas je većina razmažena pa im teško pada bilo šta radit, ali sam svjedok raznih tortura koje trpe ljudi bez razloga. Ne znam šta mi je gore, to prvo ili drugo.bega_afc je napisao/la:Ima ih, sve vise ih srecem kroz posao pa mi se probudi nada u bolje sutra. Problem je sto ovi najveci ugnjetavaju narod.uNbx je napisao/la:Da je samo nać normalnog robovlasnika.Neam ja bekgraunda za biznjisa.
Treba se nekada i pretrpiti sa losijim poslom na pocetku, dok se ne stekne iskustvo da ti mozes postavljati uslove.
Samo borba, ne treba odustajati. Ne mogu da shvatim mladog insana koji nema zelju da se dokaze i zadovolji se kuknjavom.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Nisam reko trafiku yeboga ti.Penaltiky je napisao/la:Nemoj da zbog deset hiljada rizikujemo. Bolje onda poštara odradit.uNbx je napisao/la:Kad god nekom predložim da odradimo banku, neozbiljno me shvataju. Moraću to sa helcunom i oletom završit, ja ću stražu čuvat.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Pa nemaju ti ni ove banke više od 100k u filijalama.uNbx je napisao/la:Nisam reko trafiku yeboga ti.Penaltiky je napisao/la:Nemoj da zbog deset hiljada rizikujemo. Bolje onda poštara odradit.uNbx je napisao/la:Kad god nekom predložim da odradimo banku, neozbiljno me shvataju. Moraću to sa helcunom i oletom završit, ja ću stražu čuvat.
Naravno da ne treba, uredno radno vrijeme i odnos prema covjeku. Tu ne vidim problem da se radi za prosjecnu platu na pocetku. Naucis posao i onda zahtijevas. Mladi previse cekaju da njih neko dozove, da ih moli i kaze - evo ga pasa, dvije milje odmah start i uzivaj.uNbx je napisao/la: Strpit se treba svakako, samo ne treba puštat nikom da te gazi. Bolje hljeba i vode jest nego bit nečiji otirač. Dostojanstvo prije svega! Danas je većina razmažena pa im teško pada bilo šta radit, ali sam svjedok raznih tortura koje trpe ljudi bez razloga. Ne znam šta mi je gore, to prvo ili drugo.
Moze, djelimo zaradu pola polaPenaltiky je napisao/la:Bolje onda poštara odradit.

Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nisam jos siguran. Ostala mi jos 3 ispitaPenaltiky je napisao/la:Ti ono reče da si odustao od nauke?Bosniacum Lilium je napisao/la:Ja sam jedini Sandzaklija koji nije pokrenuo biznis.
Kod nas ili si krimos ili doktor nauka. Nema izmedju

@Kanye
Znam, to me boli najvise
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ima li neko da bi igrao ss.ba ligu? Fali nam igrač.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Koji su uslovi ? Ugovor ? Plata ? Bonusi ?harden je napisao/la:Ima li neko da bi igrao ss.ba ligu? Fali nam igrač.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ko je drugi igrač.harden je napisao/la:Ima li neko da bi igrao ss.ba ligu? Fali nam igrač.
Kakav event YT napravi, 900k na lajvu, 7.5 funti ppv 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ja tražim manju lovu na ruke.Derdiyok je napisao/la:Koji su uslovi ? Ugovor ? Plata ? Bonusi ?harden je napisao/la:Ima li neko da bi igrao ss.ba ligu? Fali nam igrač.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 75 gostiju.