Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
I meni njegov video ne lodira odma,prvo zakoci-vrti pa krene,pauziram nekoliko sekundi pa onda ide normalno.
Sve ostalo mi radi bez problema,moguce je da je browser u pitanju tj flashplayer i slicno.
Sve ostalo mi radi bez problema,moguce je da je browser u pitanju tj flashplayer i slicno.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- ASD
- Kontakt:
Pogledao na mobitelu, puno bolje nego na racunaru, malo zakoci ali poslije toga nastavi.
Ovdje zakoci slika, ali ton ide i ne kad zakoci da sad kao u normalnom ide odatle gdje je zakocilo nego se ukljuci kad padne gol.
Ovdje zakoci slika, ali ton ide i ne kad zakoci da sad kao u normalnom ide odatle gdje je zakocilo nego se ukljuci kad padne gol.
hvalaDerdiyok je napisao/la:Probaj otvoriti chat pa settings pa block messages.filip13 je napisao/la:kako na fb blokirati da od neke osobe mi ne dolaze poruke,ne da blokiram profil nego samo poruke,od osobe s kojom nisam prijatelj?
filip13 je napisao/la:hvalaDerdiyok je napisao/la:Probaj otvoriti chat pa settings pa block messages.filip13 je napisao/la:kako na fb blokirati da od neke osobe mi ne dolaze poruke,ne da blokiram profil nego samo poruke,od osobe s kojom nisam prijatelj?

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- The_Target
- Kontakt:
Nisam znao gdje je najbolje da postavim pitanje vezano za facebook, kako komentarisati odredjenu objavu na nekom privatnom profilu sa svoje facebook stranice u kojim podesavanjima se moze prebaciti sa privatnog profila na facebook stranicu koju uredjuje isti korisnik.
Rođeni brato
Koja je realna vrijednost sljedeceg racunara:
i5 3550
12GB RAMa
Asus H61M maticna
Strix 1050Ti 4GB, skoro nova, imam i garanciju
CM Hyper 212
Thermaltake 530W modularno napajanje
Fractal Design Arc Mini
500GB WD Blue HDD
i5 3550
12GB RAMa
Asus H61M maticna
CM Hyper 212
Fractal Design Arc Mini
500GB WD Blue HDD
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
800KM mozda neko moje laicko misljenje haha
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Auf i to je too muchRamiy je napisao/la:800KM mozda neko moje laicko misljenje haha

Nije PC ali nema veze - spojen kabal od kablovske na TV, i apsolutno nijedan kanal neće da nađe pretraživanjem. Grundig je u pitanju ako išta znači.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Nazovi kablovskog operatera, osim ako ne krades od nekog drugog.Aerials je napisao/la:Nije PC ali nema veze - spojen kabal od kablovske na TV, i apsolutno nijedan kanal neće da nađe pretraživanjem. Grundig je u pitanju ako išta znači.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
600maxharden je napisao/la:Koja je realna vrijednost sljedeceg racunara:
i5 3550
12GB RAMa
Asus H61M maticna
CM Hyper 212
Fractal Design Arc Mini
500GB WD Blue HDD
Ma radio je preko resivera koji smo uzeli jer stari TV nije imao DVB-C, sad ovaj novi TV to ima i trebalo bi preko kabla običnog da sve radi ali neće. Resiver se pokvario, zato pokušavamo ovako. Na drugim, običnim, televizorima u kući imam kanale za koje nije potreban DVB-C, al' ovaj neće da nađe nijedan kanal.TonySosa je napisao/la:Nazovi kablovskog operatera, osim ako ne krades od nekog drugog.Aerials je napisao/la:Nije PC ali nema veze - spojen kabal od kablovske na TV, i apsolutno nijedan kanal neće da nađe pretraživanjem. Grundig je u pitanju ako išta znači.
Edit: napravljeno. Dva sata se patimo i taman napišem post na forumu i napravimo sve.

Baš mi je drago što si popravila.Aerials je napisao/la:Ma radio je preko resivera koji smo uzeli jer stari TV nije imao DVB-C, sad ovaj novi TV to ima i trebalo bi preko kabla običnog da sve radi ali neće. Resiver se pokvario, zato pokušavamo ovako. Na drugim, običnim, televizorima u kući imam kanale za koje nije potreban DVB-C, al' ovaj neće da nađe nijedan kanal.TonySosa je napisao/la:Nazovi kablovskog operatera, osim ako ne krades od nekog drugog.Aerials je napisao/la:Nije PC ali nema veze - spojen kabal od kablovske na TV, i apsolutno nijedan kanal neće da nađe pretraživanjem. Grundig je u pitanju ako išta znači.
Edit: napravljeno. Dva sata se patimo i taman napišem post na forumu i napravimo sve.
Remember, remember the 5th of November.
Ma birali smo cable al' je tamo negdje u drugim podešavanjima nešto bilo poremećeno.Penaltiky je napisao/la:Da pogodim birali ste antenna a ne cable.
Gdje zamijenit plastiku koja je oko ekrana na laptopu, u kojoj radnji u Sa
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Hdd mi crko',najkrace receno. Cuje se klikanje ono kad ga pokrenem. Mogu li i gdje odnijeti,da mi se probaju neki podaci sa njega spasiti?
Nisam dugo to radio, a sutra mi treba baš hitno.
Kako da mp3 pjesme spržim na onaj obični CD-R da se može slušati u autu? Naravno cd player u autu ne podržava mp3.
Da li ono Nero sam konvertuje te mp3 pjesme u onaj format koji podržava cd player u autu?
Kako da mp3 pjesme spržim na onaj obični CD-R da se može slušati u autu? Naravno cd player u autu ne podržava mp3.
Da li ono Nero sam konvertuje te mp3 pjesme u onaj format koji podržava cd player u autu?
windows media playerarelinho je napisao/la:Nisam dugo to radio, a sutra mi treba baš hitno.
naredas tamo desno i kliknes da snima, najlaksa opcija

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Ne mogu nigdje da nadjem. Ko uspije, ima cokoladu od mene.

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.