Armin Hodžić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

JackTheStripper
Kontakt:

Re: Armin Hodžić

Post Postao/la JackTheStripper » 24 avg 2018, 17:38

Ma treba otici bilo gdje. Samo bezveze tavori u u Dinamu, kao da je Real Madrid.

Holandija bi bila idealna za njega. Kao odskocna daska za L5.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 24 avg 2018, 17:41

Rokoko87 je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ja njega nikad doživljavao nisam baš kao tako velikog talenta, mislim talentiran jeste bio, ali ništa posebno. Mislim da mu je vrijeme da ide iz Hrvatske, pa makar i u Mađarsku. Malo nek promijeni sredinu, možda mu dobro dođe. Dugo će vremena proći dok neki napadač naslijedi Edina Džeku. Od ovih sad koje imamo jedino mi miriše da bi Prevljak mogao nešto više napraviti, neku osrednju evropsku karijeru.
Pišeš gluposti, Armin što je mogao u mlađim kategorijama nije mogao, garantujem, nijedan igrač u reprezentaciji.
To što nije prenio na seniorski nivo je druga stvar.
Hodzic je vec u omladinskim kategorijama pokazao da NIKAD nece biti igrac za neke velike stvari. Sjećam se utakmice Željo-Gradina juniori, Hodzic se tek vratio iz Liverpoola i svi očekuju da dotični sam pobijedi Gradinu. Pocinje utakmica stoper Gradine, kapiten, ga od prve minute stavlja bukvalno u dzep ovaj ne moze da makne, a Irfan Peljto se na centru blamira i ne svira dva penala za Gradinu i ne daje crveni tada Kjosevskom. Sljedeci start stopera Gradine gdje odnosi loptu Hodzicu, Peljto okarakterise ko crveni karton, na sto se i Amar Osim odvali smijati i govori ne treba nam ova bruka.

Tako da, pusti te dominacije u omladinskim kategorijama igraca Sarajeva i Želje gdje imaju suđenje 80-20 u svakoj domaćoj utakmici.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 24 avg 2018, 17:41

JackTheStripper je napisao/la:Ma treba otici bilo gdje. Samo bezveze tavori u u Dinamu, kao da je Real Madrid.

Holandija bi bila idealna za njega. Kao odskocna daska za L5.
to je trebalo da bude dinamo, a ovaj videoton mi ne ulijeva nadu da ce ikada zaigrati tu
Zarathustra

Njosa1921
Kontakt:

Post Postao/la Njosa1921 » 24 avg 2018, 17:56

Wandelanoite je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ja njega nikad doživljavao nisam baš kao tako velikog talenta, mislim talentiran jeste bio, ali ništa posebno. Mislim da mu je vrijeme da ide iz Hrvatske, pa makar i u Mađarsku. Malo nek promijeni sredinu, možda mu dobro dođe. Dugo će vremena proći dok neki napadač naslijedi Edina Džeku. Od ovih sad koje imamo jedino mi miriše da bi Prevljak mogao nešto više napraviti, neku osrednju evropsku karijeru.
Pišeš gluposti, Armin što je mogao u mlađim kategorijama nije mogao, garantujem, nijedan igrač u reprezentaciji.
To što nije prenio na seniorski nivo je druga stvar.
Hodzic je vec u omladinskim kategorijama pokazao da NIKAD nece biti igrac za neke velike stvari. Sjećam se utakmice Željo-Gradina juniori, Hodzic se tek vratio iz Liverpoola i svi očekuju da dotični sam pobijedi Gradinu. Pocinje utakmica stoper Gradine, kapiten, ga od prve minute stavlja bukvalno u dzep ovaj ne moze da makne, a Irfan Peljto se na centru blamira i ne svira dva penala za Gradinu i ne daje crveni tada Kjosevskom. Sljedeci start stopera Gradine gdje odnosi loptu Hodzicu, Peljto okarakterise ko crveni karton, na sto se i Amar Osim odvali smijati i govori ne treba nam ova bruka.

Tako da, pusti te dominacije u omladinskim kategorijama igraca Sarajeva i Želje gdje imaju suđenje 80-20 u svakoj domaćoj utakmici.

Suti majke ti. Ne prosipaj se. Momak dao 50+ golova za Dinamo Zagreb, a ti ovdje pises kako nije za velike domete radi neke utakmice protiv neke seljacke Gradine :lolno: :lolno:

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 24 avg 2018, 18:11

Kako onda s 50+ golova nije mogao naći bolji klub od Videotona :think:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 24 avg 2018, 18:49

Hodzic je imao u Dinamu dvije dobre polusezone, ostatak vremena se jedva znao sastaviti s golom.
Ogromne oscilacije, redovno slabe partije protiv Rijeke, Hajduka, uz povremeno nabijanje outsidera.
U poredjenju s ucinkom napadaca koje je Dinamo prodavao u velike lige, Hodzicev ucinak je slab.
Ali i mene cudi da nije mogao otici u neki osrednji klub Belgije, Holandije :problem:

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 24 avg 2018, 18:59

Pitanje je i alo predje u Videoton hoce li biti ispred Lazovica,mislim da im je on prvi napadac.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 24 avg 2018, 19:07

kinder_jaje je napisao/la:Pitanje je i alo predje u Videoton hoce li biti ispred Lazovica,mislim da im je on prvi napadac.
Ma i ova cifra od 2.2 miliona mi je SF :roll:
Toliko Videoton ne potrosi za tri sezone, jos za igraca koji je godinu na klupi.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 24 avg 2018, 19:55

DrFilgud je napisao/la:
kinder_jaje je napisao/la:Pitanje je i alo predje u Videoton hoce li biti ispred Lazovica,mislim da im je on prvi napadac.
Ma i ova cifra od 2.2 miliona mi je SF :roll:
Toliko Videoton ne potrosi za tri sezone, jos za igraca koji je godinu na klupi.
nije 2,2 već 2,4, imaju sponzora MOL

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 24 avg 2018, 20:01

Esport je napisao/la: nije 2,2 već 2,4, imaju sponzora MOL
Nesto mi to puno za njega, u ovakvom stanju, ali hajde.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 24 avg 2018, 20:05

Jel mozda neko zna koliko Zeljo dobija na ime solidarnosti

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 24 avg 2018, 20:09

svrakino1921 je napisao/la:Jel mozda neko zna koliko Zeljo dobija na ime solidarnosti
Izvinite ne treba nista
Evo na Zeljinoj temi su objavili

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 24 avg 2018, 21:05

uz Lazovica, imaju i bracu Scepovic u napadu

najveca kupovina dosad im je Lencse kojeg su doveli za 800.000e u ljeto 2010., ovo im je ubjedljivi rekord
Don't believe the hype.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 24 avg 2018, 21:08

akisarajevo92 je napisao/la:uz Lazovica, imaju i bracu Scepovic u napadu

najveca kupovina dosad im je Gosztonyi kojeg su doveli za 750.000e prije 7 godina, ovo im je ubjedljivi rekord
Prije 7 godina su oni bili Videoton
A ovo sad je naftna industrija ovo drugi par cipela

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 24 avg 2018, 21:10

Znam

ali i pored toga nisu potrosili ni euro na transfere ovo ljeto. osim Hodzica
Don't believe the hype.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 24 avg 2018, 21:47

Sad ce se ovdje povući identicna prica kao i za bajica u udinezeu kada je udineze napravio najveci transfer ili tako nesto i bila prica nece na klupu a ja cu za hodzica reci isto sto sam tada govorio i za bajica kada su me svi napadali a to je da se vremena mijenjaju. Moras sve vise davati novxa za igrace. Nije isto danas i prije 3g ili 4 i slicno. U pocetku ce imati minuta vjerovatno malo, pa je na njemu kako ce se snaci. Ako bude zabijao igrat ce, ako se ne snadje u startu biće osudjen na klupu i da bude prva zamjena.

Sigurno mu je malo cijenu i povecala cinjenica da je igrao za nasu reprezentaciju plus to sto je igrac dinama. Dinamo ce radije pustit igraca dzaba nego ga dati za milion. Oni izmuzu maksimalnl uvijek novca za svakog igraca.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 24 avg 2018, 22:08

Crni Hodzicu gdje ces u Videoton,pa to nam je najcrnji dan u istoriji kluba.

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 25 avg 2018, 23:00

Neki izvori kažu da će Dinamo za odštetu dobiti 2,2 milijuna eura, neki idu do 2,4 milijuna. Za četvrtog napadača vrlo dobro, reklo bi se. Ali to je reputacija koju je Dinamo stekao u nogometnom svijetu. A kako je riječ o mladom igraču, napadaču zanimljivog CV-a, još uvijek je moguće da za desetak godina kukamo "kako ga je Dinamo pustio tako jeftino"...

Uglavnom, nakon odlaska u Liverpool, crveni su ga dvije sezone vratili Željezničaru na posudbu (19 golova u 56 utakmica), a potom ga je nakon isteka ugovora uzeo Dinamo. Gdje je bio i prvi strijelac kluba u dvije sezone, protiv Hapoela je zabio svoj 50. gol u plavom. Igrao je i za A vrtu BiH, debitirao protiv Španjolske.

"Lijepo zvuči kada kažu da sam bivši napadač Liverpoola", simpatično je znao reći.

I bila odšteta 2,2 ili 2,4 milijuna eura, Hodžić je skuplja prodaja nego što su bili Junior Fernandes, Josip Pivarić, Ivan Bošnjak, Leonardo Sigali, Niko Kranjčar, Angelo Henriquez, Tomo Šokota, Zvonimir Boban, Andrej Kramarić (1,2 mil. €), Fatos Beqiraj...

http://www.goal.com/hr/vijesti/hodzic-a ... 6hu05hqvk5

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 27 avg 2018, 16:28

slika

ne mogu da vjerujem da sad proziva izeta kao da mu je neko postignuce sto je presao u videoton :crazy: vidjelo se da se ne mogu njih dvojica
Zarathustra

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 27 avg 2018, 16:35

Nije to za Izeta to mu je mati.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordocrveni, DeeWa, denza, Drum, EdinjoBos, forgempp, galia95, General505, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], invincible1921, JackW, jasmin10, L-Train, UtdBiH21, Venom i 76 gostiju.