FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Kakva nam je situacija sa Azirom, dokle je s liječenjem?
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Macak moze promijeniti vjeru, drzavljanstvo, naciju al Zlatana Nalica ne moze......moze mu samo popusiti flautu.Guest007 je napisao/la:Samo da ne bude ponovo slucaj ''Petrovic'' zadovoljni smo al' nam treba svjeze krvikatarakta je napisao/la:Ma radio je covjek druge poslove. Uglavnom "iz sjene". Nije levat
P.S. Do kada misle odgadjati skupstinu i kupovati vrijeme i navijace jeftinim trikovima, totalno legalan i netransparentan rad predsjednika u ostavci....sta kaze Menprom podrzava ga, dok mu se vrate pare ili su vracene. Upravnik napolje, posto uprava ne postoji.
🔴⚫️
Macak je uskoro bivsi, zdravlje, druge obaveze, podmirio je vecinu dugova sa parama od Darka i uskoro bi trebalo zavuc ruku u svoj dzep.. mislim da ce prije toga se ispalit
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Kad se igra utakmica? U 17 ili 19
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ma vidjelo se ba odmah da nije ofsajd, sto po kretnji, sto po izrazu sudije kad je Baraban pitao "ja u ofsajdu? JA U OFSAJDU?"katarakta je napisao/la:snagit
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Na zvanicnoj stranici Slobode pise da je tekma u 17h. Vjerovatno nisu bezveze postavili taj termin, ne znam otkud u 19 kad oni znaju najbolje...DamirT je napisao/la:Kad se igra utakmica? U 17 ili 19
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
To mene bunifukara87 je napisao/la:Na zvanicnoj stranici Slobode pise da je tekma u 17h. Vjerovatno nisu bezveze postavili taj termin, ne znam otkud u 19 kad oni znaju najbolje...DamirT je napisao/la:Kad se igra utakmica? U 17 ili 19

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sto je najgore na Official Instagram stranici pise da je u 19 ima i slikaDamirT je napisao/la:To mene bunifukara87 je napisao/la:Na zvanicnoj stranici Slobode pise da je tekma u 17h. Vjerovatno nisu bezveze postavili taj termin, ne znam otkud u 19 kad oni znaju najbolje...DamirT je napisao/la:Kad se igra utakmica? U 17 ili 19

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Nije bitno da li je on bivsi ili buduci predsjednik Slobode, da li ga neko voli ili ne voli......upravni odbor ne postoji i skupstina se mora odrzati i izabrati UO, a ne prepucavati se preko medija ( Mujkanovic protiv Nerke Bonija) ili podrzavati jedan drugoga (Mensur podrzava Mujkanovica). Sloboda je institucija. Sloboda je Nalic, rahmetli Mustafa Hukic i obrnuto. Nek idu u Kikace i tamo prave NJUO.klasik je napisao/la:Macak je uskoro bivsi, zdravlje, druge obaveze, podmirio je vecinu dugova sa parama od Darka i uskoro bi trebalo zavuc ruku u svoj dzep.. mislim da ce prije toga se ispalit
🔴⚫️
Nerko Boni je institucija za Senada
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!

Guest007 je napisao/la:Nerko Boni je institucija za Senada
19 sati, na stranici saveza nije promijenjen terminDamirT je napisao/la:To mene bunifukara87 je napisao/la:Na zvanicnoj stranici Slobode pise da je tekma u 17h. Vjerovatno nisu bezveze postavili taj termin, ne znam otkud u 19 kad oni znaju najbolje...DamirT je napisao/la:Kad se igra utakmica? U 17 ili 19

Logika.. Ne treba puno razmisljat. Da imamo pare za marketing, ne bi nam student medicine vodio stranicu, ne bi Ribic radio jos milion poslova. Bili bi fino placeni sa radnim vremenom i obavezom da unaprijede marketing. Ne bi imali ciganluk od zastavica na presicama, nego bi imali neku improvizaciju pomocu koje bi sve to izgledalo urednije, pristojnije
gdje predsstaje logika tu pocinje bosna tako je kako ti kazes treba nastavit po ciganluku
gdje predsstaje logika tu pocinje bosna tako je kako ti kazes treba nastavit po ciganluku
fukare
-
- Kontakt:
Utakmica je u 7 jamte zvizge sad
I to u knap

I to u knap
-
- Kontakt:
Znaci ne pricam napamet
Povezite 2 i 2 sami ovo je Nalinih ruku djelo bez da ikog omalovazavam i stojim pri svom stavu. Dajte covjeku sve ovlasti i nek radi sta hoce plus i OP
Jedino neoprostivo (meni bar) je ko i svima drugima. Prelazak u konkurente.Nala kralju nemoj hljeba ti nikad

Povezite 2 i 2 sami ovo je Nalinih ruku djelo bez da ikog omalovazavam i stojim pri svom stavu. Dajte covjeku sve ovlasti i nek radi sta hoce plus i OP
Jedino neoprostivo (meni bar) je ko i svima drugima. Prelazak u konkurente.Nala kralju nemoj hljeba ti nikad

- Beduin
- Kontakt:
Sta kaze maloprije Nala "ne igramo onako kako ja zelim, nego igramo onako kako ovi igraju mogu, s onim s cim raspolazem". Kaze Nala i to da kad bi trazio od ovih igraca da igraju igru koju on zeli, onda bi neuspjeh bio zagarantovan, zato iz ovih igraca izvlaci ono sto oni najbolje znaju i mogu. Za neku maksimalnu fizicku spremu koju on zeli trebace jos nekih mjesec i po, a onda ce od igraca traziti i uigravati neke druge stvari, da li jos veci presing ili posjed lopte, jer to lagano vec ostvaruje ali nije jos to ono sto on ima u glavi.
Koja uzivancija ga slusati jbt, nema da se vadi na to kako nije on selektirao igrace, nego kaze to je trenerski posao da radi s onim sto ima. King je i ne sjecam se drazeg strucnjaka da sam imao u Slobodi, a niti studioznijeg, da zna koliko i sta mogu njegovi igraci i to od toga izvlaci najbolje. A ne, imas neku svoju filozofiju i to forsiras iako igraci koje imas ne mogu to ostvariti, nisu taj tip igraca koje trebas u ekipi, i onda se vadis na to kako su oni krivi, bla bla...
Koja uzivancija ga slusati jbt, nema da se vadi na to kako nije on selektirao igrace, nego kaze to je trenerski posao da radi s onim sto ima. King je i ne sjecam se drazeg strucnjaka da sam imao u Slobodi, a niti studioznijeg, da zna koliko i sta mogu njegovi igraci i to od toga izvlaci najbolje. A ne, imas neku svoju filozofiju i to forsiras iako igraci koje imas ne mogu to ostvariti, nisu taj tip igraca koje trebas u ekipi, i onda se vadis na to kako su oni krivi, bla bla...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Novinar postavlja toliko nebitna pitanja i kad god Nala prica covjek ga prekine
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nalić je prije svega gospodin veliki koji je **** i predsjednika kad mu je dao spisak igrača koji moraju igrati i tako na sebe direktno preuzeo sve zasluge za postignute rezultate u ovih par kola i odličnu igru i zalaganje a istovremeno predsjedniku dao temu za razmisljanje (kako gurati Salihovića,Smajića,Musića)a da ga trener ne odhebe
.
Dugo veći gospodin nije bio u klubu i sa većim yayima.

Dugo veći gospodin nije bio u klubu i sa većim yayima.

DRŽAVA TUZLA!!
Nalic veli da ce Said za dva-tri mjeseca biti najbolji u PL. Kad distigne fizicki nivo koji on zeli. I to sto mlatite sa spiskom igraca i Mujkanovicem je nidje veze. On ga i doveo. Nije Denis Karic koji plasira te info
Niko, niko, samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.