RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

emil02in
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la emil02in » 22 avg 2018, 17:24

Hahaha cuj distancirali se od petokrake,a debila majko mila....
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 22 avg 2018, 17:27

rodjak je napisao/la:Ljudi, dajte si malo kontrolirati, ne . ;)

Respektujemo Jedinstvo i njegove navijace.
Dolazimo po 3 boda i ako bude sve korektno trebali bi to i ostvariti.
Jedinstvo je puno bolje nego lani i drago mi je da je tako jer zasluzuju da budu (barem) u vrhu F BiH ,ali ipak mislim da su trenutno dobro slabiji od nas ,mada to treba na terenu pokazati,a lopta je okrugla.Nek bude postena borba pa kom obojci kom opanci :thumbup:

Dalje, Zvijezdu Petokrakaku niko ne moze skinuti sa dresa ,koja i dalje predstavlja da je to radnicki,multinacionalni,ljevicarski i antifashisticki klub(komunizam nije ni postojo kad smo mi stavili petokraku na dres,pitajte o tome malo i Hajdukovce iz HR)i od toga se nece nikad odustati,mada su Hajdukovci pod pritiskom nacionalista promjenili i ideologiju i simbol kluba

FORZA VELEZ
usra ga sa ljevicarskim, nema ti toga vise u mostaru, osim seje i fazle kao sto rekoh. a sda ti dize klub iz pepela, pokazi postovanja malo prema hasicu i upravi. takav si u svemu, licemjeran i sizofren. dr zambata. ne, mate taraba. jurica spndl.. :rol:

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 22 avg 2018, 17:32

Ponovo pozivam da dobijemo(navijaci Veleza)moderatora da ocistimo temu od nepotrebnih rasprava.
lezVe do bagro

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 22 avg 2018, 17:32

Doće opet moj šef pa će te da navijate za FK Blagaj, a u međuvremenu da gledate kako klub propada, zamisli bio bi svojevrsni deja vu ( dežavi ). Kakvi sve bolesnici ( bolesnik ), mitomani i kukavice pišu, na sav glas, puna im usta Veleža, pa gdje ta hrabrost bila prije 2 godine, piz*a vam materina, gdje st e bili veliki navijači kad su se sedmice primale po Bosni, a tek hrabri navijači kad se gubilo u Lukavcu i Trebinju ! Sad od*ebi od mene senilna budaletino

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 22 avg 2018, 17:34

lik stanca komentare u razmaku od 3 minute sa razlicitih profila, toliko mu je potrebno da se uloguje. ovo je teska bolest. ako je neko gledao bitange i princeze, tamo postoji lik koji glumi podvojenu licnost sa 5 identiteta. mate taraba, jurica spindl, mirko plazibat .. i ovdje je taj slucaj :D

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 22 avg 2018, 17:45

Podrska za cijelu upravu na celu sa Hasicem,kome je ista nejasno neka ode u prostorije kluba i poprica.
Forza Velež :salut:
#musvdg

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 22 avg 2018, 17:56

Golemo neki jos misle da je sav kadar u Velezu SDA. Ima i SDPovaca, i ostalih stranki i to na bitnim pozicijama tako da prica o "vladavini jedne stranke" je retardirana a uostalom, to je licno opredjeljenje svakog gradjana zar ne? Druga stvar, musa, bili su tu navijaci vjeruj mi, i kad su se sedmice primale bilo je navijaca u svim seocima po bosni, do kaknja se islo da se nadje rjesenje, kad su se vlastiti poslovi zaustavljali, porodice zapostavljale da bismo imali ovo sto imamo sad. Znamo i ti i ja o kome pricamo, o momcima koji su okupljeni oko UGMR, RA i RA Old Crew. Nije se stanje u klubu samo popravilo, sve je to iziskivalo puno pumo odricanja,i samo zahvaljujuci navijacima velez nije sahranjen 2016.

Dalje, gospodin Semsudin Hasic je rekao da dok je on ziv,i u Klubu, da ce petokraka ponosno stajati na grbu. Tu zavrsavam svu pricu o "distanciranju od petokrake". Ako meni ne vjerujes, otidji na stadion licno ga to pitaj.

I dalje, kad udje ovaj lik u klub o kojem se prica,tacnije dvojica, vjerovstno cemo imati jednu od jscih uprava u ligi.

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 22 avg 2018, 18:07

Podvelezac hercegovina sda i musa dijasporac koji nije utakmice vidio 20 godina. Jednog puca paranoja da pisem sa dva nicka a drugi u vunenim carapama iz kokorine prosipa seljacku demagogiju i etiketira velez kao stranacki klub. Koja dva klauna :lol:
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 22 avg 2018, 18:14

josipmusa je napisao/la:Doće opet moj šef pa će te da navijate za FK Blagaj, a u međuvremenu da gledate kako klub propada, zamisli bio bi svojevrsni deja vu ( dežavi ). Kakvi sve bolesnici ( bolesnik ), mitomani i kukavice pišu, na sav glas, puna im usta Veleža, pa gdje ta hrabrost bila prije 2 godine, piz*a vam materina, gdje st e bili veliki navijači kad su se sedmice primale po Bosni, a tek hrabri navijači kad se gubilo u Lukavcu i Trebinju ! Sad od*ebi od mene senilna budaletino

Koga bolan ti klosaru prozivas, ajde posalji mi sliku sa gostovanja kada se sedmica primala u Travniku ili sestica u Vitezu, spominjes Lukavac i Trebinje ocima ih nisi vidio. :rol:
Puno ti baljezgas nemas 5 domacih utakmica na kontu, da sam administrator davno bi te banao nabij-em na ku'rac i tebe i gazdu ti kojem ka-ru pusis u bijelom baru.
Forza Velež, @josipmusa ka-ru nam kusa. :opaopa:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 22 avg 2018, 18:23

Vidis da kunde ne dolaze ni na domace utakmice. Svaku tekmu se "kletva" pusta a oni mi pisu o nekim strujama u Velezu. Hasic prvo sto je uradio kad je dosao je bilo da se zastiti petokraka i grb Veleza jer ni to oni klosari nisu uradili dok su bili u klubu. Mogao je svako uzeti nas grb da je zelio. Puno lupetanja u prazno neukih i onih koji ne dolaze ni na domace a ne da idu na gostujucen. Ne odgovarajte kundama nikako
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 22 avg 2018, 18:28

drakesnag, nema nikakvih sdp ovaca u klubu, ako i ima neko nista se ne pita. sda i petokraka ne idu skupa, ne znam o cemu snivas ti.
i ja kazem da zvijezdu niko nece skidati sa grba jer je to dio vizeulnog identiteta, na to je i hasic mislio. a ideoloska petokraka iz vasih mokrih snova je davno uklonjena iz veleza i s tim se treba pomiriti.

pastrmka, hocemo li se sad vrtit u krug opet kad ja kazem da su 4 od 8 clanova uprave i to bas oni koji donose navise novca u klub, podvelesci u vunenim carapama? to su ljudi koji su zaradjivali taj novac dok si ti igrao tavle. onda ces napraviti valjda 6. profil i sve tako. ali bar znamo da si iskomplekirani sovinista i tebi je najteze ipak zbog ovih dogadjanja u velezu. ja sam ti davno savjetovao da nije ovo za tebe i da sto prije trazis izlaznu varijantu jer poslije ce ti biti bolnije

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 22 avg 2018, 18:34

hercegovina je napisao/la:drakesnag, nema nikakvih sdp ovaca u klubu, ako i ima neko nista se ne pita. sda i petokraka ne idu skupa, ne znam o cemu snivas ti.
i ja kazem da zvijezdu niko nece skidati sa grba jer je to dio vizeulnog identiteta, na to je i hasic mislio. a ideoloska petokraka iz vasih mokrih snova je davno uklonjena iz veleza i s tim se treba pomiriti.

pastrmka, hocemo li se sad vrtit u krug opet kad ja kazem da su 4 od 8 clanova uprave i to bas oni koji donose navise novca u klub, podvelesci u vunenim carapama? to su ljudi koji su zaradjivali taj novac dok si ti igrao tavle. onda ces napraviti valjda 6. profil i sve tako. ali bar znamo da si iskomplekirani sovinista i tebi je najteze ipak zbog ovih dogadjanja u velezu. ja sam ti davno savjetovao da nije ovo za tebe i da sto prije trazis izlaznu varijantu jer poslije ce ti biti bolnije
Pojma ti nemas vunena carapo. Od 1000 clanskih koje je do sada Velez skupio je 1000 onih koji gaje i gajit ce tu ideologiju dok Velez postoji. Ako ti kontas da su ta cetvorica Velez onda nisi dobar s glavom. Pojma nemas i ne etiketiraj klub ako ti je stranka asfaltirala selo. Ne moras je po forumu velicat,mozes se vozat i trubit kroz podvelezje sa zastavom :lol: :lol: i dodji na tekmu da cujes kletvu i pocetak . Sve ce ti se samo kazati
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

Asimetric
Kontakt:

Post Postao/la Asimetric » 22 avg 2018, 18:40

:thumbdown:
Zadnja izmjena: Asimetric, dana/u 22 avg 2018, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 22 avg 2018, 18:40

Dodjite na tekmu nekad yebo vas textualni ss.ba i neuke nepotkovane price u prazno
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

Asimetric
Kontakt:

Post Postao/la Asimetric » 22 avg 2018, 18:43

U koje srrranje se pretvara ovaj forum, umjesto da pricamo o normalnim stvarima neki se raspravljaju i bave se glupostima tacno treba moderator reagovat i ko god da se raspravlja banovat jer je stvarno dosadno slusati vase prepirke.

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 22 avg 2018, 19:16

Upucen je pastrmka u sve, ipak nas prati sa 17 profila, dok se i ovdje neka akcija za davanje novca ne pokrene, onda ce da napravi nick zrinja92 :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Prica o nekim vunenim carapama, a bukvalno svi ljudi porjeklom sa sela vode klub i on iza njih cvrsto stoji. Koji pajac krv ti vrelu :D Na drugom profilu si medju gnjavatorima matori, nema potrebe s njega da me citiraš :rol:

Ma vi ste svi veliki navijači, ja Velež pratim iz Brčkog jer ima fino ime nekako a nisam nikad utakmice pogledao, valjda udje nekad moje Jedinstvo u federalku pa cemo da igramo skupa i da pogledam jednom taj famozni velez ako ne budem morao na baustelu taj dan u Klagenfurt :beba:

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 22 avg 2018, 19:53

A hajde otprči više, somino neotesana
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 22 avg 2018, 20:38

hercegovina je napisao/la:
rodjak je napisao/la:Ljudi, dajte si malo kontrolirati, ne . ;)

Respektujemo Jedinstvo i njegove navijace.
Dolazimo po 3 boda i ako bude sve korektno trebali bi to i ostvariti.
Jedinstvo je puno bolje nego lani i drago mi je da je tako jer zasluzuju da budu (barem) u vrhu F BiH ,ali ipak mislim da su trenutno dobro slabiji od nas ,mada to treba na terenu pokazati,a lopta je okrugla.Nek bude postena borba pa kom obojci kom opanci :thumbup:

Dalje, Zvijezdu Petokrakaku niko ne moze skinuti sa dresa ,koja i dalje predstavlja da je to radnicki,multinacionalni,ljevicarski i antifashisticki klub(komunizam nije ni postojo kad smo mi stavili petokraku na dres,pitajte o tome malo i Hajdukovce iz HR)i od toga se nece nikad odustati,mada su Hajdukovci pod pritiskom nacionalista promjenili i ideologiju i simbol kluba

FORZA VELEZ
usra ga sa ljevicarskim, nema ti toga vise u mostaru, osim seje i fazle kao sto rekoh. a sda ti dize klub iz pepela, pokazi postovanja malo prema hasicu i upravi. takav si u svemu, licemjeran i sizofren. dr zambata. ne, mate taraba. jurica spndl.. :rol:
majstore ovdje si doso samo da provociras normalne navijace i VFC zaljubljenike.FK VELEZ nije politicki klub kao ovaj preko rijeke,on jeste klub i SDA-ovaca koji daju novac za klub ali isto tako i SDP-ovaca DF-ovaca i svih drugih pro bosanskih i patriotskih stranaka kojima odgovara nas pravac i indetitet.Onnikad nece biti dio samo jedne politike,nego skup svih politika i politickih stranaka koji podrzavaju nas pravac i opredjeljenje.Ja sam Hasica direktno lani pitao kakav je stav novih ljudi u vezi petokrake i pravca kojim treba i zeli klub da ide.On je rekao (ljutito) da se do sada niko nije sjetio da nam grb kluba zastiti,a on je to sto je prvo ucinio,i nikakvog mjenjanja pravca nema ,a pogotovo grba ili boje kluba(sve zasticeno na sudu).On je sam reko, svi smo mi Velez i on ce biti takav kakav mi svi zajedno zelimo a ne kako neki hablecina iz neke stranke zeli.Volili je ili ne volili Petoktraka ce vjecno krasiti Velezov dres,a uskoro pravimo veliku Petokraku na Fortici,i to ce biti ofarbana fluroscentnom crvenom bojom da sjaji u noci. :bih:
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 22 avg 2018, 20:55

Sve koje zanima jedan od ljudi koji bi trebali ući je Mušija.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Shullenta
Kontakt:

Post Postao/la Shullenta » 22 avg 2018, 20:55

Pastrva druze cener za knauf arenu ce te proganjat godinama, šarklo si :pinokio:
Daj mi furadana!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.