Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
Vecerasnja utakmica JA MISLIM da jest odlucujuca. Ako pobijedimo,a Turci izgube ili odigraju nerijeseno, imat cemo 3 ili 4 boda prednosti. To znaci da nam protiv turske odgovara remi i pobijeda,i jos cak mozemo izgubiti od spanije. Dobro,treba uzet u obzir da cemo estoniju i armeniju i u gostima pobijediti. I da,Turci idu u goste Belgiji,a ovi ce morati ipak OBRANITI cast.
Lithuaniu moze dobiti,Finland mozemo,Ireland uz malo srece mogli bi ,Northern Irelan mozemo,Slovakia mozemo,Scotland tesko,Norway uz malo srece,Bulgariu tesko....da nam hoce Finska doci hehe[/quote]
Imas 4 jakosne skupine, i repke iz tih skupina razvrstavaju se u 9 skupina kvalifikacija po 4 ili 5 ekipa (nisam siguran).
Znaci mi mozemo dobiti npr Cesku,svicarsku i mozda opet armeniju (oni su u 4 sesiru koji ovdje nije napisan).
Imas 4 jakosne skupine, i repke iz tih skupina razvrstavaju se u 9 skupina kvalifikacija po 4 ili 5 ekipa (nisam siguran).
Znaci mi mozemo dobiti npr Cesku,svicarsku i mozda opet armeniju (oni su u 4 sesiru koji ovdje nije napisan).
- velezovac25
- Kontakt:
De ljudi ima li iko iz zenice da postavi malo slika trenutne atmosfere u zenici
Jel ima mjesto za najbolju drogplasiranu ekipu.
Imamo 9 grupa s tim da deveta ima ekipu manje a 13 mjesta
znači 8 prvih + 4 iz baraža + ????
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ja mislim da bi ciro lako mogo izletiti u formaciji 4-5-1...
neznam zasto to mislim al moze biti svasta....tesko da ce Spaha moci igrati..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
nema. Jedna drugoplasirana ekipa nece icu u baraz. Znaci najboljih 8 drugoplasiranih. Vjerovatno drugi iz 9 skupine nece u baraz.emchoz je napisao/la:Jel ima mjesto za najbolju drogplasiranu ekipu.
Imas 4 jakosne skupine, i repke iz tih skupina razvrstavaju se u 9 skupina kvalifikacija po 4 ili 5 ekipa (nisam siguran).majestic je napisao/la:Lithuaniu moze dobiti,Finland mozemo,Ireland uz malo srece mogli bi ,Northern Irelan mozemo,Slovakia mozemo,Scotland tesko,Norway uz malo srece,Bulgariu tesko....da nam hoce Finska doci hehe
Znaci mi mozemo dobiti npr Cesku,svicarsku i mozda opet armeniju (oni su u 4 sesiru koji ovdje nije napisan).[/quote]
čekaj da vidimo večeras i portiv armenije... moramo da ispitamo karakter momaka...
Pobijeda u vecerasnjoj utakmici nebi trebala doci u pitanje, kada vidim ko nam sve igra stvarno se nimalo nebojim Belgije, belgijanci me ne interesuju, ni ko im igra niti bilo sto u vezi njiha, interesuju me moji Bosanci i Hercegovci, nasi zlatni momci koji igraju znalacki, srcem, dusom za svoju (nasu) BiH,
Pakujem se i odlazim u Zenicu
Dragi ALLAHU dz.š, molim te pomozi nam da pobijedimo Belgiju
Pakujem se i odlazim u Zenicu
Dragi ALLAHU dz.š, molim te pomozi nam da pobijedimo Belgiju
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
pa ostaje 13 mjesto onda!majestic je napisao/la:nema. Jedna drugoplasirana ekipa nece icu u baraz. Znaci najboljih 8 drugoplasiranih. Vjerovatno drugi iz 9 skupine nece u baraz.emchoz je napisao/la:Jel ima mjesto za najbolju drogplasiranu ekipu.
ono što je pričao sigurno neće tako biti...ZELJO DO GROBA je napisao/la:ja mislim da bi ciro lako mogo izletiti u formaciji 4-5-1...
ako im damo u prvih 15 minuta gol, onda im je petarda, a ako ne damo nek ma je bog na pomoci
-
- Kontakt:
ide 9 prvoplasiranih i 4 iz baraza koji ce igrati 8 drugo plasiranih dok će najslabiji drugoplasirani otpasti i neće igrat ni baraz.....iz evrope ide 13 reprezentacijaemchoz je napisao/la:pa ostaje 13 mjesto onda!majestic je napisao/la:nema. Jedna drugoplasirana ekipa nece icu u baraz. Znaci najboljih 8 drugoplasiranih. Vjerovatno drugi iz 9 skupine nece u baraz.emchoz je napisao/la:Jel ima mjesto za najbolju drogplasiranu ekipu.
Evropa ima 13 mjesta za SP.emchoz je napisao/la:pa ostaje 13 mjesto onda!majestic je napisao/la:nema. Jedna drugoplasirana ekipa nece icu u baraz. Znaci najboljih 8 drugoplasiranih. Vjerovatno drugi iz 9 skupine nece u baraz.emchoz je napisao/la:Jel ima mjesto za najbolju drogplasiranu ekipu.
Oduzmi 9!!! prvoplasiranih i ostaju 4 mjesta.
Ova 4 mjesta se pune kroz baraz.
U barazu nastupa 8 najboljih drugoplasiranih iz devet grupa. Najlosiji drugoplasirani otpada jos prije baraza.
Da bi se izabrao najlosiji drugoplasirani moraju se oduzeti rezultati protiv sestoplasiranog iz grupe. Razlog, grupa 9 ima samo 5 ekipa, pa se to mora izjednaciti.
- The_Target
- Kontakt:
Sta bola racunate, utakmica se jos nije ni odigrala vi nas plasirate negdje na takmicenje, prvo skoci pa reci "hop", daj slike, atmosferu iz Zenice, u Mostaru pun grad raje sa zastavama i salovima kao da se ovdje igra
Rođeni brato
- miralem444
- Kontakt:
ma ne opterecujn+mo se berezem.idemo sad u zenici poderat belgiju.zna li ko kakvo je trenutno vrijeme u zenici.u tuzli ima sunca
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
-
- Kontakt:
Kako mozete biti toliko sigurni, ****... ja se sav tresem, dlanovi se znoje, bice tesko i nije to bas tako lako kako svi mislite, ali vi isti sto ste toliki optimisti ako ne krene kako treba ce te baciti drvlje i kamenje po ciri i igracima
- eldaroniBIH
- Kontakt:
Joj .. ne mogu vise cekat .. poludit cu 

vozdra, vozdra, crveni "djavolcici" .. (:
Je li ovo sigurno http://www.myp2p.eu za prenos utakmice ili ima još neko neku alternativu.
Javi te ranit ču se, mogu samo gledati utakmicu na internetu...............help..................

Javi te ranit ču se, mogu samo gledati utakmicu na internetu...............help..................

SAMO ŽELJO
- Ponos Torina
- Kontakt:
nemoras se ranjavati imaces ovdje sigurno utakmicuSINE je napisao/la:Je li ovo sigurno http://www.myp2p.eu za prenos utakmice ili ima još neko neku alternativu.
Javi te ranit ču se, mogu samo gledati utakmicu na internetu...............help..................![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.justin.tv/sportswii1
http://www.chainetv.net/
treba sigurno biti sretno
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
NASI NAPADNUTI U DOBOJU PA OVO JE BRUKA ALI NEKA OSTACE POPISANI KADA VECERAS VIDE REZULTAT MATER IM!NAPRIJED LAVOVI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.