FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Počela au preser*****
kakav crni Barbarez i Spahić. Nema Sloboda toliko para da izdvoji samo za plate njima dvojici hahhaa a nece doci da rade bez budzeta.. Prema tome, dok jos imamo dugova, ništa od tog nema, mada sumnjam i da postoji sansa za nesto tako.
Sto se tice doprinosa Milenka, on je velik. Ubleha od Smajića trenera uopste nije radila na fizičkoj pripremi. Tome u prilog ide cinjenica da u Fojnicu na pripreme nije poveo Zahirovica. Druga stvar, igraci su tek poslije poceli raditi na fizičkoj pripremi kad je Milenko bio glavni i on je vie puta isticao da nisu dovoljno spremni ali da ce ovim tempom biti. Nema trenera koji za 20 dana moze podici fizicku spremnost 30-40%. 10% je vrh zato sto uporedo se rado na taktici, igraju utakmice, ne smijes toliko trositi igrače.
Sto se tice doktora i gola Zvijezde protiv nas. Gledajte akciju od pocetka. Pogledajte ko zbog nedostatka snage nije izvršio pritisak sa Barabanom i Livancicem na pocetku njihove akcije sto je na kraju uzrokovalo i šupljinu i veznom redu jer je njegovom greskom cijeli lanac izbačen iz balansa. I na kraju nepravovremen izlazak Vasiljevića u pokusaju da se napravi ofsajd zamka. Znači milion stvari se desilo do Saleta. Jos nesto, Saletu je lopta isla u susret, dok je Husicu isla ispred i on je bio u punom sprintu, a Sale je izgubio na okretanju i opet je bio uz njega skoro do linije. Po meni najvecu krivicu za gol, pored Saida ima golman Cokorilo koji je taj gol primio iz mrtvog ugla.

Sto se tice doprinosa Milenka, on je velik. Ubleha od Smajića trenera uopste nije radila na fizičkoj pripremi. Tome u prilog ide cinjenica da u Fojnicu na pripreme nije poveo Zahirovica. Druga stvar, igraci su tek poslije poceli raditi na fizičkoj pripremi kad je Milenko bio glavni i on je vie puta isticao da nisu dovoljno spremni ali da ce ovim tempom biti. Nema trenera koji za 20 dana moze podici fizicku spremnost 30-40%. 10% je vrh zato sto uporedo se rado na taktici, igraju utakmice, ne smijes toliko trositi igrače.
Sto se tice doktora i gola Zvijezde protiv nas. Gledajte akciju od pocetka. Pogledajte ko zbog nedostatka snage nije izvršio pritisak sa Barabanom i Livancicem na pocetku njihove akcije sto je na kraju uzrokovalo i šupljinu i veznom redu jer je njegovom greskom cijeli lanac izbačen iz balansa. I na kraju nepravovremen izlazak Vasiljevića u pokusaju da se napravi ofsajd zamka. Znači milion stvari se desilo do Saleta. Jos nesto, Saletu je lopta isla u susret, dok je Husicu isla ispred i on je bio u punom sprintu, a Sale je izgubio na okretanju i opet je bio uz njega skoro do linije. Po meni najvecu krivicu za gol, pored Saida ima golman Cokorilo koji je taj gol primio iz mrtvog ugla.
Ahafukaroni je napisao/la:emir spahic nije spaha trenerDamirT je napisao/la:Sto bi Spaha isao u marketing?fukaroni je napisao/la:mi htjeli ili ne htjeli moramo priznati da za ovu ekipu velike zasluge pripadaju milenku i jasku zahirovicu iz body control ova ekipa je fizicki top spremna jos da je nala uigra po svom ima da ih deremo redom abd jos se prica da ce u zimu doci u markenting spaha i sergej to znaci da se pravi evropska sloboda ja se nadam velikim promjenama i uspjehu

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Samo utakmicu po utakmicu ici.Bez velike euforije.Trud zalaganje na terenu i rezultati ce doci.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Da su pametni pa svake godine uzmu Zahirovica za fizicku spremu igraca
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Upravu je momak gore,ici utakmicu po utakmicu bod po bod. ..
Ja prvi se "zaletim"pa bas jucer kazem sebi,sta ako dobijemo Radnik. ..Pa Mladost...zanosim se.
Ali realno je da ekipa igra sve bolje i pravu sliku cemo vidjeti na polusezoni. ..Gdje smo sta smo i kakvi su daljni ciljevi...
Nalicu kakav god rezultat napravio treba dati i sledecu sezonu neka radi i pokusa nesto.Nije da smo neki ku rac i faktor pa da nam nedostatak rez treba da smeta drasticno.Nema ekipe sistema bez dugorocnih planova niti mozes suditi treneru za polusezonu ili sezonu. (Osim ako se zoves Vlado Jagodic hehe).
Ja sam zadovoljan ove sezone eventualnim plasmanom medju 6 i eto u kupu sta bude.
Ja prvi se "zaletim"pa bas jucer kazem sebi,sta ako dobijemo Radnik. ..Pa Mladost...zanosim se.
Ali realno je da ekipa igra sve bolje i pravu sliku cemo vidjeti na polusezoni. ..Gdje smo sta smo i kakvi su daljni ciljevi...
Nalicu kakav god rezultat napravio treba dati i sledecu sezonu neka radi i pokusa nesto.Nije da smo neki ku rac i faktor pa da nam nedostatak rez treba da smeta drasticno.Nema ekipe sistema bez dugorocnih planova niti mozes suditi treneru za polusezonu ili sezonu. (Osim ako se zoves Vlado Jagodic hehe).
Ja sam zadovoljan ove sezone eventualnim plasmanom medju 6 i eto u kupu sta bude.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Radnik je dosta nezgodan, samo su ove godine ofanzivniji nego inace. I dalje znaju na nulu sto su pokazali protiv TC i Sirokog u gostima. Nemaju nekih istaknutih imena. Izdvaja se Peco i onaj visoki Hadzic, ali nama ne bi trebao praviti probleme kada nije ni Bagaric. Vrijedi svakako spomenuti i Djurica i naseg nesudjenog igraca Martinovica. On im je mozak. Sest kola su bez poraza, svakoj seriji dodje kraj, njihovoj ce na Tusnju. Nocna ce tekma bit, uz ispunjene tribine ispred njih na tabeli. I fakat smo odlicni. Tri gola, osam bodova
Niko, niko, samo Sloboda
Da je bio Azir bilo bi i vise, mislim da imamo najjace stopere u ligi definitivnokatarakta je napisao/la:Radnik je dosta nezgodan, samo su ove godine ofanzivniji nego inace. I dalje znaju na nulu sto su pokazali protiv TC i Sirokog u gostima. Nemaju nekih istaknutih imena. Izdvaja se Peco i onaj visoki Hadzic, ali nama ne bi trebao praviti probleme kada nije ni Bagaric. Vrijedi svakako spomenuti i Djurica i naseg nesudjenog igraca Martinovica. On im je mozak. Sest kola su bez poraza, svakoj seriji dodje kraj, njihovoj ce na Tusnju. Nocna ce tekma bit, uz ispunjene tribine ispred njih na tabeli. I fakat smo odlicni. Tri gola, osam bodova
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Bila je i Krupa bez poraza pa izgubiše od naskatarakta je napisao/la:Radnik je dosta nezgodan, samo su ove godine ofanzivniji nego inace. I dalje znaju na nulu sto su pokazali protiv TC i Sirokog u gostima. Nemaju nekih istaknutih imena. Izdvaja se Peco i onaj visoki Hadzic, ali nama ne bi trebao praviti probleme kada nije ni Bagaric. Vrijedi svakako spomenuti i Djurica i naseg nesudjenog igraca Martinovica. On im je mozak. Sest kola su bez poraza, svakoj seriji dodje kraj, njihovoj ce na Tusnju. Nocna ce tekma bit, uz ispunjene tribine ispred njih na tabeli. I fakat smo odlicni. Tri gola, osam bodova

Tako će biti i sa Radnikom
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nema šta, kao što se kritika uputi treba i pohvaliti dobro izdanje.fukaratz je napisao/la:napisah ja u toku utakmice, kao Jaha na efedrinu prije nekih desetak godina, ogroman napredak je napraviozlajci je napisao/la:Za razliku od nekih prethodnih utakmica kada je sa pravom zasluzio kritike Prses je veceras bio i ponajbolji. Steta onog sjajnog suta, ali me kupio kada se vratio na poziciju desnog beka i oduzeo loptu, u 80.min.
Beganovic nastavio biti otkrovljenje od Ugljevika.
Cestitke Nalicu, nasao je nacin da nadomjesti izostanke Handzanovica i Vidovica, i njihovih brat bratu 22 km po utakmici.
Zaista ga je bilo svugdje po terenu, u 1.pol je često izlazio na golmana Širokog, u 2.pol je pokrivao i lijevu stranu sa Pericom jer je morao kompenzirati Saida. I jako dobro je izgledalo to iznošenje sa naše lijeve strane, posebno u 2.pol.
Alispahić je klasa kada treba stati na loptu, ali se primijeti da mu nedostaje fizike. I opet je svugdje loptu slao (i lijevo i desno i nazad), ali nikako naprijed. Tu mi je Pršeš ipak draži jer je kod njega priore probati gurnuti loptu naprijed pa zato ima i češće pogrešan pas. Tko ima mogućnost da premota utakmicu nazad može obratiti pažnju na našu polukontru u 40.min. Alispahić je iznio loptu do centra i imao je fore vući loptu još 15 m naprijed, ali je stao, okrenuo se na lopti i dao je desno Pršešu koji je odmah tražio pas naprijed. Vrlo je moguće da je Alispahić svjestan svojih fizičkih mogućnosti pa nije probao dalje, ali ne mijenja mi percepciju da radije bira alibi pas nego izbacivanje prema naprijed.
tuzlanska Sloboda

prvo je pisalo da je utakmica u 17h!
Nadam se da je tacan termin?!
Inace, tri boda ko kuca

eto ti znas tebe senad informiso ko daktilografa sta ce nama crni barbarez eto ti nam trebas sa svojim analizamaDaktilograf je napisao/la:Počela au preser*****kakav crni Barbarez i Spahić. Nema Sloboda toliko para da izdvoji samo za plate njima dvojici hahhaa a nece doci da rade bez budzeta.. Prema tome, dok jos imamo dugova, ništa od tog nema, mada sumnjam i da postoji sansa za nesto tako.

fukare
Falil ko u ekipi Radnika protiv nas?
-
- Kontakt:
Logika.. Ne treba puno razmisljat. Da imamo pare za marketing, ne bi nam student medicine vodio stranicu, ne bi Ribic radio jos milion poslova. Bili bi fino placeni sa radnim vremenom i obavezom da unaprijede marketing. Ne bi imali ciganluk od zastavica na presicama, nego bi imali neku improvizaciju pomocu koje bi sve to izgledalo urednije, pristojnije, itd.fukaroni je napisao/la:eto ti znas tebe senad informiso ko daktilografa sta ce nama crni barbarez eto ti nam trebas sa svojim analizamaDaktilograf je napisao/la:Počela au preser*****kakav crni Barbarez i Spahić. Nema Sloboda toliko para da izdvoji samo za plate njima dvojici hahhaa a nece doci da rade bez budzeta.. Prema tome, dok jos imamo dugova, ništa od tog nema, mada sumnjam i da postoji sansa za nesto tako.
Sto se tice doktora i gola Zvijezde protiv nas. Gledajte akciju od pocetka. Pogledajte ko zbog nedostatka snage nije izvršio pritisak sa Barabanom i Livancicem na pocetku njihove akcije sto je na kraju uzrokovalo i šupljinu i veznom redu jer je njegovom greskom cijeli lanac izbačen iz balansa. I na kraju nepravovremen izlazak Vasiljevića u pokusaju da se napravi ofsajd zamka. Znači milion stvari se desilo do Saleta. Jos nesto, Saletu je lopta isla u susret, dok je Husicu isla ispred i on je bio u punom sprintu, a Sale je izgubio na okretanju i opet je bio uz njega skoro do linije. Po meni najvecu krivicu za gol, pored Saida ima golman Cokorilo koji je taj gol primio iz mrtvog ugla.![]()
![]()
Mislim da ce Said biti sve bolji. Nije kod njeg u pitanju fizicka sprema, koliko je van takmicarske forme. Igraci imaju nevjerovatno povjerenje u trenera. Haman se nasli. I eto cemu velika borbenost i trka. Jos da nas sudije ne "kolju"...
Niko, niko, samo Sloboda
Uz Nalica svi mogu biti jos bolji jer je izvanredan trener i cudi me da je vodio cetvrtoligase iz Svedskekatarakta je napisao/la:Mislim da ce Said biti sve bolji. Nije kod njeg u pitanju fizicka sprema, koliko je van takmicarske forme. Igraci imaju nevjerovatno povjerenje u trenera. Haman se nasli. I eto cemu velika borbenost i trka. Jos da nas sudije ne "kolju"...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma radio je covjek druge poslove. Uglavnom "iz sjene". Nije levat
Niko, niko, samo Sloboda
Samo da ne bude ponovo slucaj ''Petrovic'' zadovoljni smo al' nam treba svjeze krvikatarakta je napisao/la:Ma radio je covjek druge poslove. Uglavnom "iz sjene". Nije levat
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Pozdrav svim Slobodasima 
Jesu nam svi osim Muminovica na raspolaganju protiv Radnika?
Ovu utakmicu moramo dobiti jest da ce biti tesko, tvrda su ekipa ali tvrda je i Krupa bila. Pobjedom se priblizavamo vrhu i borbi za Europu gdje realno i trebamo postaviti cilj za ovu sezonu jer svejedno ispasti necemo.
Zlatan Nalic je institucija od trenera, iskreno se nadam da ce imati motiva ostati u Slobodi, a ponuda mu nece manjkati, i narednu sezonu kada budemo slavili 100ti rodjendan. Treba napomenuti da se i omalovazava rad Milenka, ovako fizicki spremna ekipa je 1/1 njegova zasluga i kondiconog trenera kojeg je doveo. Medjutim njegova smjena je bila logicna stvar zato jer je macak u vreci odnosno niko ne bi mogao predvidjeti na sta bi to s njim izaslo. Nadam se da ce nastaviti sa trenerskim poslom pa da u buducnosti ponovo sjedne na klupu voljenog kluba.

Ovu utakmicu moramo dobiti jest da ce biti tesko, tvrda su ekipa ali tvrda je i Krupa bila. Pobjedom se priblizavamo vrhu i borbi za Europu gdje realno i trebamo postaviti cilj za ovu sezonu jer svejedno ispasti necemo.
Zlatan Nalic je institucija od trenera, iskreno se nadam da ce imati motiva ostati u Slobodi, a ponuda mu nece manjkati, i narednu sezonu kada budemo slavili 100ti rodjendan. Treba napomenuti da se i omalovazava rad Milenka, ovako fizicki spremna ekipa je 1/1 njegova zasluga i kondiconog trenera kojeg je doveo. Medjutim njegova smjena je bila logicna stvar zato jer je macak u vreci odnosno niko ne bi mogao predvidjeti na sta bi to s njim izaslo. Nadam se da ce nastaviti sa trenerskim poslom pa da u buducnosti ponovo sjedne na klupu voljenog kluba.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Mislim da su svi na raspolaganju hvala BoguMadal je napisao/la:Pozdrav svim Slobodasima
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.