FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
normalno kad smo gospoda...a jeli dosta tih dječijih prepucavanja....vi stavite video kada ste pobjedili 5:0 pa ja stavim video od sljedeče godine...
EDIT:ništa ipak si ti preveliko dijete

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Pa vidi ko je prvi zapoceoRaul_64 je napisao/la:normalno kad smo gospoda...a jeli dosta tih dječijih prepucavanja....vi stavite video kada ste pobjedili 5:0 pa ja stavim video od sljedeče godine...

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
ma počelo je to ranije...netrpeljivost..prije nekih 100 godina sad neznam ko je počeoDAVID VILLA 7' je napisao/la:Pa vidi ko je prvi zapoceoRaul_64 je napisao/la:normalno kad smo gospoda...a jeli dosta tih dječijih prepucavanja....vi stavite video kada ste pobjedili 5:0 pa ja stavim video od sljedeče godine...

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
AHHAHARaul_64 je napisao/la:ma počelo je to ranije...netrpeljivost..prije nekih 100 godina sad neznam ko je počeoDAVID VILLA 7' je napisao/la:Pa vidi ko je prvi zapoceoRaul_64 je napisao/la:normalno kad smo gospoda...a jeli dosta tih dječijih prepucavanja....vi stavite video kada ste pobjedili 5:0 pa ja stavim video od sljedeče godine...

David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Nail for Real
- Kontakt:
ja sumnjam na njih
Nego katalonci, je li se ovo blizi utakmica sa Valenciom? Bas me zanima kako cete tu odigrat.

Nego katalonci, je li se ovo blizi utakmica sa Valenciom? Bas me zanima kako cete tu odigrat.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Odlicno cemo odigrati, sjediti kraj televizora i divite se. Nije lako ni vama, jedino u cem uzivate su nasi kiksevi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Nail for Real
- Kontakt:
Bogme ja ne bih bio tako siguran. Valencia je vodeca ekipa Primere, i bez obzira na to, nije vam lako igrati protiv njih zadnjih godina.Romariooo je napisao/la:Odlicno cemo odigrati, sjediti kraj televizora i divite se. Nije lako ni vama, jedino u cem uzivate su nasi kiksevi
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Mi imamo problema jedino s ovim nekim slabijim ekipama, a za jace ekipe smo malo vise motivisani i razvaljujemo uglavnom, ukljucujuci tu i Real. Vasa ushicenost tim novim Realom ce trajati do el classica,onda cete opet u agoniju heh
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma ja zadovoljan ako nas dobijete u El Classicu, a da mi osvojimo prvenstvo :ugeek:
Nego, je li pod male ekipe podrazumijevas i Atletico?
Nego, je li pod male ekipe podrazumijevas i Atletico?
Ne znam na koji Atletico mislis, igrali smo vec protiv dva Atletica u gostima, u Madridu i Bilbau, i obje utakmice smo dobili, a to su jake ekipe i teska gostovanja. Mi smo svoj kvalitet pokazivali u najtezim utakmicama, vidjet cemo sta cete vi pokazati.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Nail for Real
- Kontakt:
Na Madrid sam mislio i na to da su vas redovno tresli na Calderonu.
ae otpepaj...sjecas se ti miralema?Nail for Real je napisao/la:Na Madrid sam mislio i na to da su vas redovno tresli na Calderonu.
- Los*Blancos
- Kontakt:
Zato su ovi bili prejak kvalitetRomariooo je napisao/la:Ne znam na koji Atletico mislis, igrali smo vec protiv dva Atletica u gostima, u Madridu i Bilbau, i obje utakmice smo dobili, a to su jake ekipe i teska gostovanja. Mi smo svoj kvalitet pokazivali u najtezim utakmicama, vidjet cemo sta cete vi pokazati.

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
Kazem ja vama da ovi Realovci nisu normalni ljudi jednostavno, nenormalno su dosadni, lijecite se ljudi, terapije, lijekovi i bolnicke supice ce vam pomoci, a i doktori su u bijelo pa cete biti svoji na svome. smarate nas s nekim glupostima, kad nas pobijedite i nadigrate posteno onda mozete zahebavati, a ovako glupo vam je kititi se Herculesovim perjem.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Los*Blancos
- Kontakt:
Nije ni tebi lakoRomariooo je napisao/la:Kazem ja vama da ovi Realovci nisu normalni ljudi jednostavno, nenormalno su dosadni, lijecite se ljudi, terapije, lijekovi i bolnicke supice ce vam pomoci, a i doktori su u bijelo pa cete biti svoji na svome. smarate nas s nekim glupostima, kad nas pobijedite i nadigrate posteno onda mozete zahebavati, a ovako glupo vam je kititi se Herculesovim perjem.

Los*Blancos je uvjerljivo najveci pacijent ovdje....decko ima taj nastrani infantilni fetiš da zagađuje teme stavljanjem raznih gifova, nekakvih sličica, klipova i svega šta mu padne na pamet ili dođe pod ruku.
Tako je to kad si besposlen po citav dan, razmažen, a tata placa sve racune za internet.
Tako je to kad si besposlen po citav dan, razmažen, a tata placa sve racune za internet.
hahahha
Evo mandrak je odlicnu dijagnozu uspostavio, u pravu je, sve je ovo od nerada i besposlicarenja, ne znam kako tipu nije mrsko traziti ove slicice i gluposti, al eto tip se posteno zakani i potrudi da budala ispadne.
Evo mandrak je odlicnu dijagnozu uspostavio, u pravu je, sve je ovo od nerada i besposlicarenja, ne znam kako tipu nije mrsko traziti ove slicice i gluposti, al eto tip se posteno zakani i potrudi da budala ispadne.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
pOtpisMandrak je napisao/la:Los*Blancos je uvjerljivo najveci pacijent ovdje....decko ima taj nastrani infantilni fetiš da zagađuje teme stavljanjem raznih gifova, nekakvih sličica, klipova i svega šta mu padne na pamet ili dođe pod ruku.

- Los*Blancos
- Kontakt:
Nema bogami vecih pacijenata od vas..a stignema posle faxa na temu Barce malo...malo da zzzzzzazzzzzzzvonim
@Manderak,rodzmario,mandurex gdje vam je drug Pero???

@Manderak,rodzmario,mandurex gdje vam je drug Pero???

Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 07 okt 2010, 03:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.