PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MocMahale444
Re: PL prepucavanja
Okretan ko smederevac.
Brz ko glečer.
Saaaaaid Huuuuuuseeeeinoooooović
Brz ko glečer.
Saaaaaid Huuuuuuseeeeinoooooović
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ma Said ima minimalno 6k mjesecno pa ga vi jeb*te koliko hocete, sto je najzalosnije
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Grize Guza k'o bjesan ker
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
Jesu krkani oni skripici. Divljaci odma predmete ubacuju u teren.
Trener im je realan. Nije kao ona prevara iz Zrinjskog.
1
Trener im je realan. Nije kao ona prevara iz Zrinjskog.
1
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo ja ću ti smireno i normalno odgovoriti iako je ova tema u pitanju, čisto sa neke neutralne strane u ovom slučaju.siskobn je napisao/la:Ne vredi vam,nazalost po vas ja svoje prijatelje komsije i narod postujem.
Sto se mene tice nisam nacionalista ali ne volim iskrivljavanje istorije
\Ukoliko ima akademski obrazovanih zamolio bih da mi kazu sta sam rekao a da nije jasno,isto kao i sto ja ne poricem genocide tako molim vas ni vi ne poricite genocide i nad mojim narodom i ne poricite istoriju da smo nekad bili jedan narod
Pročitao sam sve i u ovim stvarima nisi u pravu;
Bošnjaci/Bosanci nisu napravili naciju 1974. godine. Bosanska banovina je nastala 1154. godine a kraljevina Bosna 1377. godine. U prošlosti su svi bili Bošnjani, Bošnjaci ili Bosanci, u zavisnosti od vremena i perioda historije pošto je došlo do sitnih promjena u slovu tog imena ali za ovaj post ću koristiti naziv Bosanci da ne pišem sad hiljadu drugih naziva.
To ti je klasično, podmuklo stvaranje lažne historije. Pojam Bosanci je stvoren jako davno a ne prije 40 godina kako ti to tvrdiš. Izvoli jedan dokaz ispod, ovo je najpoznatiji, ima ih još mnogo gdje ti spominje naziv ''bosanski'' a ovo ti je staro nešto manje od hiljadu godina.
U ime oca i sina i svetog duha. Ja, ban bosanski Kulin, obećavam Tebi kneže Krvašu i svim građanima Dubrovčanima pravim Vam prijateljem biti od sada i dovijeka. I pravicu držati sa Vama i pravo povjerenje, dokle budem živ.
Svi Dubrovčani koji hode kuda ja vladam, trgujući, gdje god se žele kretati, gdje god koji hoće, s pravim povjerenjem i pravim srcem, bez ikakve zlobe, a šta mi ko da svojom voljom kao poklon. Neće im biti od mojih časnika sile, i dokle u mene budu, davat ću im pomoć kao i sebi, koliko se može, bez ikakve zle primisli.
Neka mi Bog pomogne i svo Sveto Evanđelje.
Ja Radoje banov pisar pisah ovu knjigu banove povelje od rođenja Kristova tisuću i sto i osamdeset i devet ljeta, mjeseca augusta i dvadeset i deveti dan, (na dan) odrubljenja glave Ivana Krstitelja.
U ovom kontekstu ti ne možeš biti Srbin bez obzira koje si vjere sve i da su ti preci ovdje 2 hiljade godina jer su svi na prostoru Bosne Bosanci a ne Srbi, Afganistanci, Izraelci i ostali. Evo, ja nisam musliman, hajmo reći da sam jevrej/katolik ili pravoslavac, tom logikom ja sam Izraelac, Hrvat ili Srbin? Nikad u životu, jedno je vjera, drugo je nacija. Na stranu ova dejtonska historija stara 20 godina. Pojam Srbin je nastao veoma kasno u bosanskoj historiji i to ti je došlo iz susjedne države (Srbija) radi podjele jake bosanske države jer su ovdje ljudi uvijek bili podijeljeni (ne u lošem smislu) na par vjera i Bosna je bila najlakša država za podijeliti radi toga i donekle su te zle namjere i uspjele, ti se zoveš Srbinom iako imaš veze sa Srbijom k'o ja sa Namibijom. Ti si recimo dozvolio da se zoveš pripadnikom druge susjedne države jer su ti tako rekli, jer si tako učio a to je sve sistemski urađeno radi dublje podjele. Izgleda da slabo ljudi shvataju šta je nacija a šta vjera. Naravno, nemoj misliti da ja tebe nešto napadam u ovom postu nego ti samo jednostavno objašnjavam neke osnovne, istinite stvari a ako tebi nešto nije jasno možeš me pitati.
Da se dotaknem sada malo vjere jer vidim da vas to buni. Pazi, islam je došao najkasnije na naše prostore i njega su Turci donijeli ovdje i to je tačno ali konstatacija ''ja nisam prodao svoju vjeru za pšenicu'' je netačna. Istina je da su pojedini ljudi prešli na Islam prije 500 godina ali šta ćemo sa pravoslavljem? Ako nisi upoznat, Slaveni sa ovih prostora su prešli na pravoslavlje i nije im bogom dana ta vjera što znači da su tvoji preci isto tako ''prodali svoju vjeru'' da bi je zamijenili pravoslavljem samo što je to urađeno malo prije. Pokrštavanje slovena je bio viševjekovni proces prelaska u kršćanstvo sa svoje stare vjere. Prije 150 godina, za naziv ''Bošnjaci'' su se borili najviše borili bosanski katolici, svećenici mada ne smijemo zaboraviti i ostale ljude poput Huseina Gradaščevića, samo su bosanski katolici nekako najviše održavali taj naziv, makar po meni. Danas recimo imaš bosanske franjevce. Evo ti isto tako jedan primjer a imam ih minimalno 10.
Fra Antun Knežević (nadimak Škobalj) bio je jedan od glavnih protagonista bošnjaštva i borbe protiv hrvatizacije i srbizacije bosanskih katolika i pravoslavaca. Njegova glavna ideja je da su Bošnjaci jedan narod od tri vjere i da nikakvih Hrvata ni Srba nema u Bosni i Hercegovini do 19. vijeka. Iako Fra Antun Knežević nije bio jedinstvena pojava u ovom smislu (ideje je preuzeo direktno od Fra Ivana Frane Jukića koji mu je bio učitelj, ali su i drugi prpadnici franjevačkog reda još od 17. stoljeća prihvatali ideju bošnjaštva i prenijeli je u okviru bratstva u 18. i 19. stoljeće), imao je svakako pored Ivana Franje Jukića najsnažniji uticaj i ostavio najdublji trag u bosanskohercegovačkoj historiji, po uvjerenju da katolici, pravoslavni i muslimani čine jedan narod, a Bosna i Hercegovina državu s dubokim historijskim korijenima. Bio je veliki borac protiv strane okupacije kako Turske tako i Austro-Ugarske. Bio je urednik četvrtog sveska časopisa Bosanski prijatelj.
Ovo je jedina ispravna stvar jer je tvoja lična stvar u šta vjeruješ a nacija je ono čemu pripadaš i nama je krv veoma slična, općenito na balkanu.
Srbi imaju ubjedljivo najviši postotak turske krvi kao i najviši postotak slavenske krvi na balkanu ali osim toga je sve u bobu što se kaže. Mi nismo slaveni genetski. Mi pripadamo slavenima kulturološki (običaji, jezik) ali genetski smo (krv, znači ono što si ti ustvari) samo do 15% što te ne može činiti slavenom ni silom ali opet mi smo genetski mix kao i svi ostali na svijetu pa i ne možeš tačno reći šta si pa je dosta ljudi samo preuzelo naziv slaveni radi te kulturološke bliskosti.
Bosna je uvijek bila zemlja dobrih ljudi do ovih žalosnih događaja gdje su Srbi prednjačili i to u veliko a sve radi neke lažne i izmišljene ideologije da je čitav svijet srpski. Recimo, srpski riječnik je većinski kopiran od bosanskog ali ideologija tvrdi drugačije. Ja tebi i nekome drugom ne želim nametati kako ćeš se ti zvati ali moraš znati, kao i svi drugi, da je to jedna velika obmana i historijska izmišljotina i da ti nisi to za šta se predstavljaš iako smo na kraju krajeva svi slični.
Bosanski kraljevi i ostali plemići su bili najviše bosanski katolici pa tek onda pripadnici crkve bosanske iako je po meni trebalo biti obrnuto ali u biti to je to. Misliš da je to ''originalna'' vjera? Nije druže, i oni su prešli samo ranije. Jesi li upoznat sa Hazarima? Ako nisi, evo kratko;
To ti je pleme koje je nastanjivalo prostore kod Rusije (malo niže) koji su prešli na Judaizam prije 1100-1200 godina i do dana današnjeg su zadržali tu vjeru i sada ti velika većina ljudi (govorim samo o današnjim jevrejima) ustvari vodi porijeklo od tih europskih hazara jer su ovi ''originalni'' većinom protjerani i sistemski ubijani. U današnjem Izraelu imaš oko 2% originalnih jevreja a smatra se da je i ta cifra preuveličana. Ovo sam spomenuo jer hoću da ti kažem da mi ne možemo baš znati šta smo jer historija ne počinje od tvog dede i ne možeš tako plitko gledati na stvari. Ja bolan želim da moji ljudi, znači svi Bosanci sve i da vjeruju u papir a ne u boga, dobro žive i da im se djeca ne pate kao ni oni sami. U biti stvarno mene ne zanima da li ćeš ti ljudima govoriti da si Srbin ili Francuz, ja želim da ti dobro živiš, da pokloniš djetetu auto za rođendan i da budeš zahvalan svojim precima i na kraju sam sebi što si ostao na bosanskom ognjištu, vjeruj da bi onda i prihvatio istinu i historiju kakva ona jeste, takav ti je primjer svugdje samo nije kod nas radi podjela i neimaština. Bosanska nacija je tu već dugi i to jako dugi niz godina bez obzira na vjere i ostale stvari i sada je u velikom padu radi ovog sad rata ali vratit će se to jednog dana. Ako ti bude trebalo još dokaza, na raspolaganju sam u privatnoj poruci jer ovoliki tekst svakako neće niko pročitati, pogotovo ne na ovoj temi. Tekst vjerovatno ima greškica jer nisam ispravljao ništa ali skontat ćeš uglavnom.

Uživaj i sve najbolje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MocMahale444
Sisko nije znao gdje dosao.
Prvo me optuzio da ga nazivam cetnikom. Naravno nije bilo tocno, tisucu posto.
Odradise te svi, samo sto si se lizaO s kozojebima.(ne svim, imamo mi tamo brace koja imaju obraz)
Morto ti si nas cim nazivas Selam.
Btw direktno u metu. Posrednjegaudubinuduse.
Prvo me optuzio da ga nazivam cetnikom. Naravno nije bilo tocno, tisucu posto.
Odradise te svi, samo sto si se lizaO s kozojebima.(ne svim, imamo mi tamo brace koja imaju obraz)
Morto ti si nas cim nazivas Selam.

Btw direktno u metu. Posrednjegaudubinuduse.
- HzHercegovac
- Kontakt:
Morto brate svaka ti je na mjestu, evo malo i moga doprinosa
"Znaš Bošnjače, nije davno bilo
Sveg' mi sv'jeta nema petnaest ljeta
Kad u našoj Bosni ponositoj
I junačkoj zemlji Hercegovoj
Od Trebinja to Brodskijeh vrata
Nije bilo Srba ni Hrvata
A danas se kroz svoje hire
Oba stranca ko u svome šire
Oba su nas gosta saletila
Da nam otmu najsvetije blago
Naše ima ponosno i drago." ("Pjesma Bošnjaku", list "Bošnjak" u izdanju od 2.07.1891., autor Safvet-beg Bašagić)
Sve ovo su izrežirali sa strane da je pokušaju razoriti ali neće dok je pravih Bošnjaka .
Volim te Bosno i Hercegovino naravno
"Znaš Bošnjače, nije davno bilo
Sveg' mi sv'jeta nema petnaest ljeta
Kad u našoj Bosni ponositoj
I junačkoj zemlji Hercegovoj
Od Trebinja to Brodskijeh vrata
Nije bilo Srba ni Hrvata
A danas se kroz svoje hire
Oba stranca ko u svome šire
Oba su nas gosta saletila
Da nam otmu najsvetije blago
Naše ima ponosno i drago." ("Pjesma Bošnjaku", list "Bošnjak" u izdanju od 2.07.1891., autor Safvet-beg Bašagić)
Sve ovo su izrežirali sa strane da je pokušaju razoriti ali neće dok je pravih Bošnjaka .
Volim te Bosno i Hercegovino naravno

♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
Jel istina da su skriptari skandirali MI BOSNJACI!
jest navijanje poveo povrijeđeni Turčin..bihuzur je napisao/la:Jel istina da su skriptari skandirali MI BOSNJACI!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- MocMahale444
Bas me interesuje ti kao zlatni ljiljan, sta imas reci za napad ovih izdajnika i siskobana?bihuzur je napisao/la: MI BOSNJACI!
Bravo za post, sve si u pravu samo Islam je u Bosnu dosao prije Turaka, samo sto se dolaskom Turaka on znatno prosirio.MortemHz je napisao/la:Evo ja ću ti smireno i normalno odgovoriti iako je ova tema u pitanju, čisto sa neke neutralne strane u ovom slučaju.siskobn je napisao/la:Ne vredi vam,nazalost po vas ja svoje prijatelje komsije i narod postujem.
Sto se mene tice nisam nacionalista ali ne volim iskrivljavanje istorije
\Ukoliko ima akademski obrazovanih zamolio bih da mi kazu sta sam rekao a da nije jasno,isto kao i sto ja ne poricem genocide tako molim vas ni vi ne poricite genocide i nad mojim narodom i ne poricite istoriju da smo nekad bili jedan narod
Pročitao sam sve i u ovim stvarima nisi u pravu;
Bošnjaci/Bosanci nisu napravili naciju 1974. godine. Bosanska banovina je nastala 1154. godine a kraljevina Bosna 1377. godine. U prošlosti su svi bili Bošnjani, Bošnjaci ili Bosanci, u zavisnosti od vremena i perioda historije pošto je došlo do sitnih promjena u slovu tog imena ali za ovaj post ću koristiti naziv Bosanci da ne pišem sad hiljadu drugih naziva.
To ti je klasično, podmuklo stvaranje lažne historije. Pojam Bosanci je stvoren jako davno a ne prije 40 godina kako ti to tvrdiš. Izvoli jedan dokaz ispod, ovo je najpoznatiji, ima ih još mnogo gdje ti spominje naziv ''bosanski'' a ovo ti je staro nešto manje od hiljadu godina.
U ime oca i sina i svetog duha. Ja, ban bosanski Kulin, obećavam Tebi kneže Krvašu i svim građanima Dubrovčanima pravim Vam prijateljem biti od sada i dovijeka. I pravicu držati sa Vama i pravo povjerenje, dokle budem živ.
Svi Dubrovčani koji hode kuda ja vladam, trgujući, gdje god se žele kretati, gdje god koji hoće, s pravim povjerenjem i pravim srcem, bez ikakve zlobe, a šta mi ko da svojom voljom kao poklon. Neće im biti od mojih časnika sile, i dokle u mene budu, davat ću im pomoć kao i sebi, koliko se može, bez ikakve zle primisli.
Neka mi Bog pomogne i svo Sveto Evanđelje.
Ja Radoje banov pisar pisah ovu knjigu banove povelje od rođenja Kristova tisuću i sto i osamdeset i devet ljeta, mjeseca augusta i dvadeset i deveti dan, (na dan) odrubljenja glave Ivana Krstitelja.
U ovom kontekstu ti ne možeš biti Srbin bez obzira koje si vjere sve i da su ti preci ovdje 2 hiljade godina jer su svi na prostoru Bosne Bosanci a ne Srbi, Afganistanci, Izraelci i ostali. Evo, ja nisam musliman, hajmo reći da sam jevrej/katolik ili pravoslavac, tom logikom ja sam Izraelac, Hrvat ili Srbin? Nikad u životu, jedno je vjera, drugo je nacija. Na stranu ova dejtonska historija stara 20 godina. Pojam Srbin je nastao veoma kasno u bosanskoj historiji i to ti je došlo iz susjedne države (Srbija) radi podjele jake bosanske države jer su ovdje ljudi uvijek bili podijeljeni (ne u lošem smislu) na par vjera i Bosna je bila najlakša država za podijeliti radi toga i donekle su te zle namjere i uspjele, ti se zoveš Srbinom iako imaš veze sa Srbijom k'o ja sa Namibijom. Ti si recimo dozvolio da se zoveš pripadnikom druge susjedne države jer su ti tako rekli, jer si tako učio a to je sve sistemski urađeno radi dublje podjele. Izgleda da slabo ljudi shvataju šta je nacija a šta vjera. Naravno, nemoj misliti da ja tebe nešto napadam u ovom postu nego ti samo jednostavno objašnjavam neke osnovne, istinite stvari a ako tebi nešto nije jasno možeš me pitati.
Da se dotaknem sada malo vjere jer vidim da vas to buni. Pazi, islam je došao najkasnije na naše prostore i njega su Turci donijeli ovdje i to je tačno ali konstatacija ''ja nisam prodao svoju vjeru za pšenicu'' je netačna. Istina je da su pojedini ljudi prešli na Islam prije 500 godina ali šta ćemo sa pravoslavljem? Ako nisi upoznat, Slaveni sa ovih prostora su prešli na pravoslavlje i nije im bogom dana ta vjera što znači da su tvoji preci isto tako ''prodali svoju vjeru'' da bi je zamijenili pravoslavljem samo što je to urađeno malo prije. Pokrštavanje slovena je bio viševjekovni proces prelaska u kršćanstvo sa svoje stare vjere. Prije 150 godina, za naziv ''Bošnjaci'' su se borili najviše borili bosanski katolici, svećenici mada ne smijemo zaboraviti i ostale ljude poput Huseina Gradaščevića, samo su bosanski katolici nekako najviše održavali taj naziv, makar po meni. Danas recimo imaš bosanske franjevce. Evo ti isto tako jedan primjer a imam ih minimalno 10.
Fra Antun Knežević (nadimak Škobalj) bio je jedan od glavnih protagonista bošnjaštva i borbe protiv hrvatizacije i srbizacije bosanskih katolika i pravoslavaca. Njegova glavna ideja je da su Bošnjaci jedan narod od tri vjere i da nikakvih Hrvata ni Srba nema u Bosni i Hercegovini do 19. vijeka. Iako Fra Antun Knežević nije bio jedinstvena pojava u ovom smislu (ideje je preuzeo direktno od Fra Ivana Frane Jukića koji mu je bio učitelj, ali su i drugi prpadnici franjevačkog reda još od 17. stoljeća prihvatali ideju bošnjaštva i prenijeli je u okviru bratstva u 18. i 19. stoljeće), imao je svakako pored Ivana Franje Jukića najsnažniji uticaj i ostavio najdublji trag u bosanskohercegovačkoj historiji, po uvjerenju da katolici, pravoslavni i muslimani čine jedan narod, a Bosna i Hercegovina državu s dubokim historijskim korijenima. Bio je veliki borac protiv strane okupacije kako Turske tako i Austro-Ugarske. Bio je urednik četvrtog sveska časopisa Bosanski prijatelj.
Ovo je jedina ispravna stvar jer je tvoja lična stvar u šta vjeruješ a nacija je ono čemu pripadaš i nama je krv veoma slična, općenito na balkanu.
Srbi imaju ubjedljivo najviši postotak turske krvi kao i najviši postotak slavenske krvi na balkanu ali osim toga je sve u bobu što se kaže. Mi nismo slaveni genetski. Mi pripadamo slavenima kulturološki (običaji, jezik) ali genetski smo (krv, znači ono što si ti ustvari) samo do 15% što te ne može činiti slavenom ni silom ali opet mi smo genetski mix kao i svi ostali na svijetu pa i ne možeš tačno reći šta si pa je dosta ljudi samo preuzelo naziv slaveni radi te kulturološke bliskosti.
Bosna je uvijek bila zemlja dobrih ljudi do ovih žalosnih događaja gdje su Srbi prednjačili i to u veliko a sve radi neke lažne i izmišljene ideologije da je čitav svijet srpski. Recimo, srpski riječnik je većinski kopiran od bosanskog ali ideologija tvrdi drugačije. Ja tebi i nekome drugom ne želim nametati kako ćeš se ti zvati ali moraš znati, kao i svi drugi, da je to jedna velika obmana i historijska izmišljotina i da ti nisi to za šta se predstavljaš iako smo na kraju krajeva svi slični.
Bosanski kraljevi i ostali plemići su bili najviše bosanski katolici pa tek onda pripadnici crkve bosanske iako je po meni trebalo biti obrnuto ali u biti to je to. Misliš da je to ''originalna'' vjera? Nije druže, i oni su prešli samo ranije. Jesi li upoznat sa Hazarima? Ako nisi, evo kratko;
To ti je pleme koje je nastanjivalo prostore kod Rusije (malo niže) koji su prešli na Judaizam prije 1100-1200 godina i do dana današnjeg su zadržali tu vjeru i sada ti velika većina ljudi (govorim samo o današnjim jevrejima) ustvari vodi porijeklo od tih europskih hazara jer su ovi ''originalni'' većinom protjerani i sistemski ubijani. U današnjem Izraelu imaš oko 2% originalnih jevreja a smatra se da je i ta cifra preuveličana. Ovo sam spomenuo jer hoću da ti kažem da mi ne možemo baš znati šta smo jer historija ne počinje od tvog dede i ne možeš tako plitko gledati na stvari. Ja bolan želim da moji ljudi, znači svi Bosanci sve i da vjeruju u papir a ne u boga, dobro žive i da im se djeca ne pate kao ni oni sami. U biti stvarno mene ne zanima da li ćeš ti ljudima govoriti da si Srbin ili Francuz, ja želim da ti dobro živiš, da pokloniš djetetu auto za rođendan i da budeš zahvalan svojim precima i na kraju sam sebi što si ostao na bosanskom ognjištu, vjeruj da bi onda i prihvatio istinu i historiju kakva ona jeste, takav ti je primjer svugdje samo nije kod nas radi podjela i neimaština. Bosanska nacija je tu već dugi i to jako dugi niz godina bez obzira na vjere i ostale stvari i sada je u velikom padu radi ovog sad rata ali vratit će se to jednog dana. Ako ti bude trebalo još dokaza, na raspolaganju sam u privatnoj poruci jer ovoliki tekst svakako neće niko pročitati, pogotovo ne na ovoj temi. Tekst vjerovatno ima greškica jer nisam ispravljao ništa ali skontat ćeš uglavnom.![]()
Uživaj i sve najbolje.
Uceraj imMocMahale444 je napisao/la:Bas me interesuje ti kao zlatni ljiljan, sta imas reci za napad ovih izdajnika i siskobana?bihuzur je napisao/la: MI BOSNJACI!
- MocMahale444
bihuzur je napisao/la:Uceraj imMocMahale444 je napisao/la:Bas me interesuje ti kao zlatni ljiljan, sta imas reci za napad ovih izdajnika i siskobana?bihuzur je napisao/la: MI BOSNJACI!

Ozbiljno mislis da se trebaju povezati sa babinima iz kladuse?
Koji bi to trio bio

Helco ujedinjitelj manjejaka, pitara i robova 
#drzavatuzla
#je6emsamozeljuisarajvo

#drzavatuzla
#je6emsamozeljuisarajvo
- MocMahale444
Trebao sam ga prozvati brabonjak, mozda bi mu bolje cucilo nego Helco.
Velika klatuzlaMocMahale444 je napisao/la:
![]()
Koji bi to trio bio

samo se ti zajebavaj, kad gospođa dobije anonimno link onda objašnjavajbihuzur je napisao/la:Velika klatuzlaMocMahale444 je napisao/la:
![]()
Koji bi to trio bio

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Kiks listicanera, zeljkan ostaje prvi i tu i zavrsava sezonu. Opet se onaj Gomez veceras igrao, dobi i Frosinone atalantiziranje.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Oni su dobili samo Atal. A mi smo i Atal i Antu u komadujoker90 je napisao/la:dobi i Frosinone atalantiziranje..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.