NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Kakva ste vi katastrofalna ekipa, pa jača krupa od vas.
Naš problem šta tebe briganagibBeg je napisao/la:Kakva ste vi katastrofalna ekipa, pa jača krupa od vas.
audere est facere!
- Evolve
- Kontakt:
Kako loša igra drugovi šta je ovo... Negledljivo, uzas. Od terena do igraca. Neznam ni gdje pocet. 

NK Široki Brijeg
Ali smo institucija za takve poput tebe da nam dolaze na temu komentirati. Drago nam je što imamo tako širok krug poklonika. Cijela Bosna nam se nanagibBeg je napisao/la:Kakva ste vi katastrofalna ekipa, pa jača krupa od vas.

Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- siroki1991
- Kontakt:
Moze li mi netko od kolega sa foruma ko je bio igrac ili trener meni kao laiku objasniti ulogu Begonje u igri Sirokog i zasto je kod svakog trenera on u prvih 11? Frajer je fizicki nemocan, duel igra 0, zadnji pas 0, prihvat lopte iz obrane 0, udarac solidan i to je to... Lik leta ko muva bez glave po terenu. I sreca pa je Sloboda dosla sa mrtvacem Husejinovicem kao napadacem stoperi danas nesigurni, Markovic Corluka dobri, Matic dobar i Popovic ono malo sto je usao bio agresivan. Ostali maze vas biti sram , supci jedni kako ste se bezvoljno postavili na domacem terenu a imate utakmicu za 1.mjesto na tablici! Dane i Bilobrk samarajte sve po redu
-
- Kontakt:
PERO1234 je napisao/la:Ali smo institucija za takve poput tebe da nam dolaze na temu komentirati. Drago nam je što imamo tako širok krug poklonika. Cijela Bosna nam se nanagibBeg je napisao/la:Kakva ste vi katastrofalna ekipa, pa jača krupa od vas., zaslužili smo. Kompleksi su čudo. Živio Široki, živjela HercegBosna i hrvatski narod.
Lik ti spominje klub ti njemu Drzavu pa narod pa ovo pa ono nigdje veze ...
Zadnja izmjena: HeraklitMracni, dana/u 20 avg 2018, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
siroki1991 je napisao/la:Moze li mi netko od kolega sa foruma ko je bio igrac ili trener meni kao laiku objasniti ulogu Begonje u igri Sirokog i zasto je kod svakog trenera on u prvih 11? Frajer je fizicki nemocan, duel igra 0, zadnji pas 0, prihvat lopte iz obrane 0, udarac solidan i to je to... Lik leta ko muva bez glave po terenu. I sreca pa je Sloboda dosla sa mrtvacem Husejinovicem kao napadacem stoperi danas nesigurni, Markovic Corluka dobri, Matic dobar i Popovic ono malo sto je usao bio agresivan. Ostali maze vas biti sram , supci jedni kako ste se bezvoljno postavili na domacem terenu a imate utakmicu za 1.mjesto na tablici! Dane i Bilobrk samarajte sve po redu
Dane se smije posle dok ide prema ogradi... Bagaric los plus ne igra na poziciji koja je njegova... katastrofa!
Toliko sam ljut da bi sad najradije kompjuter izbacio kroz prozor. Kakva je ovo igra Boze dragi, sta je ovo? Veceg alibi igraca od Begonje u zivotu nisam vidio, ako se ista misli u Gabeli, na klupu ga sutnut i nek igraju Vukoja ili Maric. Bagaric ne moze igrati na krilu, to je valjda i Pavicu jasno nakon ovih utakmica gdje nista nije pokazao.
Dva kiksa kuci vec, doveli smo se u situaciju da u Gabeli moramo upisati tri boda, inace smo donji...
Posjedit cu radi tebe prije vremena, ali ga ****, SVI U GABELU!!!
Dva kiksa kuci vec, doveli smo se u situaciju da u Gabeli moramo upisati tri boda, inace smo donji...
Posjedit cu radi tebe prije vremena, ali ga ****, SVI U GABELU!!!
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ali smo institucija za takve poput tebe da nam dolaze na temu komentiratiHeraklitMracni je napisao/la:PERO1234 je napisao/la:Ali smo institucija za takve poput tebe da nam dolaze na temu komentirati. Drago nam je što imamo tako širok krug poklonika. Cijela Bosna nam se nanagibBeg je napisao/la:Kakva ste vi katastrofalna ekipa, pa jača krupa od vas., zaslužili smo. Kompleksi su čudo. Živio Široki, živjela HercegBosna i hrvatski narod.
Lik ti spominje klub ti njemu Drzavu pa narod pa ovo pa ono nigdje veze ...
Očito malo teže shvaćaš ali nema problema jer i za tebe vrijedi isto

Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
10 godina zivota ste mi uzeli. Pljesak nisu zasluzili,al ce ga uvijek dobiti. Sta bi trebali samarat igrace ko neki? Bezrezervna podrska cak i kad smo ovako jadni
SAMO ŠIROKI!
Nikad gori NK SB. Nemojte se zacuditi ako ode jos jedan igrac. Stozerni.
- siroki1991
- Kontakt:
Nek ide i nek povede Silica sa sobom... ovo je sramota, konkurenti za naslov nikad losiji a nasa ekipa na domacem terenu u 60. ceka kad ce utakmica zavrsiti, Babic izlazi s noge na nogu ko da je 2 gola dao..Nekad su ekipe iz Bosne srale u gace od muke kad autobus podje uz Zovnicu , a sad nam ekipe iz sredine tablice uzimaju bodove, u dvije utakmice jednu polusansu stvorili!! Gabela utakmica istine i iskupljenja , viidt cemo...bent je napisao/la:Nikad gori NK SB. Nemojte se zacuditi ako ode jos jedan igrac. Stozerni.
Zadnja izmjena: siroki1991, dana/u 20 avg 2018, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
- Evolve
- Kontakt:
Bilobrk bez posla skoro citavu utakmicu, imao je nesto posla ali sve i svemu dobar nastup.
Stoperi
Kovacevic, u skoku solidan, cim lopta dodje u noge uzasno nepredvidiv i nesiguran.
Joja, u z a s a n. Ja neznam jel on izgubio volju za igranjem ili je toliko van hebene forme da je to za nevjerovati. Promasuje ciste lopta, predaja uzasna, sklon kiksu.
Kad je lopta kod njih dva odmah me znoj probije majkemi. Uzas uzas.
Markovic, solidan po meni. Pokusavao je nesto, dobro je zatvarao Barabana u par navrata. Uglavnom prolazna ocjena.
Dino, a onako, trudio se, ali bez nekih rezultata, samo se uklopio u sivilo utakmice.
Ćorluka, slicno kao Markovic, borio se ubacivao, centrirao, sve u svemu OK nastup.
Matić, igrac utakmice za mene. Necu dalje.
Begonja, uzasan nastup, alibi igra, sakrivanje iza igraca, ima i par sansi za uputit udarac ali jako neprecizno. Jedan od najgorih veceras.
Babic, na momente dobar, borben, onda perioda igre gdje ga gledam samo stoji iza igraca, slabo se nudi, i tu su nam se javljale rupe u igri gdje je bilo po 20m praznog terena izmedju linija. Nije me se jos dojmio, jos ga cekam...
Čabraja, nesto malo se zagradi primi loptu, razdjeli okolo ili izgubi, nije ulazio u sanse, sve u svemu ispod prosjeka.
Bagaric, sve sto za Cabraju i za njega, ofanzivno smo jako jako losi.
Zamjene, mogu rec da su Popovic i Vukoja pokazali odredjenu incijativu i zivost u igri i solidan nastup.
Juric, bez ucinka.
Sad citam Pavic kaze da se mucimo u napadu sa realizacijom, i tu se slazem, apsolutno, ali kaze da mu je drago sto smo defanzivno jaki, tu se neslazem, to cemo jos vidjet protiv "trojke" gdje smo...
I daj Bagaru u napads, centarfor, odj.ebi ga sa krila vise....
Sve u svemu, jako losa igra, i imamo velikih problema, i iskreno neznam kako ih rjesiti...
Stoperi
Kovacevic, u skoku solidan, cim lopta dodje u noge uzasno nepredvidiv i nesiguran.
Joja, u z a s a n. Ja neznam jel on izgubio volju za igranjem ili je toliko van hebene forme da je to za nevjerovati. Promasuje ciste lopta, predaja uzasna, sklon kiksu.
Kad je lopta kod njih dva odmah me znoj probije majkemi. Uzas uzas.
Markovic, solidan po meni. Pokusavao je nesto, dobro je zatvarao Barabana u par navrata. Uglavnom prolazna ocjena.
Dino, a onako, trudio se, ali bez nekih rezultata, samo se uklopio u sivilo utakmice.
Ćorluka, slicno kao Markovic, borio se ubacivao, centrirao, sve u svemu OK nastup.
Matić, igrac utakmice za mene. Necu dalje.
Begonja, uzasan nastup, alibi igra, sakrivanje iza igraca, ima i par sansi za uputit udarac ali jako neprecizno. Jedan od najgorih veceras.
Babic, na momente dobar, borben, onda perioda igre gdje ga gledam samo stoji iza igraca, slabo se nudi, i tu su nam se javljale rupe u igri gdje je bilo po 20m praznog terena izmedju linija. Nije me se jos dojmio, jos ga cekam...
Čabraja, nesto malo se zagradi primi loptu, razdjeli okolo ili izgubi, nije ulazio u sanse, sve u svemu ispod prosjeka.
Bagaric, sve sto za Cabraju i za njega, ofanzivno smo jako jako losi.
Zamjene, mogu rec da su Popovic i Vukoja pokazali odredjenu incijativu i zivost u igri i solidan nastup.
Juric, bez ucinka.
Sad citam Pavic kaze da se mucimo u napadu sa realizacijom, i tu se slazem, apsolutno, ali kaze da mu je drago sto smo defanzivno jaki, tu se neslazem, to cemo jos vidjet protiv "trojke" gdje smo...
I daj Bagaru u napads, centarfor, odj.ebi ga sa krila vise....
Sve u svemu, jako losa igra, i imamo velikih problema, i iskreno neznam kako ih rjesiti...
NK Široki Brijeg
Bogami zayebo sam se yebeno,ovo je katastrofa nad katastrofama.Jednu ili nijednu mrtvu šansu nismo stvorili.Slažem se sa kolegom iznad,čemu pljesak,jesu li ga zaslužili?NISU!Dosta je bilo ovako,uvijek ista priča poslije kiksa, prči ga nije išlo,bit će bolje,ma odyebite s time,takvim načinim razmišljanja se nikad neće na bolje.Udri po džepu pa ćeš vidit kako se igra,ako se oni neće sekirati zbog ovoga zašto bi ja,ali ja znam da hoću jer sam bolesnik.
Tko je onaj gospodin što je mobitelom gađao suca?
Tko je onaj gospodin što je mobitelom gađao suca?

Igraj Široki ti si najbolji!
Hahaha al baci kralj mobitel,pa vidite li sta nam radite?!!!
Dino po meni tragedija,njega je uvijek borbenost krasila,danas apsolutno nista. Joja joja dokad cemo te gledat na terenu?
Bagaric i Dejan kur.cobolja teska. Babic 0. Corluka i Matic palac gore. Ne znam vruca je glava jos al nije ovo ni za 4.mjesta,uletit ce nam Radnik. Zeljo je igrao i sa Sarajevo i Zrinjskim i jos imaju vise bodova. Ne znam,strah me je derbija
Dino po meni tragedija,njega je uvijek borbenost krasila,danas apsolutno nista. Joja joja dokad cemo te gledat na terenu?
Bagaric i Dejan kur.cobolja teska. Babic 0. Corluka i Matic palac gore. Ne znam vruca je glava jos al nije ovo ni za 4.mjesta,uletit ce nam Radnik. Zeljo je igrao i sa Sarajevo i Zrinjskim i jos imaju vise bodova. Ne znam,strah me je derbija
SAMO ŠIROKI!
Iz ove ekipe tko god ode nece se osjetiti,ovo sto igraju je ocajno..Joja molim te okani se nogometa ovo je zalosno bilo veceras..
Nemam komentara,jedini Markovic odigrao opet odlicno,donekle Babic i Corluka a ovo ostalo je jadno.
Protok lopte kriminalan,Bagaric bezvoljan,Begonja se bori trci ali za pravi Siroki momak nije, Cabraja priko kurca igra, počupali su mi živce.
Mislim da se o tituli nekoj ili trofeju ne treba nadati,imamo momke u izlogu koji su puni zelje i potencijala i jedino od njih mozemo dobiti nesto za neka bolja vremena.
Nemam komentara,jedini Markovic odigrao opet odlicno,donekle Babic i Corluka a ovo ostalo je jadno.
Protok lopte kriminalan,Bagaric bezvoljan,Begonja se bori trci ali za pravi Siroki momak nije, Cabraja priko kurca igra, počupali su mi živce.
Mislim da se o tituli nekoj ili trofeju ne treba nadati,imamo momke u izlogu koji su puni zelje i potencijala i jedino od njih mozemo dobiti nesto za neka bolja vremena.
Samo jedno ime
Zivciranje po ko zna koji put
Obrana
, napad
Tuzla zapela pravo, svaka im cast na disciplini.
Posjeta dobra s obzirom na ponedjeljak, mislim da je bilo 2000....
U Gabelu po bodove

Obrana

Tuzla zapela pravo, svaka im cast na disciplini.
Posjeta dobra s obzirom na ponedjeljak, mislim da je bilo 2000....
U Gabelu po bodove
Brat Iphone bacio na teren 

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
Ima li ijedan mudonja u klubu da kazni ovu sramotui da se konacno pocme udarat po dzepu??dosta vise
SaMo ŠiRoKi !!!!
Ako mogu dobiti premije za golove i asistencije,zasto ne po dzepu nakon losijih rezultata,al pricekajmo Gabelu..
Ne moze se reci da se nisu borili (izuzev Bagarica i Cabraje) ali tanka je ovo ekipa, vidim i trener kojeg sam dosad branio. Izgleda kao da nema plan B u igri,ako se sjecate Sablica znao je tri formacije promjeniti u 90min,a veceras je opet bilo kao protiv Radnika,ista igra,udupliraju nam krila a oni koji bi trebali povuci Bagaric i Cabraja čuvaju noge.
Fali Turcin,to se vidi,svojom brzinom i prodornoscu pravio je probleme svima a takvog igraca sada nemamo i lakše se i ostalim ekipama spremiti na nas.
Drago mi je da Marković pokazuje da je onaj stari i da do zraka dolaze i hvataju konce Popović i Babić.
Bez tri boda iz Gabele nek se ne vraćaju u Široki !
Ne moze se reci da se nisu borili (izuzev Bagarica i Cabraje) ali tanka je ovo ekipa, vidim i trener kojeg sam dosad branio. Izgleda kao da nema plan B u igri,ako se sjecate Sablica znao je tri formacije promjeniti u 90min,a veceras je opet bilo kao protiv Radnika,ista igra,udupliraju nam krila a oni koji bi trebali povuci Bagaric i Cabraja čuvaju noge.
Fali Turcin,to se vidi,svojom brzinom i prodornoscu pravio je probleme svima a takvog igraca sada nemamo i lakše se i ostalim ekipama spremiti na nas.
Drago mi je da Marković pokazuje da je onaj stari i da do zraka dolaze i hvataju konce Popović i Babić.
Bez tri boda iz Gabele nek se ne vraćaju u Široki !
Samo jedno ime
Trenutno korisnika/ca: Argentina, rimljanin90, Tatamata1946 i 40 gostiju.