FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 20 avg 2018, 19:58

Šofranac nije igrao iz opravdanih razloga, jer nijedan klub, ekipa, sport, posao ili bilo šta drugo nije ispred porodice, pogotovo dijeteta. Prije nije igrao jer je bio peh s povredama od kako je došao. Taman je sve dobro krenulo od nule, pa evo opet loše vijesti oko bebe.
Krste je pokazao kakav je čovjek.. I pored tih turbulencija, samo je dan prije derbija skoknuo do Zagreba i vratio se kako bi bio s ekipom.

I ne treba ti neki dokaz da vidiš da Šabanović ne radi nešto kako treba i kako se očekuje. Dovoljno ti je da vidiš da ga nema ni u konkurenciji za mečeve, a te pričice za malu djecu kako ih Husref minira su smiješne. Trenutno je svaki akademac bolji od njega, počevši od Pidre, pa do Resića. Kako Pidru ne minira Husref? Dajte..

Šta ti tu nije jasno? Ne kontam što ideš bezveze u kontru, navodiš neke razloge koji su nonsense. Stvarno ne mogu da dokučim tebe kao ličnost.. Donedavno si bio lik koji je smatran da mu je posao da širi propagandu ovdje, nisi smio riječi napisati protiv FKS, a sad ti lafo nešto sve smeta. Odvadiš malo, pa se nađeš na sredini, umjesto što ideš iz krajnosti u krajnost.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 20 avg 2018, 20:00

skoroalen je napisao/la:I ja sam čuo priče da mu je šlauf pravo drag. Ako voli povuć, ako uz to ne pokazuje dovoljnu klasu, yebaji ga onda, nije Azpilikueta. Valjda dovedemo beka da valja.
I ja sam to čuo od više ljudi, al ne vjerujem ništa dok ne osvjedočim. Isto ko što neću da vjerujem da mu struka namjerno ne da šansu. Koliko god neko volio ili ne volio Musemića, suludo je misliti da ga namjerno sabotira.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 20 avg 2018, 20:02

High je napisao/la:U Zenici nećemo izgubiti - zalog mi je čitava biblioteka.
U Zenici cemo pobjediti,aBd,a biblioteka ce se nacekati i nasjediti na klupi takodje aBd. :clap:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 avg 2018, 20:04

Ima tekma i prije Zenice. Mene nesto prpa novih rokada i egzibicija tu, pogotovo sad kad ce morati. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 20 avg 2018, 20:05

Ja koliko znam , dijete je vise igralo na lijevom beku nego na prirodnoj poziciji desnom beku, suplja prica da ne moze bitj supljija, i bio je dobar cak i na lijevom, svwmirski brod motoricki za onu propuhu od igraca !
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 20 avg 2018, 20:07

AlfredNobel je napisao/la:Šofranac nije igrao iz opravdanih razloga, jer nijedan klub, ekipa, sport, posao ili bilo šta drugo nije ispred porodice, pogotovo dijeteta. Prije nije igrao jer je bio peh s povredama od kako je došao. Taman je sve dobro krenulo od nule, pa evo opet loše vijesti oko bebe.
Krste je pokazao kakav je čovjek.. I pored tih turbulencija, samo je dan prije derbija skoknuo do Zagreba i vratio se kako bi bio s ekipom.

I ne treba ti neki dokaz da vidiš da Šabanović ne radi nešto kako treba i kako se očekuje. Dovoljno ti je da vidiš da ga nema ni u konkurenciji za mečeve, a te pričice za malu djecu kako ih Husref minira su smiješne. Trenutno je svaki akademac bolji od njega, počevši od Pidre, pa do Resića. Kako Pidru ne minira Husref? Dajte..

Šta ti tu nije jasno? Ne kontam što ideš bezveze u kontru, navodiš neke razloge koji su nonsense. Stvarno ne mogu da dokučim tebe kao ličnost.. Donedavno si bio lik koji je smatran da mu je posao da širi propagandu ovdje, nisi smio riječi napisati protiv FKS, a sad ti lafo nešto sve smeta. Odvadiš malo, pa se nađeš na sredini, umjesto što ideš iz krajnosti u krajnost.
Tako nam je kad nas potrefe baksuzi stoperi nikad dva dobra sastavit :facepalm:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 20 avg 2018, 20:09

uNbx je napisao/la:Pa Anel Hebibović se proziva uoči svake utakmice, u toku, i nakon iste. Treba sad svako u potpis stavit nešto za Hebibovića, malo li je svaki put. Prevazišo je i Bilbiju i Rustemovića po pitanju prozivki, a nikad se o klub nije ogriješio i uvijek daje maksimum koliko je u njegovoj moći. Nije on kriv što nije desni bek, krivi su svi ostali jer ne pronađu desnog beka. Šabanović očigledno ne zadovoljava dovoljno da igra, a ako neko misli da Husref namjerno minira istog, onda ne znam.
nije prevazišo ni Bekića još, polako...
proziva se jer griješi, proziva se jer nema logike da on metar i žilet čuva igrača od 1m90 koji složi hladno 2 gola, da smo drvo posadili na desnoj strani zapeo bi jednom...prozivao se i prije ali je bio koristan, pokušaji, šanse, prodori, pridonosio ofanzivnoj računici ekipe, pa jbg i fulo milion šansi ali nekad i zabijao...a sad vidiš da ima i kuveta i u Šišiću i u Tataru više nego u njemu ofanzivno, pa se onda čovjek s pravom pita zašto je nazad čovjek kad ne zna defanzivu nikako ama baš ono manje od golmana...**** offside zamke, pušta igrače...??? znači nek mi objasni neko molim vas šta on radi jer mu i daha nestane nakon jednog poluvremena???

prozivat će se uvijek loši i bahati igrači, i Bekić(koji evo opet ima fore da pokaže nešto kako nije na beku), i Hodžić, Pavlović, i prije njih Zvornici, Tamarina braća i koji već idioti...i prozivat će se loše odluke tvrdoglavih trenera kako god im ime bilo...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 20 avg 2018, 20:12

Anel hebibovic nije uputio centarsuta ove sezone, svaka mu je ili golmanu ili u prvog igraca u bloku,nema ideju, slab pas a o tome kako ihra beka ne mogu, dusa me boli. Od 10 losih ofsajd zamki 9 sjebe hebibovoc
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 20 avg 2018, 20:13

ThrillerHz je napisao/la:
StariGrad071 je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Pricah s Hadzijom sinoc i pitah ga da nam dovede kakvog desnog beka, kaze vjeruj to je najcesce pitanje koje slusam ovih dana, pa reko dovedi nam ga onda, nemoj nas patit vise... Drago mi je da raja vrsi pritisak, nadam se da ce urodit plodom i da cemo dobit beka :pray:

I prije uzvrata sa atalantom je isto govorio da ga je strah nase desne strane, pa reko dovedite nekoga, kaze nema niko da valja sa nasim papirima.
I u repki nam realno skripi ta desna strana... Pa eto sad je Pavlovic otpao kao stranac, nek dovedu kakvog crnca na desnog beka kad domacih nema, ha ya
Pustismo Dobrog beka u Mladost :mrgreen:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 20 avg 2018, 20:15

AlfredNobel je napisao/la: Kako Pidru ne minira Husref? Dajte..
jesi fakat ovo napisao?

:D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 20 avg 2018, 20:16

Pantelija je napisao/la:Anel hebibovic nije uputio centarsuta ove sezone, svaka mu je ili golmanu ili u prvog igraca u bloku,nema ideju, slab pas a o tome kako ihra beka ne mogu, dusa me boli. Od 10 losih ofsajd zamki 9 sjebe hebibovoc
Zadivio nas onim golom nama , na onaj go prema jugu.Mamili ga godinu dana i eto usrecili se.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 20 avg 2018, 20:18

DenchiNL je napisao/la:
jesi fakat ovo napisao?

Sad mi samo reci "aaa kako ga je "napao" na BHT-u" i odo da se objesim..

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 20 avg 2018, 20:20

Ja da znam da imamo dobrog beka, a da je klupiran, prozivao bih Husrefa jer forsira Hebibovića. Isto kao što ga prozivam i zamjeram jer Resić ne dobija veću minutažu i jer mrtvi Halilović ima prioritet. Prozivao sam ga i za Handžića jer mu se moralo dat više prostora, a sad je gotovo, ali eto dobro je, ne puca, jer Ahmetović zabija. Pitanje je da li bi da nije ovakvog Tatara, za kojeg mu opet odajem priznanje jer mu je dao kvalitetnu šansu, a niko nije vjerovao u momka, štaviše - ismijavan je. Svaki na svijetu trener ima dobre i loše stvari, a i rezone i poteze koji su samo njemu znani. Ništa naš šef ne odskače po tom pitanju.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 20 avg 2018, 20:21

AlfredNobel je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
jesi fakat ovo napisao?

Sad mi samo reci "aaa kako ga je "napao" na BHT-u" i odo da se objesim..
hoš odma il sad??
slika

pa što ne ubije u pojam Hebiba tako? šta ovi sa 27 mogu usrat derbi bez komentara??
:hmmmmm: :bow: il kad daju kovertu u njoj piše ne spominji me više?

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 20 avg 2018, 20:27

Ne dirajte nam Halida! Polako, sezona je duga, tek smo počeli, biće mjesta za sve i jednog igrača! Čemu tolika negativa? Ide nam za sada sasvim dobro. Bitno je da su rezultati kako treba, može Halid ako ga već ne ide i sljedeće sezone zaigrati i proraditi. Mladi su to igrači. Ne znam šta očekujete...
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 20 avg 2018, 20:27

Zvijezda će imati dva igrača u ekipi, silno motivisans protiv nas, Damjana Krajšnika i Ermina Brzog Husejinbašića :rol:

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 20 avg 2018, 20:29

Historicar je napisao/la:Zvijezda će imati dva igrača u ekipi, silno motivisans protiv nas, Damjana Krajšnika i Ermina Brzog Husejinbašića :rol:
Da je kako dovest Damjana strasan talenat, ako Adukora prodamo njeg kao zamjenu obavezno :mrgreen:

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 20 avg 2018, 20:32

Historicar je napisao/la:Zvijezda će imati dva igrača u ekipi, silno motivisans protiv nas, Damjana Krajšnika i Ermina Brzog Husejinbašića :rol:
Husejinbašić je navijač Sarajeva, valjda nam ga neće uĆerat'.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 20 avg 2018, 20:35

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
Husejinbašić je navijač Sarajeva, valjda nam ga neće uĆerat'.
Kaudio je bi nama na plati kada ga uvali u Travniku :damn:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 20 avg 2018, 20:42

Čekaj, kriv je zato što je konstatovao da je Pidro pogriješio kod gola GOŠK-a? I Dogan je rekao da je pogriješio, ne vidim u čemu je problem? Nije to ismijavanje mladog igrača, već obična konstatacija koju može dati svako ko je gledao meč. Ako je već ispao Hebib i ostali na toj strani, onda je Pidro trebao ići do kraja i to zatvoriti, jer da je otišao do kraja, sigurno bi spasio gol.

Pidro je imao grešaka i jučer, kao i na derbiju i šta je tu čudno, ne smije se reći? Isto je i Vladan imao loših situacija i jučer, a i na derbiju, pa je i to normalno. Treba se dati podrška i dajem je i Vladanu, Pidri, Mustafiću, Resiću i svim drugim koji uđu u prvi tim, ali se ne treba pretjerivati u nekim stvarima. Daj onda da ih non stop hvalimo, a tako nikad ništa neće uvidjeti, niti će tako postati neki ozbiljniji igrači.
Bilo mi je isto tako presmiješno kad se u nekoj prethodnoj utakmici dreknuo Husref na Pidru (kao što se dere i na ostale), pa je onda to neki loš potez Musemića.. :lol:

Ima li još neka glupost da se provali i isfura.. Možda treba nabiti Husref nogom, jer je Handžić ne igra u prvoj postavi, bez obzira što Ahmet pravi djecu golmanima. kuknjava

Ovo za kovertu je isto za lolčinu.. Stvarno ne mogu da skontam da je lik prije dva mjeseca bio mrtvi pozitivac, nema pozitivnijeg čovjeka na svijetu, ja kontao Ilievski glavom i bradom kako je on to sve branio, a sad kao da se Šiljak dokopao tastature i njegovog profila. Čega sve nema na ovom internetu.. :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Napapijri i 31 gost.