FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 20 avg 2018, 17:42

bihuzur je napisao/la:Jel jos neko primjetio da smo sa igracem vise primili 2 gola? Dobra vijest pred gostovanje zvijezdi je to da velkoski nema pravo nastupa.
More komotno :D. Ali zabrinjavajuce je kako olako primamo golove

@bihuzur jarane treba popravljati sto ne valja,ali mi ljepse nego u Tuzli 0:1 , pa vala i od 4:0 Mladost. Nesto mi ovo nije bilo svojstveno Musemicu(od pocetka do kraja ista igra i tempo).Bila je lijepa prilika za 3:0 ,pa kasnije Dupi izbija,a lopta onog u glavu ili tijelo pogodi.Hebibovic nije ispratio Bekrica do kraja(to je to trosenje i rizik,ali bitno da smo zasluzeno slavili).
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 20 avg 2018, 18:11

ThrillerHz je napisao/la:Pricah s Hadzijom sinoc i pitah ga da nam dovede kakvog desnog beka, kaze vjeruj to je najcesce pitanje koje slusam ovih dana, pa reko dovedi nam ga onda, nemoj nas patit vise... Drago mi je da raja vrsi pritisak, nadam se da ce urodit plodom i da cemo dobit beka :pray:

I prije uzvrata sa atalantom je isto govorio da ga je strah nase desne strane, pa reko dovedite nekoga, kaze nema niko da valja sa nasim papirima.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 20 avg 2018, 18:20

Šta je to s malim Šabanovićem? Realno gledajući, najslabiji je od ovih akademaca. Imao je dva-tri dobra meča, djeluje preplašeno, za razliku od jednog Pidre i Mustafića recimo. Nije kalibar za prve postave, a u ovom trenutku, svi slobodni naši bekovi su karine i nemaš koga dovesti. Da može stranac, sigurno bi ga davno doveli, ovako..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 20 avg 2018, 18:22

StariGrad071 je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Pricah s Hadzijom sinoc i pitah ga da nam dovede kakvog desnog beka, kaze vjeruj to je najcesce pitanje koje slusam ovih dana, pa reko dovedi nam ga onda, nemoj nas patit vise... Drago mi je da raja vrsi pritisak, nadam se da ce urodit plodom i da cemo dobit beka :pray:

I prije uzvrata sa atalantom je isto govorio da ga je strah nase desne strane, pa reko dovedite nekoga, kaze nema niko da valja sa nasim papirima.
I u repki nam realno skripi ta desna strana... Pa eto sad je Pavlovic otpao kao stranac, nek dovedu kakvog crnca na desnog beka kad domacih nema, ha ya
1946~

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 20 avg 2018, 18:30

ThrillerHz je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la: A koga bi ti stavio???
Resića, Šabanovića....u biti bilo koga osim Hebibovića
Koliko sam cuo Sabanovic nema nikakve ambicije, nit se trudi na treninzima, a Resic je krilo isto, tako da ko ti garantuje da su oni bolji izbor od Hebiba? Cinjenica je da nemamo beka desnog i da nije Husref kriv sto mu uprava ne dovodi istog, tako da su frustracije pogresno usmjerene na Husrefa i Hebiba
ako je ova igra Hebiba nekoga sa nekom ambicijom, molim momka bez iste, hvala :clap: :tokralju: :salut:
a razumijem momka kakav god Hebib igra, kolko god pogriješi, usere, preko njega primiš golova, kordon ljudi ga prođe...opet igra, kako se motivisat za šatro borbu za poziciju kad je unaprijed gotova???
Resić igra beka duže od Hebiba...

ma znam buraz Husref je taoc ustvari on je nemoćan na poziciji šefa struke, tuku ga igrači kad ne sluša...hoćemo mu paket poslat? ko nije tražio beka(nijednog)? ko je stavio ovu blentovinu tu gdje igra? i šta sad nemoj kritikovat, krivo je more?

ajd živ bio zaobiđi me... :stop:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 20 avg 2018, 18:41

Ja sam otpocetka priprema (kao i svi) gledao kako Hebib igra beka. I svi smo se pitali kako i zasto?? Onda Hodza zezne sa ig i naravno Hus mu to zapamti (tesko da ce zaigrati dok je ovaj tu). I sad na kraju jos Saban se kao ne trudi na treningu..
Malo mi je zao momka, ali cuti i radi. Neces svaki dan dobiti sansu da igras. Ako zeznes kad dobijes priliku, poselami se sa Klubom.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 20 avg 2018, 18:56

DenchiNL je napisao/la:
ako je ova igra Hebiba nekoga sa nekom ambicijom, molim momka bez iste, hvala :clap: :tokralju: :salut:
a razumijem momka kakav god Hebib igra, kolko god pogriješi, usere, preko njega primiš golova, kordon ljudi ga prođe...opet igra, kako se motivisat za šatro borbu za poziciju kad je unaprijed gotova???
Resić igra beka duže od Hebiba...

ma znam buraz Husref je taoc ustvari on je nemoćan na poziciji šefa struke, tuku ga igrači kad ne sluša...hoćemo mu paket poslat? ko nije tražio beka(nijednog)? ko je stavio ovu blentovinu tu gdje igra? i šta sad nemoj kritikovat, krivo je more?

ajd živ bio zaobiđi me... :stop:
Izvini ali u ekipi gdje nema desnog beka i ti si jedini, zar to nije dovoljna motivacija da se dokazes i zacementiras svoje mjesto??? Zamisli kakav dojam on ostavlja kad se krila na beka moraju stavljati umjesto njeg. Dobijao je svoje sanse, nije da je nesto odskakao, umjesto da ih je iskoristio i kao ostali akademci zauzeo mjesto u prvih 11 on se zadovoljio klupom. Svakako sam za to da akademci igraju, ali ne znaci da je svaki od njih za prvih 11, uostalom Husref najbolje zna ko i koliko moze, ja mu vjerujem, kao i ostatak stadiona sto se moze cuti na svakoj utakmici, a vi sto ga po forumu pljujete, ili ne dolazite na utakmice ili samo trolate, nesto ste tihi na stadionu :beba:

Zaobicu te, nije belaj, malo je cudno da si do juce furao samo pozitivu, a sad odjednom okrenuo plocu za 180 stepeni
1946~

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 20 avg 2018, 19:06

Moze li mi neko objasniti, reci, ukazati (kako god) odakle to da se Sabanovic ne trudi na treningu? Jel neko od vas dovoljno strucan a u isto vrijeme gledao trening pa to zakljucio? Jel neko od trenera to izjvaio?
Ne trolam, stvarno pitam jer me bas zanima?!
Hvala unaprijed.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

givera
Kontakt:

Post Postao/la givera » 20 avg 2018, 19:14

baboatif je napisao/la:molio bih forumski puk da prestane da kenja vise o sefu.Husref Musemic jedan je od nas
Ja mu Atalantu nikad zaboraviti necu!!!!

High

Post Postao/la High » 20 avg 2018, 19:17

U Zenici nećemo izgubiti - zalog mi je čitava biblioteka.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 avg 2018, 19:18

givera je napisao/la:
baboatif je napisao/la:molio bih forumski puk da prestane da kenja vise o sefu.Husref Musemic jedan je od nas
Onu prvu ili drugu tekmu? :mrgreen:

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 20 avg 2018, 19:21

[IMG]http://i68.tinypic.com/r1en1t.jpg[/IMG
Atalantu mu nikad necu zaboraviti, pogotovo 2:2 u Italiji. Hvala sefe sto od govana pitu pravis.
Navedite mi jednog trenera kojem niste j**ali majku? Dajte podrsku nekad kad ne ide, a frustracije kuci ostavite. Tjerali ste sve i svasta i eto vam rezultat, pa gledajte i lizite sto ste zasrali. Zivi bili.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

baboatif
Kontakt:

Post Postao/la baboatif » 20 avg 2018, 19:33

givera je napisao/la:
to kuci pa mu zaboravljaj ili ne.ti i tebi slicni ste rak rana sarajeva
Svi u napad,jedan je HASE

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 20 avg 2018, 19:37

High je napisao/la:U Zenici nećemo izgubiti - zalog mi je čitava biblioteka.
:crazy: :crazy: :crazy: Opasan je ovaj Čelik, da se ne istopimo ne daj Bože.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

givera
Kontakt:

Post Postao/la givera » 20 avg 2018, 19:40

baboatif je napisao/la:
givera je napisao/la:
to kuci pa mu zaboravljaj ili ne.ti i tebi slicni ste rak rana sarajeva
Nek smo mi rak rana nek nije legenda na klupi zbog koje mi se godinama zeludac okrece,prvo nam priredi kukesi,taman se nekako dohavizamo,sef nam servira najveci blam nekog bh kluba u euro takmicenju,ni manje ni vise nego na domacem terenu

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 20 avg 2018, 19:40

belosevic28 je napisao/la:Moze li mi neko objasniti, reci, ukazati (kako god) odakle to da se Sabanovic ne trudi na treningu? Jel neko od vas dovoljno strucan a u isto vrijeme gledao trening pa to zakljucio? Jel neko od trenera to izjvaio?
Ne trolam, stvarno pitam jer me bas zanima?!
Hvala unaprijed.
šuplja.
izmišljaju se priče da ne bi bilo kritike.
ko za Šofranca, ima problem s djetetom ok. nije ga prije imao pa opet nije igrao.
a Krste opet igra iako ima isto problem s djetetom :shock: :?
whats up Hans Kristijan Andersen?
Pidro ne valja i griješi, a osoba koja je sinoć griješila će ostati anonimna???
zaštićeni svjedok maca mala za Hebiba...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

baboatif
Kontakt:

Post Postao/la baboatif » 20 avg 2018, 19:42

Nek smo mi rak rana nek nije legenda na klupi zbog koje mi se godinama zeludac okrece,prvo nam priredi kukesi,taman se nekako dohavizamo,sef nam servira najveci blam nekog bh kluba u euro takmicenju,ni manje ni vise nego na domacem terenu[/quote]
ti fino ko vecina uzmes terapiju pa fino gledaj barsu ili prosetaj u dolinu prosijaka tamo je sve med i mlijeko
Svi u napad,jedan je HASE

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 20 avg 2018, 19:45

Ni meni nije jasno zasto saban ne igra, treba pitati u petak na pressu. Tj zasto nije u kombinacijama bio.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 20 avg 2018, 19:45

Pa Anel Hebibović se proziva uoči svake utakmice, u toku, i nakon iste. Treba sad svako u potpis stavit nešto za Hebibovića, malo li je svaki put. Prevazišo je i Bilbiju i Rustemovića po pitanju prozivki, a nikad se o klub nije ogriješio i uvijek daje maksimum koliko je u njegovoj moći. Nije on kriv što nije desni bek, krivi su svi ostali jer ne pronađu desnog beka. Šabanović očigledno ne zadovoljava dovoljno da igra, a ako neko misli da Husref namjerno minira istog, onda ne znam.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 avg 2018, 19:52

I ja sam čuo priče da mu je šlauf pravo drag. Ako voli povuć, ako uz to ne pokazuje dovoljnu klasu, yebaji ga onda, nije Azpilikueta. Valjda dovedemo beka da valja.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: trunks1946, Zagor i 54 gosta.