ThrillerHz je napisao/la:DenchiNL je napisao/la:ThrillerHz je napisao/la: A koga bi ti stavio???
Resića, Šabanovića....u biti bilo koga osim Hebibovića
Koliko sam cuo Sabanovic nema nikakve ambicije, nit se trudi na treninzima, a Resic je krilo isto, tako da ko ti garantuje da su oni bolji izbor od Hebiba? Cinjenica je da nemamo beka desnog i da nije Husref kriv sto mu uprava ne dovodi istog, tako da su frustracije pogresno usmjerene na Husrefa i Hebiba
ako je ova igra Hebiba nekoga sa nekom ambicijom, molim momka bez iste, hvala
a razumijem momka kakav god Hebib igra, kolko god pogriješi, usere, preko njega primiš golova, kordon ljudi ga prođe...opet igra, kako se motivisat za šatro borbu za poziciju kad je unaprijed gotova???
Resić igra beka duže od Hebiba...
ma znam buraz Husref je taoc ustvari on je nemoćan na poziciji šefa struke, tuku ga igrači kad ne sluša...hoćemo mu paket poslat? ko nije tražio beka(nijednog)? ko je stavio ovu blentovinu tu gdje igra? i šta sad nemoj kritikovat, krivo je more?
ajd živ bio zaobiđi me...

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače