AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

robovi88
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la robovi88 » 06 okt 2010, 16:21

Nail for Real je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:Izgleda da zele vratiti Kaku' :? neznam jeli to baš dobra ideja,sjetite se Shevchenka :roll: i pišu da nam je u janurau Bale primarna meta :)
Inter hoce Kaku, a za Milan nisam cuo. Ali nema od toga nista.
Milan & Inter Face Cross-City Battle For Real Madrid's Kaka - Report
Milan want Real Madrid ace Kaka to return to the club, but they have armed themselves for battle with Inter, who are also keen as a transfer battle is sparked. :?
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 06 okt 2010, 16:24

tony-mortale je napisao/la:ma jok nebi volio da vrate kaku, svaka mu čast za sve godine u milanu, dao je puno klubu, mada je klub njemu puno više, otišao je dalje, nek mu je sa srećom al sad se više ne treba vraćati, a to za inter što se priča ja nebi imao ništa protiv, lošiji je od snaijdera sad nakon bezbroj ozljeda a ako on doše wesley onda ide garant, tako da bi inter s njim bio slabiji nego sad, kad tom baleu ističe ugovor kad se stalno spominje, čisto sumnjam da bi mlad igrač u top formi sa ostrva došao u italiju koja je realno sad puno lošija liga, vjerujem da bi on našao mjesto i u manutd, ili chelsea ili bilo kojem drugom klubu
UHH TI BOGA 30.6.2014 MU ISTIČE UGOVOR :lol: :shock: bolje onda čekat ljeto, ili dovesti Zhirkova kad je već Coentrao produžio s Benficom msm

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 06 okt 2010, 16:31

robovi88 je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:ma jok nebi volio da vrate kaku, svaka mu čast za sve godine u milanu, dao je puno klubu, mada je klub njemu puno više, otišao je dalje, nek mu je sa srećom al sad se više ne treba vraćati, a to za inter što se priča ja nebi imao ništa protiv, lošiji je od snaijdera sad nakon bezbroj ozljeda a ako on doše wesley onda ide garant, tako da bi inter s njim bio slabiji nego sad, kad tom baleu ističe ugovor kad se stalno spominje, čisto sumnjam da bi mlad igrač u top formi sa ostrva došao u italiju koja je realno sad puno lošija liga, vjerujem da bi on našao mjesto i u manutd, ili chelsea ili bilo kojem drugom klubu
UHH TI BOGA 30.6.2014 MU ISTIČE UGOVOR :lol: :shock: bolje onda čekat ljeto, ili dovesti Zhirkova kad je već Coentrao produžio s Benficom msm
hehe nije mi se dalo tražiti al kontam sad mu na ljeto ističe ugovor čim ga svi spominju, pa za njega će tražiti preko 20 M to je sigurno, a da je dobar u napadu jest, al nije nešto u defanzivi, sad je više krilo nego bek, žirkov bi bio mjera
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 06 okt 2010, 17:31

http://img411.imageshack.us/f/ibrad.jpg/ pogledajte jest lijepo vidjeti pored Švedske Bosnu :D 8-)

baresi
Kontakt:

Post Postao/la baresi » 06 okt 2010, 19:09

što se mene tiče kaka je dobrodošao u milan. jeste da je napustio klub i ostavio ekipu na cjedilu ali se ne zaboravlja sve ono što je uradio za klub i 2007. godina. vjerujem da bi ga doktori u milanellu skrpili i da bi se vratio bar koliko toliko u formu. ako ima imalo istine u ovome mislim da ako se kaka imalo bude pitao da inter nema šanse da ga dovede. uostalom imaju sneijdera, fenomenalnog ofanzivca.
Il club più titolato al Mondo.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 06 okt 2010, 19:12

slika

zaista dobra slika :)
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 06 okt 2010, 19:20

pa šta je ovo, daj pogledaj stranicu prije ove, pa prije te, pa tako barem 10 puta i na svakoj ili svako drugoj ima ta slika, već sto puta postana i kometarisana, a inače se divim tome da se ide čovjeka vrijeđati ili omalovažavati na osnovu boje kože, ono vrhunski stvarno, hajmo sad sve brazilce il crnce zvati ciganima, treba im hukati kad god prime loptu, čak nebi bilo loše koju kilu banana im baciti na teren, ono baš vrhunska zajebancija :roll:

not

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 06 okt 2010, 19:22

kakva ba boja koze, o cemu ti, pa vidis li nevjerovatno slicnost ovih slika :lol:
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 06 okt 2010, 19:26

tony-mortale je napisao/la:pa šta je ovo, daj pogledaj stranicu prije ove, pa prije te, pa tako barem 10 puta i na svakoj ili svako drugoj ima ta slika, već sto puta postana i kometarisana, a inače se divim tome da se ide čovjeka vrijeđati ili omalovažavati na osnovu boje kože, ono vrhunski stvarno, hajmo sad sve brazilce il crnce zvati ciganima, treba im hukati kad god prime loptu, čak nebi bilo loše koju kilu banana im baciti na teren, ono baš vrhunska zajebancija :roll:

:lol: :lol: najjaci post a sta ces ljudi kasno saznaju i polete da daju exkluzivu :D
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 06 okt 2010, 19:29

nevjernik je napisao/la:kakva ba boja koze, o cemu ti, pa vidis li nevjerovatno slicnost ovih slika :lol:
ma nije uopšte insinuacija da su ova dvojica gore takođe cigani, tj romi kao i ovi dole, zapravo su htjeli reći da dobro sviraju harmoniku :roll:

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 06 okt 2010, 19:34

@tony-mortale
de ba stipu budale, nek provociraju,mi smo diskusiju oko ove slike davno zavrsili,a to sto oni "kasne" je njihov problem. Dobro možda liče ;) ne kaže,ali nema potrebe se đabe prepirati oko gluposti ... Peace !

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 06 okt 2010, 19:37

tony-mortale je napisao/la:
nevjernik je napisao/la:kakva ba boja koze, o cemu ti, pa vidis li nevjerovatno slicnost ovih slika :lol:
ma nije uopšte insinuacija da su ova dvojica gore takođe cigani, tj romi kao i ovi dole, zapravo su htjeli reći da dobro sviraju harmoniku :roll:
ne znam kome je, meni nije, a vi sto umisljate nesto drugo to nije moj problem
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 06 okt 2010, 19:40

Samo kreten i glupan moze nesto napisati u ovom smislu za ove vrhunske igrace. Ali dobro jbg razumijem ja sta je strah i ljubomora.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 06 okt 2010, 19:41

ok et ja sam onda pogrešno skontao šta je autor toga htio reći,
htio je možda reći da su lijepi sva 4 ili da su veseli ili da su dobri muzičari ili da imaju smisla za modu ili šta već,
et a ja skonto da je taj što je napravio sliku mislio reći da su sva 4 cigani, kako sam samo pogriješio i kako si mi sad ti to argumentovano dokazao da nisam u pravu :roll:

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 06 okt 2010, 19:46

mene autor slike ne zanima, ni sta je on htio kazati

vi ako ne vidite nijednu drugu slicnost u ove dvije slike osim boje koze, onda jbg zapitajte se :roll:

@Ado

taj post je bio upucen na moju adresu? :?

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 06 okt 2010, 19:48

tony-mortale je napisao/la:
mozda lice :?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 06 okt 2010, 19:50

Ajde dobro ! LIČE ! IBRA I ROBINHO DOBRO SVIRAJU HARMONIKU ! CIGANI SU ! NEMAJU POJMA O FUDBALU
GOTOVO ! :roll: :lol:

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 06 okt 2010, 19:51

toliko liče da ja još ne znam jel robinjo gore ili dole, pa nemaju ama baš ni jednu jedinu sličnost, ibra ima nosinu baš kao i ovaj dole i smiju se i to je slično al robinjo i ovaj dole niđe veze, al baš niđe, al et i on je cigan i ibra je cogan i ovi dole su cigani pa je smješno(nekima)

baresi
Kontakt:

Post Postao/la baresi » 06 okt 2010, 20:26

ajde ba čemu rasprava? meni je baš slika ekstra i uvijek se nasmijem kada je vidim :D
pa nisu ibra i robinho baresi i maldini da se ljutimo 8-)
Il club più titolato al Mondo.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 06 okt 2010, 20:29

hajde bolan manite se vise slike sta vam je, nemoj da ja red ovdje uvodim :D :D

nego sto se tice bale, ne znam koliko bi to bilo pametno, on vise ne igra beka a kao krilni je odlican, al mi smo na tim pozicijama popunjeni, a i bale ce biti jako skup, ima jeftinijih igraca na trzistu, ja sam ocekivao da cemo recimo dovesti rafinhu al eto nismo, jbg.....a sto se tice kake' ako ode u inter ja cu ga prezirati, ne mozes se toliko kleti u milan i navijace i otici u inter???, a nama vise ne treba neka ga u realu i nek tamo pokusa dostici neku formu, mada sumnjam da ce biti vise onaj kaka' ;)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.