FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 06 okt 2010, 16:23

[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 06 okt 2010, 16:25

normalno kad smo gospoda...a jeli dosta tih dječijih prepucavanja....vi stavite video kada ste pobjedili 5:0 pa ja stavim video od sljedeče godine...
EDIT:ništa ipak si ti preveliko dijete :lol:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 06 okt 2010, 16:27

Raul_64 je napisao/la:normalno kad smo gospoda...a jeli dosta tih dječijih prepucavanja....vi stavite video kada ste pobjedili 5:0 pa ja stavim video od sljedeče godine...
Pa vidi ko je prvi zapoceo :D
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 06 okt 2010, 16:31

DAVID VILLA 7' je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:normalno kad smo gospoda...a jeli dosta tih dječijih prepucavanja....vi stavite video kada ste pobjedili 5:0 pa ja stavim video od sljedeče godine...
ma počelo je to ranije...netrpeljivost..prije nekih 100 godina sad neznam ko je počeo :P
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 06 okt 2010, 16:35

Raul_64 je napisao/la:
DAVID VILLA 7' je napisao/la:
ma počelo je to ranije...netrpeljivost..prije nekih 100 godina sad neznam ko je počeo :P
AHHAHA :mrgreen:
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 06 okt 2010, 16:37

ja sumnjam na njih :mrgreen: :mrgreen:
Nego katalonci, je li se ovo blizi utakmica sa Valenciom? Bas me zanima kako cete tu odigrat.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 06 okt 2010, 16:39

Odlicno cemo odigrati, sjediti kraj televizora i divite se. Nije lako ni vama, jedino u cem uzivate su nasi kiksevi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 06 okt 2010, 16:43

Romariooo je napisao/la:Odlicno cemo odigrati, sjediti kraj televizora i divite se. Nije lako ni vama, jedino u cem uzivate su nasi kiksevi
Bogme ja ne bih bio tako siguran. Valencia je vodeca ekipa Primere, i bez obzira na to, nije vam lako igrati protiv njih zadnjih godina.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 06 okt 2010, 16:49

Mi imamo problema jedino s ovim nekim slabijim ekipama, a za jace ekipe smo malo vise motivisani i razvaljujemo uglavnom, ukljucujuci tu i Real. Vasa ushicenost tim novim Realom ce trajati do el classica,onda cete opet u agoniju heh
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 06 okt 2010, 16:51

Ma ja zadovoljan ako nas dobijete u El Classicu, a da mi osvojimo prvenstvo :ugeek:
Nego, je li pod male ekipe podrazumijevas i Atletico?

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 06 okt 2010, 17:00

Ne znam na koji Atletico mislis, igrali smo vec protiv dva Atletica u gostima, u Madridu i Bilbau, i obje utakmice smo dobili, a to su jake ekipe i teska gostovanja. Mi smo svoj kvalitet pokazivali u najtezim utakmicama, vidjet cemo sta cete vi pokazati.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 06 okt 2010, 17:01

Na Madrid sam mislio i na to da su vas redovno tresli na Calderonu.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 06 okt 2010, 17:07

Nail for Real je napisao/la:Na Madrid sam mislio i na to da su vas redovno tresli na Calderonu.
ae otpepaj...sjecas se ti miralema?

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 06 okt 2010, 17:09

Romariooo je napisao/la:Ne znam na koji Atletico mislis, igrali smo vec protiv dva Atletica u gostima, u Madridu i Bilbau, i obje utakmice smo dobili, a to su jake ekipe i teska gostovanja. Mi smo svoj kvalitet pokazivali u najtezim utakmicama, vidjet cemo sta cete vi pokazati.
Zato su ovi bili prejak kvalitet slika
slika Jeli ovo Messi :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 06 okt 2010, 17:18

Kazem ja vama da ovi Realovci nisu normalni ljudi jednostavno, nenormalno su dosadni, lijecite se ljudi, terapije, lijekovi i bolnicke supice ce vam pomoci, a i doktori su u bijelo pa cete biti svoji na svome. smarate nas s nekim glupostima, kad nas pobijedite i nadigrate posteno onda mozete zahebavati, a ovako glupo vam je kititi se Herculesovim perjem.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 06 okt 2010, 17:29

Romariooo je napisao/la:Kazem ja vama da ovi Realovci nisu normalni ljudi jednostavno, nenormalno su dosadni, lijecite se ljudi, terapije, lijekovi i bolnicke supice ce vam pomoci, a i doktori su u bijelo pa cete biti svoji na svome. smarate nas s nekim glupostima, kad nas pobijedite i nadigrate posteno onda mozete zahebavati, a ovako glupo vam je kititi se Herculesovim perjem.
Nije ni tebi lako slika slika

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 06 okt 2010, 18:03

Los*Blancos je uvjerljivo najveci pacijent ovdje....decko ima taj nastrani infantilni fetiš da zagađuje teme stavljanjem raznih gifova, nekakvih sličica, klipova i svega šta mu padne na pamet ili dođe pod ruku.
Tako je to kad si besposlen po citav dan, razmažen, a tata placa sve racune za internet.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 06 okt 2010, 19:24

hahahha

Evo mandrak je odlicnu dijagnozu uspostavio, u pravu je, sve je ovo od nerada i besposlicarenja, ne znam kako tipu nije mrsko traziti ove slicice i gluposti, al eto tip se posteno zakani i potrudi da budala ispadne.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 06 okt 2010, 20:00

Mandrak je napisao/la:Los*Blancos je uvjerljivo najveci pacijent ovdje....decko ima taj nastrani infantilni fetiš da zagađuje teme stavljanjem raznih gifova, nekakvih sličica, klipova i svega šta mu padne na pamet ili dođe pod ruku.
Tako je to kad si besposlen po citav dan, razmažen, a tata placa sve racune za internet.
pOtpis :mrgreen:

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 07 okt 2010, 02:56

Nema bogami vecih pacijenata od vas..a stignema posle faxa na temu Barce malo...malo da zzzzzzazzzzzzzvonim :mrgreen:
@Manderak,rodzmario,mandurex gdje vam je drug Pero??? :mrgreen:
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 07 okt 2010, 03:05, ukupno mijenjano 2 puta.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.