Odlazak u inostranstvo
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Odlazak u inostranstvo
Pflege?
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Pričajte bre srpski da vas ceo svet razume.Sveti je napisao/la:Tako sam i mislio. Tu su najvise i deficitarniBIHfan je napisao/la:Bilo u petak na vijestina. Zakon je prihvacen, ali kako sam cuo samo za Pflege ce vazit, za ostala zanimanja ostaje isto.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- ASD
- Kontakt:
PeriguzaniRamiy je napisao/la:Pflege?

Jel se odnosi samo na medicinare ili i na ostale deficitarne tipa tehničare mehatronike, električare...ASD je napisao/la:PeriguzaniRamiy je napisao/la:Pflege?
- ASD
- Kontakt:
Samo njegovatelji.Penaltiky je napisao/la:Jel se odnosi samo na medicinare ili i na ostale deficitarne tipa tehničare mehatronike, električare...ASD je napisao/la:PeriguzaniRamiy je napisao/la:Pflege?
Mogu te zamisliti kao guzopera. Stajalo bi ti.Penaltiky je napisao/la:I ja sam njegovatelj
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ASD je napisao/la:PeriguzaniRamiy je napisao/la:Pflege?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sa odvijačem i instrumentom jedino.Kanye je napisao/la:Mogu te zamisliti kao guzopera. Stajalo bi ti.Penaltiky je napisao/la:I ja sam njegovatelj
GahahahahahahahASD je napisao/la:PeriguzaniRamiy je napisao/la:Pflege?
naprijed rejal
Kruh ti yebem sta sad ne razumijesPenaltiky je napisao/la:Pričajte bre srpski da vas ceo svet razume.Sveti je napisao/la:Tako sam i mislio. Tu su najvise i deficitarniBIHfan je napisao/la:Bilo u petak na vijestina. Zakon je prihvacen, ali kako sam cuo samo za Pflege ce vazit, za ostala zanimanja ostaje isto.
naprijed rejal
Pranje guzova, pos'o koji su svabe pretvorili u cistokrvni zivotni poziv. Yebem li im majku glupuPenaltiky je napisao/la:Pjege
naprijed rejal
Brate, nosite li bar rukavice?Sveti je napisao/la:Pranje guzova, pos'o koji su svabe pretvorili u cistokrvni zivotni poziv. Yebem li im majku glupuPenaltiky je napisao/la:Pjege

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Sveti je napisao/la:Pranje guzova, pos'o koji su svabe pretvorili u cistokrvni zivotni poziv. Yebem li im majku glupuPenaltiky je napisao/la:Pjege

@bega_afc
Ko i ja s kiselinom dopizdi nakon treći put navlačit, znoje se ruke.

Samo treba oci paziti, koza se moze uvijek namiriti sa drugih dijelova tijela.
Ali nije fakat zajebancija, ako dolazis u dodir sa hemijom nemoj da ti bude mrsko. Pogotovo da se zastitis od inhaliranja.

Ali nije fakat zajebancija, ako dolazis u dodir sa hemijom nemoj da ti bude mrsko. Pogotovo da se zastitis od inhaliranja.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Samo ekseri od hemije dgz dgz dgzbega_afc je napisao/la:Samo treba oci paziti, koza se moze uvijek namiriti sa drugih dijelova tijela.![]()
Nosimo brate. One obicne vinyl rukavice sa benzinskih pumpi. Nosio sam po jedne dok nisam cuo da stite samo 33% kozu. Sad brat navuce po pet komada, od viska glava ne bolibega_afc je napisao/la:Brate, nosite li bar rukavice?Sveti je napisao/la:Pranje guzova, pos'o koji su svabe pretvorili u cistokrvni zivotni poziv. Yebem li im majku glupuPenaltiky je napisao/la:Pjege
naprijed rejal
Joj te vinil su ****, ja ih imam navučem kad podmazujem sklopove čisto jer ne volim mast po rukama. Pucaju loše, latex 10x bolje.
Ma nema veceg sranja. Ne znas da li je gore imat gowna po rukama il te rukavice, oboje isto smrde. A voditelj firme je cheap seronja koji stedi na svakom qrcu pa imamo najjeftinije koje postoje
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 57 gostiju.