Kenan odbija, ne želi iznevjeriti Mehu, samo Barcelona dolazi u obzir.DrFilgud je napisao/la:Utakmica prekinuta!
Skauti Reala utrcali u teren i, s ugovorom i olovkom u rukama, ganjaju Kodru.
Ocekuje se nastavak meca.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kenan odbija, ne želi iznevjeriti Mehu, samo Barcelona dolazi u obzir.DrFilgud je napisao/la:Utakmica prekinuta!
Skauti Reala utrcali u teren i, s ugovorom i olovkom u rukama, ganjaju Kodru.
Ocekuje se nastavak meca.
Biće najbolji strijelac ovog smiješnog takmičenjaNerminovic je napisao/la:Mr. Europe League![]()
ali kakav los penal ne zna ni on kako je usla u gol![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ni nalik. Ovaj koliko vidim zabija.Goalgetter je napisao/la:Puca penale ko nas dijamant.
hurem je napisao/la:Ovo ni 5 golmana ne bi odbranilo. Da je malo udesno opucao, odbranio bi mu nogom, da je malo u lijevo, skinuo bi je rukama, sutao je tacno tamo gdje je golman nije mogao dohvatiti, kroz kuk.![]()
Malo postovanja za deugog najboljeg strijelca EL, sa 5 pogodaka.
Ne znam zasto njega uopste stavise da puca penaleNerminovic je napisao/la:Promasio evo sad penal.
Trener puk'o od muke
Nek on ljudima uzima penale zato ce on sad grijati klupu kad se Pieros Sotiriou vrati na 100%Goalgetter je napisao/la:Ne znam zasto njega uopste stavise da puca penaleNerminovic je napisao/la:Promasio evo sad penal.
Trener puk'o od muke
hurem je napisao/la:Nek dodje u Sarajevo zajedno s ocem!
Nerminovic je napisao/la:Tako je Keno ne daj je nikom igraj sam![]()
![]()
Nerminovic je napisao/la: Nek on ljudima uzima penale zato ce on sad grijati klupu kad se Pieros Sotiriou vrati na 100%
Trenutno korisnika/ca: General505, Hardzavi, napapijri1987, TheTruth34 i 41 gost.