Hvala kapitenu, nastavljamo gdje smo stali prosle sezone123456 je napisao/la:Blancos10,PivopijaBravo momci.Jos jedan trofej je dosao u klub.Potvrdjujemo da smo najtrofejni klub u istoriji ss.lige.

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Hvala kapitenu, nastavljamo gdje smo stali prosle sezone123456 je napisao/la:Blancos10,PivopijaBravo momci.Jos jedan trofej je dosao u klub.Potvrdjujemo da smo najtrofejni klub u istoriji ss.lige.
Bravo momci.Blancos10 je napisao/la:Hvala kapitenu, nastavljamo gdje smo stali prosle sezone123456 je napisao/la:Blancos10,PivopijaBravo momci.Jos jedan trofej je dosao u klub.Potvrdjujemo da smo najtrofejni klub u istoriji ss.lige.
Kakve forumske dugmiće koristiš, mora se to malo ispitatiSarmelino je napisao/la:Nije mi upisan Everton
Mokes je napisao/la:Kakve forumske dugmiće koristiš, mora se to malo ispitatiSarmelino je napisao/la:Nije mi upisan Everton
defender je napisao/la:Kada cete ovu tabelu azurirati ?
Tabela najuspješnijih ekipa po osvojenim peharima
Hvala123456 je napisao/la:Evo ja sam azurirao jer je arelinho jos na odmoru a ovo je inace njegova tema.defender je napisao/la:Kada cete ovu tabelu azurirati ?
Tabela najuspješnijih ekipa po osvojenim peharima
Sarmelino je napisao/la:Ni meni u Grizzliesima nije Wolfsburg.
S-Y-L-A-R je napisao/la:Nije nam[FC Hollywood] upisan gol, Nantes-Caen, @20le, 3-1 smo dobili.
Ispravljeno.Viper je napisao/la:UTAKMICA: 1.liga 2.kolo Mislish United – FK Kockari 2-2 FT
Nije upisan gol @huthuta: Wolfsburg - Schalke 2-1
Rezultat treba biti 2-3
2x u 2 kolaMokes je napisao/la:Sarmelino je napisao/la:Ni meni u Grizzliesima nije Wolfsburg.S-Y-L-A-R je napisao/la:Nije nam[FC Hollywood] upisan gol, Nantes-Caen, @20le, 3-1 smo dobili.Ispravljeno.Viper je napisao/la:UTAKMICA: 1.liga 2.kolo Mislish United – FK Kockari 2-2 FT
Nije upisan gol @huthuta: Wolfsburg - Schalke 2-1
Rezultat treba biti 2-3
Ispravljeno.Centre forward je napisao/la:Fanaticosi - Pivopije 4:1, a ne 2:1.
Fala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.