Alipasino je napisao/la:Kakve su ovo **** rime.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Alipasino je napisao/la:Kakve su ovo **** rime.
sloboda72 je napisao/la:Babuka sretna ti "samo četiri boda"i čestitam ti na njima od srca.
Penaltiky je napisao/la:sloboda72 je napisao/la:Babuka sretna ti "samo četiri boda"i čestitam ti na njima od srca.
Sta je ovo yebem ti zivotPenaltiky je napisao/la:sloboda72 je napisao/la:Babuka sretna ti "samo četiri boda"i čestitam ti na njima od srca.
Ja bas sad trazio onaj post kad si ga pitao dali mu fali hromozom, on rece "ne znam".SMR187 je napisao/la:Pa kad je furao raju kako Fadil stima da Zvijezda udje u PL pored sitija a mi ne mozemo nagovorit lika makar hiljadu maraka da ubaci u klub![]()
Jos stavio sliku Fadila prije utakmice sa Sarajevom kad nam nisu dali da igramo pa registrovali 3:0
Mokroguz je napisao/la:Ja bas sad trazio onaj post kad si ga pitao dali mu fali hromozom, on rece "ne znam".SMR187 je napisao/la:Pa kad je furao raju kako Fadil stima da Zvijezda udje u PL pored sitija a mi ne mozemo nagovorit lika makar hiljadu maraka da ubaci u klub![]()
Jos stavio sliku Fadila prije utakmice sa Sarajevom kad nam nisu dali da igramo pa registrovali 3:0Izgleda da su ga izbrisali, steta.
sloboda72 je napisao/la:- NE ZNAM ,ALI MI SE ČINI DA ČELIK MORA OSTAT U PL.SMR187 je napisao/la:Je li istina da ti imas viska hromosom ?
GOŠK ĆE SE ŽRTVOVATI ,ALI ĆE UĆI NK ORAŠJE.
Najtužnije je da je ovakav lik bio član skupštine FK SlobodaMexico je napisao/la:Ne znam ali cini mi se da Celik mora ostati u pl![]()
pa sta je ovo yebem ti zivot dajte mi ga da se napijem sa njim da placem od smijeha
![]()
Penaltiky je napisao/la:Najtužnije je da je ovakav lik bio član skupštine FK SlobodaMexico je napisao/la:Ne znam ali cini mi se da Celik mora ostati u pl![]()
pa sta je ovo yebem ti zivot dajte mi ga da se napijem sa njim da placem od smijeha
![]()
sloboda72 je napisao/la:Oštraković je dijete Slobode.
Nedžad Fazlija procjene.ASD je napisao/la:Sto je najsmjesnije, nijedna procjena njegova ni blizu.
Juce napisa, kako su Zeljo i Zrinjski igrali 3 za 3.
Vi ste krivi sto niste ovakvu personu iskoristili za podizanje kluba na par vecih levelaPenaltiky je napisao/la:Najtužnije je da je ovakav lik bio član skupštine FK SlobodaMexico je napisao/la:Ne znam ali cini mi se da Celik mora ostati u pl![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 30 gostiju.