NukeR_G1970 je napisao/la:Ajde kada naucis istoriju dodju da pricamo, ovako samo dokazujes koliko si glup...prigoda je napisao/la:Red je da se sjetite i predsjednika koji vam je dao boju dresova.
Šta je krivo rekao?
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
NukeR_G1970 je napisao/la:Ajde kada naucis istoriju dodju da pricamo, ovako samo dokazujes koliko si glup...prigoda je napisao/la:Red je da se sjetite i predsjednika koji vam je dao boju dresova.
Et vidis kakav si ti LJAKSE. Niko nije nista drugo spomenuo sem toga da je Tudjman navijao za Partizan do 91.e sad ako to meni smeta,a pricamo o komplexima,onda mnogo vise vjerujem vama smeta jer to je vas franjito.Predsjednik nikada nije bio FK Partizan ,bio je u upravnom odboru,a sve navedene sajtove ne smatram znacanjnim,a i na pomenutnim nigdje ne stoji da je Tudjman bio,jer kako ce stojati nesto sto nema veze sa istinom.Onda da nisam zatucan kao ti to sigurno,jer i Bobek je bio Hrvat,al je legenda Partizana i igrac koji je obiljezio jednu epohu.Da mi to smeta rekao bih kako eto taj Bobek nije nikad obukao dres Partizana,al stvar je valjda u tacnosti cinjenica,a jedina tacnost je da Tudjman nikada nije bio predsjednik Partizana,e sad ako se ti pozivas na pristalice Cede Jovanovica koji se predstavljaju kao simpatizeri njegovi.Zna se vrlo dobro sta je zvanican sajt,a to je svakako sajt Partizana,sajt Vlade Hrvatske,sajt Vlade Srbije,a ne neki sajtovi gdje se na osnovu foruma uzimaju neke istine.Sam znas,valjda zapravo znas,da na Vikipediji se moze napisati da je predsjednik mogao biti i Obama,ali istina je ono sto je na zvanicnom sajtu kluba o kom se polemise.Onda isto tako ne moze neko brisati nesto ako je ono obiljezilo istoriju bez obzira o kome se radilo,tako da je stvarno istina to sto pricas sigurno je da bi se nasla i na sajtu Partizana.prigoda je napisao/la:Znaš. boli me k.ita i za partizanom i dinamom i tuđmanom. Hajde priznaj jesi li tražio na netu podatak?
Kakve sad veze ima identitet sa ovom pričom? A? Mora malo i politike jel? Nebeski narod! Ti si iskompleksiran jer ne možeš da prihvatiš činjenicu da vam je jedan Hrvat i to Franjo Tuđman bio predsjednik!
A šta je za tebe zvaničan sajt? Neki poput serbian caffe? Hajde registruj se na Izaberi partizan ili južni front pa pitaj ljude! Ili otiđi na Wikipediu! Ili pitaj oca ili komšiju. Joj kako vas to boli, kakvi su tu kompleksi u pitanju, strašno!
Ipak si ti neko dijete!
drinin vuk je napisao/la:O cemu mi pricamo,o izjavi navodnoj hrvatskom Vijesniku?! O tome kako je eto taj ****.rs prenio,a ona postavljena na sajt u media box,pogledaj istorijat FK Partizan i valjda ces konacno skontat.sa ****.rs,to da bude zvanicno,pa i sam bi trebao znati da velika vecina vjesti na tom portalu je prakticno pokusaj cigana da provociraju...
A ****.rs je po tvome izmislio ovu izjavu Bobeka da pogađam?drinin vuk je napisao/la:Decko to sto ja mrzim zlocinca,ne znaci da cu preskociti ijedan dio svete istorije mog kluba,isto tako kad si vec toliko uporan da nam ti pricas o necemu te govoris o oficijelnosti,pogledaj lijevi gornji ugao,pise ****.rs,a oni su preuzeli navodnu izjavu sa vijesnika hrv,toliko o tome ko lupa loncice i ko ne priznaje istinu....
Naravno da su svi ili većina nosili petokrake. Neki preko cijelog grba (drinin vuk je napisao/la:Covjece postujem svacije misljenje,a sta to nisu partizanski klubovi Sarajevo i Zeljo. I sam znas da su u grbu prakticno svi imali zvijezdu,e sad sto je neki se stide i ne nose,a ako cemo realno da ne bi previse zalazili u politiku,toj sestorki je sam tadasnji sistem pravio stadione,davao sve,pa i imena i grbove,tako da pricati o dva srpska danas kluba je krajnje degutantno,a ne spomenuti dva hrvatska ili dva bosnjacka,jer svak ko spori ovu sestorku,te pripisuje nesto samo onoj dvojci najvecih klubova u bivsoj drzavi je neobjektivan i smjesan.
A isto tako ne kontam sta hoces da kazes,ako si htio vrijedjat ok je ,ja tebe ne zelim,ali cetnici su srbi,samim time i klub moze imat taj prefiks,e sad sto ti pokusavas vrijedjat,ok ja tebe necu nazvati osmanlijom ili ustasom,ali razmotri malo ovaj moj post i uvidjeces svoju gresku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.