Napada me dzaba, reci mu ti, jer moja slova ne dopiru do njega.LjoZee je napisao/la:Samo mi se cudno ponasas veceras tebra
Ekipa najjaca

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Napada me dzaba, reci mu ti, jer moja slova ne dopiru do njega.LjoZee je napisao/la:Samo mi se cudno ponasas veceras tebra
Ekipa najjaca
rasavoje je napisao/la:Napada me dzaba, reci mu ti, jer moja slova ne dopiru do njega.LjoZee je napisao/la:Samo mi se cudno ponasas veceras tebra
Ekipa najjaca
rasavoje je napisao/la:Saberi se, pises gluposti.
Kao i svako zensko. Navukla te, ti otvorio dusu, mi sve pripremili i pobjeze mlada.MocMahale444 je napisao/la:Nije niko nju ukopao nego se malo razmazila.
Dosla nama u birtiju pod gasom.
Evo je "vežba"LjoZee je napisao/la:Mlada, jesi li ti sad ljubomorna ?
jesam li to džaba odradio kumuLjoZee je napisao/la:@rasavoje ukopa te onaj perveznjak sa tvoje teme bona. Da njega nije bilo sad bi nas Muha odijelo za svadbu spremao. @Rokoko87 vec spremio listu pjesma za pjevanje, ali propade.
Jesi pasa...Osim13 je napisao/la:jesam li to džaba odradio kumuLjoZee je napisao/la:@rasavoje ukopa te onaj perveznjak sa tvoje teme bona. Da njega nije bilo sad bi nas Muha odijelo za svadbu spremao. @Rokoko87 vec spremio listu pjesma za pjevanje, ali propade.
Trenutno korisnika/ca: benko21, Lokomotifa, voltron30 i 58 gostiju.