FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Kad sam čuo kako od pojedinih igrača uzima lovu,bolje rečeno otima,jer kaže TO SI TI MENE ČASTIO,zgadio mi se.Ja čisto sumnjam da je i davao pare od sebe kao privrednik.Toliko mu je stalo da ne ode,čupa se,a Alić je izgleda veći političar nego privrednik.Došlo je do toga da je i obolio zbog kluba.PA IDI VIŠE!
Zadnja izmjena: superior1982, dana/u 17 avg 2018, 08:19, ukupno mijenjano 1 put.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Kakvi su ovo novi likovi navalili u zadnja dva dana na forumu? Jel to pravite profile samo da hejtate bundoglavog ovdje?
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
-
- Kontakt:
Reče mi lik koji je pridružen 2018.bhpremierliga12 je napisao/la:Kakvi su ovo novi likovi navalili u zadnja dva dana na forumu? Jel to pravite profile samo da hejtate bundoglavog ovdje?
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
Hajde ba dosta više tračeva i neistinitih napisa. Ova uprava ima trenutno rezultat i to je to. Urađeno je dosta u proteklih 1,5 godina na stabilnosti kluba. Sigurno je da ima i propusta ali ja sam zadovoljan dosadašnjim radom ove uprave. Zato dajte da razmjenjujemo provjerene inf o radu kluba a ne ove izmišljotine. Samo Sloboda.
-
- Kontakt:
Dosta je sa nabadanjem, nestalo mi kokica
Da li sigurno igraju Perica i Vasiljevic? Zna li se kolika je kazna Hadzanovicu?

Da li sigurno igraju Perica i Vasiljevic? Zna li se kolika je kazna Hadzanovicu?
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
-
- Kontakt:
Nema! Ima mjesečna primanja najveća, ali ni blizu tog ubjedljivo.. On je veliki promašaj ove godine zajedno sa Safetom Sivsicem, koji je eto dobio sporazumni raskid.fukaratz je napisao/la:kakvo crno mijesanje Nalicu u posao, sta je vama ljudi. pa covjek je zabetonirao Husejinovica za klupu a krmce ima ubjedljivo najveca primanja u klubu. ako Nalic kojim slucajem digne sidro Senad je rahmetlija u svakom smislu! Nalic je Bog u svlacionici, igraci ga se istovremeno plase a i obozavaju ga, to je ono sto nam je godinama trebalo!
Zavrsio si kod Livancica u storyuBeduin je napisao/la:Zar je Livancic asistirao? Sa Zapada mi se ucinio Beganovic, al nebitno.zlatnakoka je napisao/la:Nije Beganović asistirao. Nego momak koji bi trebao igrati krilo prije i Saida i Prše.
Btw, roditelji Livancica sjede na Zapadu i bodre Slobodu, pravo kulturni ljudi mi se ucinili.

A Sivsica doveo covjek koji loži pojedince da bony preuzme klub.
Kakve rezultate imaju bgt ?sloboda63 je napisao/la:Hajde ba dosta više tračeva i neistinitih napisa. Ova uprava ima trenutno rezultat i to je to. Urađeno je dosta u proteklih 1,5 godina na stabilnosti kluba. Sigurno je da ima i propusta ali ja sam zadovoljan dosadašnjim radom ove uprave. Zato dajte da razmjenjujemo provjerene inf o radu kluba a ne ove izmišljotine. Samo Sloboda.
sve dok ne podnesu finansijski izvještaj, oni nemaju nikakvih rezultata i u rangu su svih dosadašnjih uprava.
a jedna stvar je jasna kao dan, gdje god ima dima ima i vatre. bezbroj puta se to dokazalo kao tačno, tako da sve ove špekulacije i tračevi
oko Bundeve sigurno da je dio istinit. I ako je to tako,, s pravom ga treba poslati u 3PM i otjerati.
A ko će preuzeti pitate ?
Preuzet će onaj koga Đasko naš postavi, tako je bilo vazda i tako će i biti, a njemu se očito ne žuri, još su 2 godine do izbora

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- tuzlak1987
- Kontakt:

Imamo ljude koji Alicu vjeruju kada im odgovara, a ne vjeruju kada im ne odgovara. Imamo ljude koji drze na profilnoj grobara kluba koji nikad nije dao finansijskog, a traze finansijski. Imamo ljude koji traze smjenu uprave, a zmire na to da niko nece da preuzme klub i ulozi novac, pa da klub i nema ko preuzeti kada na donatosku veceru nece niko da dodje, onda kako ocekivati od nekog takvog da posveti godine zivota Slobodi ako ne moze posvetiti pola sata. Imamo ljude koji misle da bi novi predsjednik imao pojma o vodjenju kluba ako nikada nesto slicno nije vodio za razliku od Mujkanovica koji je godinama u sportu pa je isto morao da se uci. Cirkus. Imamo u biti veliko nepoznavanje materije, uz ogorcenost jer je debeljuca skupio samo 4 boda.
Bar da su isti koji ovdje kritikuju svaki post na isti fazon imali dostojanstva nakon dvije pobjede da kazu koju lijepu jer je bilo mjesta za koju lijepu bar prema igracima i treneru. Hajde to progutaju, odleze par dana i onda se vrate sa standardnom negativom.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 17 avg 2018, 14:40, ukupno mijenjano 4 puta.
sale je neunistiv, nalic se odluci za adzema, ovaj ostane na klupi i u obje tekme udje usljed crvenih kartona :mrgreen:
Ako cemo realno odigro je Sale bez greške protiv Zrinjskog, a to što je raja navikla da njeg pljuje je neka druga stvar.Chinaglia je napisao/la:sale je neunistiv, nalic se odluci za adzema, ovaj ostane na klupi i u obje tekme udje usljed crvenih kartona
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ti opet po starom. Nemoj terapiju preskakati uzimaj redovno. Samo Sloboda.Mortus je napisao/la:Kakve rezultate imaju bgt ?sloboda63 je napisao/la:Hajde ba dosta više tračeva i neistinitih napisa. Ova uprava ima trenutno rezultat i to je to. Urađeno je dosta u proteklih 1,5 godina na stabilnosti kluba. Sigurno je da ima i propusta ali ja sam zadovoljan dosadašnjim radom ove uprave. Zato dajte da razmjenjujemo provjerene inf o radu kluba a ne ove izmišljotine. Samo Sloboda.
sve dok ne podnesu finansijski izvještaj, oni nemaju nikakvih rezultata i u rangu su svih dosadašnjih uprava.
a jedna stvar je jasna kao dan, gdje god ima dima ima i vatre. bezbroj puta se to dokazalo kao tačno, tako da sve ove špekulacije i tračevi
oko Bundeve sigurno da je dio istinit. I ako je to tako,, s pravom ga treba poslati u 3PM i otjerati.
A ko će preuzeti pitate ?
Preuzet će onaj koga Đasko naš postavi, tako je bilo vazda i tako će i biti, a njemu se očito ne žuri, još su 2 godine do izbora
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Opet lazes....Ko pesek.tuzlak1987 je napisao/la:Ovdje ocito imamo ljudi kojima je krivo sto Sloga ima manje bodova pa traze kod nas neke rezove, uz one standardne koji nisu nasli svoj dio kolaca oko Slobode i igraca pa traze rezove.
Imamo ljude koji Alicu vjeruju kada im odgovara, a ne vjeruju kada im ne odgovara. Imamo ljude koji drze na profilnoj grobara kluba koji nikad nije dao finansijskog, a traze finansijski. Imamo ljude koji traze smjenu uprave, a zmire na to da niko nece da preuzme klub i ulozi novac, pa da klub i nema ko preuzeti kada na donatosku veceru nece niko da dodje, onda kako ocekivati od nekog takvog da posveti godine zivota Slobodi ako ne moze posvetiti pola sata. Imamo ljude koji misle da bi novi predsjednik imao pojma o vodjenju kluba ako nikada nesto slicno nije vodio za razliku od Mujkanovica koji je godinama u sportu pa je isto morao da se uci. Cirkus. Imamo u biti veliko nepoznavanje materije, uz ogorcenost jer je debeljuca skupio samo 4 boda.
Bar da su isti koji ovdje kritikuju svaki post na isti fazon imali dostojanstva nakon dvije pobjede da kazu koju lijepu jer je bilo mjesta za koju lijepu bar prema igracima i treneru. Hajde to progutaju, odleze par dana i onda se vrate sa standardnom negativom.
Ima ko,evo ja cu...
I dokazati cu ti da svako moze tudjim ku rcem gloginje mlatiti ko senad....
I bicu uspjesniji sigurno.Grad placa reprogram izdvaja ogromne pare za tekuce troskove....
Ja hocu iste uslove samo da dodaju jos KONCESIJU Slobodi na stadion da mogu traziti investitore da sredimo onu sramotu grada.
Prva stvar koju bi uradio je izbacivanje cigana sa naseg stadiona.Potpisali su ugovor na dvije godine (cini mi se)ja ga ne bi iznajmio dalje i onda neka se yebu dje hoce.
Tu ima i more stvari koje cine jedan klub a ne trebaju ti enormna sretstva za to.....
Kazem ti evo neka zakazi skupstinu da pismeno podnesem kandidaturu i plan rada. Imena saradnika i UO na skupstini.Ali sada da imam vremena do decembra se spremiti .skupstina se ne zakszuje 5 dana prije iste.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
taj isti je doveo i handžanovica i ne lobira za bonija vec se bori protiv senadaTHCF je napisao/la:A Sivsica doveo covjek koji loži pojedince da bony preuzme klub.
fukare
Vidovic i Hadzanovic dva ponajbolja igraca.LoveSB96 je napisao/la:Pozdrav Slobodaši, ko vam fali u ponedjeljak?
Vama?
- Beduin
- Kontakt:
Fali im Baraban75000 je napisao/la:Vidovic i Hadzanovic dva ponajbolja igraca.LoveSB96 je napisao/la:Pozdrav Slobodaši, ko vam fali u ponedjeljak?
Vama?

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
I Baraban75000 je napisao/la:Vidovic i Hadzanovic dva ponajbolja igraca.LoveSB96 je napisao/la:Pozdrav Slobodaši, ko vam fali u ponedjeljak?
Vama?

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Slobodasi moji ko ode na utakmicu na kraju???
Bilo praznih mjesta kolko hocete.
Bilo praznih mjesta kolko hocete.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.