NK Široki Brijeg

Jedandevetcetiriosam
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Jedandevetcetiriosam » 17 avg 2018, 11:22

Shullenta je napisao/la:
Jedandevetcetiriosam je napisao/la:
Shullenta je napisao/la:Napisao je bravo igraci cestitke Ultrasi!
I u cemu je problem retardu? Ima te li vi nekog igraca da vas klub podrzava ili su u ovih 25 godina svi placenici iz dalmatinskih zaselaka i brazilskih favela?
Brujali ste da ce vam se stadion unistiti, kad je sve proslo bezprijekorno svezali ste se nekih povika?
Doci cemo opet!
Retardu u pitanju je svijest navijacka i na kraju vas kompleks.Napisao vam je gore vec netko dovoljno je da ste uz Zovnicu morali,pa vas u jednu ruku i razumijem,jbg dosli ste na europski stadion pa vas ponijele emocije,jos da ste ga uspjeli napunit gdje bi vam kraj bio.Sto se tice tog Kordica takvih mi na izvoz imamo,da vam igraci zive uz klub nebi ih na desetke preslo u Siroki,sto profica sto omladinaca,haj sad razguli ako nemas sta pametno reci!
Naravno da je preslo jer nemaju kompleks kao vi. Ljudi su profesionalci i vecina njih Hrvati s toga nikakv problem preci u hrvatski klub. Veci je.problem praviti se velik glumiti visinu, a ici svako jutro na poso u Mostar ili vikendom u pink ili daleku kao mnogi tvoji sumjestani.
Davno sam ja napisao da ste u rangu sa medjugorcanima po tom seljackom kompleksu vece vrijednosti.
Dao Bog da mi kao grad imamo sportske objekte uredjene kao tvoje mjesto, ali to je problem vece politike a ne nas smrtnika.
Zivio debilko
Sta je s kompleksom manje vrijednosti???
SaMo ŠiRoKi !!!!

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 17 avg 2018, 11:24

Samo da ostane zapisano : prije 2-3 godine na grbavici je bilo oko 500 naivjaca Zrinjskog pa se pjevalo 'Ovo je Mostar ' . da imate malo mozga skontali bi da se ne radi se o nikakvoj 'pretenziji ' na siroki ili sarjaevo nego jednostavno je atmosfera takva da si kao u mostaru . i stoga to navijanje .

a nisam primejtio jucer da nekog od nasih pere kompleks od sirokog , cini mi se da vise pere vas sirokobrijezane ovdje na forumu .

**** majke kresi kordicu koji je zabijao pobjednicke golove za siroki protiv zrinjskog je tek vrh vrhova

pozdrav
Zadnja izmjena: FaustinoAsprilla, dana/u 17 avg 2018, 11:25, ukupno mijenjano 1 put.

Shullenta
Kontakt:

Post Postao/la Shullenta » 17 avg 2018, 11:24

Mene nije bilo stid nikada doci na Pecaru zasto bi me bilo stid? Tebe jes u Mostar. Eto ti odgovor.
Isto kao sto je Kreso Kordic nosi dres vas i igrao posteno i casno za placu, al voli klub u kome je ponikao...
Daj mi furadana!

bent
Kontakt:

Post Postao/la bent » 17 avg 2018, 11:27

Shullenta je napisao/la:Napisao je bravo igraci cestitke Ultrasi!
I u cemu je problem retardu? Ima te li vi nekog igraca da vas klub podrzava ili su u ovih 25 godina svi placenici iz dalmatinskih zaselaka i brazilskih favela?
Brujali ste da ce vam se stadion unistiti, kad je sve proslo bezprijekorno svezali ste se nekih povika?
Doci cemo opet!
Znamo da hocete. Nemate gdje, ni kuceta ni maceta.

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 17 avg 2018, 12:13

Ajde cigani razgulite kad nemate ništa pametno za reći niti ste do sad išta pametno rekli. Sanjajte da je ovo Mostar i shvatite da vaš najveći kompleks Pecaru samo pune škutori. Nadam se da je se provario rodbinski “japrak od jučer” koji ste kušali u rodbine prije utakmice. Auša kvazi mostarci

Pecara122
Kontakt:

Post Postao/la Pecara122 » 17 avg 2018, 12:16

Dragi mostarci na temi,
Cestitke na ovom europskom uspjehu... Ali ja bi se malo zapitao na vasem mjestu, prvaci drzave evo tri puta i za to se osvoji ukupan iznos(savez + uefa) preko 500 000 €.
Ove godine ta zarada mislim da premasuje i milion €. Jos gdje prodaja Cavara na zimu.
Blago receno, kupate se u parama, a idalje vam sve generacije od pionira do seniora i igraju i treniraju na onom velezovom stadioncicu u nikakvim uvjetima.
Da je moj klub, ja bi se malo zapitao di su pare, da nismo postali privatni klub jedne stranke?!

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 17 avg 2018, 12:23

ko o cemu siroki o interesima stranke haha

para nema jer su potrosene davno unaprijed to je svima jasno .

a i vi bi se raspali po savovima ovo ljeto da general nije s maminjom sredio transfer menala :) i neka je . meni je drago da siroki ostane konkurentan

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 17 avg 2018, 13:04

FaustinoAsprilla je napisao/la:ko o cemu siroki o interesima stranke haha

a i vi bi se raspali po savovima ovo ljeto da general nije s maminjom sredio transfer menala :) i neka je . meni je drago da siroki ostane konkurentan
Ne s e r i zivota ti, najbolji mladi igrač lige, prodao bi se on svejedno za solidne pare bezobzira na Mamića generala kurce palce, zato neseri
NK Široki Brijeg

bent
Kontakt:

Post Postao/la bent » 17 avg 2018, 13:30

FaustinoAsprilla je napisao/la:ko o cemu siroki o interesima stranke haha

. Cuj raspali bi se po savovima. Evo da ti najavim da ove sezone mjenjamo ledinu. Sve je planski i racionalno.
Iduce cemo nesto drugo.. I uz sve to smo konkurentni. Imamo mi i Loncara koji je jaci transfer od Menala.

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 17 avg 2018, 13:34

FaustinoAsprilla je napisao/la:Samo da ostane zapisano : prije 2-3 godine na grbavici je bilo oko 500 naivjaca Zrinjskog pa se pjevalo 'Ovo je Mostar ' . da imate malo mozga skontali bi da se ne radi se o nikakvoj 'pretenziji ' na siroki ili sarjaevo nego jednostavno je atmosfera takva da si kao u mostaru . i stoga to navijanje .

a nisam primejtio jucer da nekog od nasih pere kompleks od sirokog , cini mi se da vise pere vas sirokobrijezane ovdje na forumu .

**** majke kresi kordicu koji je zabijao pobjednicke golove za siroki protiv zrinjskog je tek vrh vrhova

pozdrav
Kreso Kordic najvece **** sto je ikad hodalo Pecarom. Porazom nasim u Mo,u utakmici gdje je on igrao,nakon tekme slavi sa Mostarcima poraz svoje ekipe,isti igrac sljedeci ponedjeljak dobio je zabranu suigrača ulasku u svlačionicu.
Samo jedno ime

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 17 avg 2018, 13:58

@Unknown7 bravo momak,jedan od rijetkih mostaraca koji kaže ono što je realno i istinito.A šta se raspravljate s njima,oni nama o kompleksima a dolaze na našu temu :facepalm:
U ponedjeljak,počeo sam pisati u nedjelju :D Sloboda,nadam se da će travnjak ličiti na nešto i da će se moći koliko toliko igrati.
Igraj Široki ti si najbolji!

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 17 avg 2018, 14:22

Hahaha uvjeravaju nas ljudi da skandiranje "Ovo je Mostar" nije provokacija. U pm sta sve necu cut danas.
SAMO ŠIROKI!

Shullenta
Kontakt:

Post Postao/la Shullenta » 17 avg 2018, 15:53

since1948 je napisao/la:Hahaha uvjeravaju nas ljudi da skandiranje "Ovo je Mostar" nije provokacija. U pm sta sve necu cut danas.
Tako isto na Malti govore da je provokacija kada su Ultrasi pjevali ovo je Mostar...
A jeste bitni u pm...
Daj mi furadana!

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 17 avg 2018, 16:05

Shullenta je napisao/la:
since1948 je napisao/la:Hahaha uvjeravaju nas ljudi da skandiranje "Ovo je Mostar" nije provokacija. U pm sta sve necu cut danas.
Tako isto na Malti govore da je provokacija kada su Ultrasi pjevali ovo je Mostar...
A jeste bitni u pm...

Pod starim mostom bi igro da ti nema nas

Shullenta
Kontakt:

Post Postao/la Shullenta » 17 avg 2018, 16:15

sb1996 je napisao/la:
Shullenta je napisao/la:
A jeste bitni u pm...

I tebe bi majka rodila u sobi da ti nije bilo bolnice u Mostaru, a na baustelo bi u njemackoj da nema glavnog grada.
Daj mi furadana!

mikel48
Kontakt:

Post Postao/la mikel48 » 17 avg 2018, 16:25

Shullenta je napisao/la:
sb1996 je napisao/la:
Shullenta je napisao/la:[quo48"]Hahaha uvjeravaju nas ljudi da skandiranje "Ovo je Mostar" nije provokacija. U pm sta sve necu cut danas

I tebe bi majka rodila u sobi da ti nije bilo bolnice u Mostaru, a na baustelo bi u njemackoj da nema glavnog grada.
Nas očekuje utakmica protiv Slobode u ponedjeljak a vas u nedjelju protiv Sarajeva za mene je to važnije od toga gdje je se ko rodio Itd sretno u nastavku sezone osim protiv nas :salut:
.

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 17 avg 2018, 16:40

Zasto se igra u ponedjeljak?

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 17 avg 2018, 17:05

york je napisao/la:Zasto se igra u ponedjeljak?
Jedino logicno mi je to da se teren barem malo oporavi s obzirom da je sinoc odigrana jedna, a danas se igra druga utakmica
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

sretan123
Kontakt:

Post Postao/la sretan123 » 17 avg 2018, 17:32

Shullenta je napisao/la:
A jeste bitni u pm...
Ja sam mislio da je @PiazzaGrande najdosadnije neinteligentno biće od vas, ali ti mu radiš žestoku konkurenciju.

Za ovo boldirano, vjerujete nam da nas same iznenadite koliko smo vam bitni. Mi smo se uvijek ložili na one ekipe koji su prvaci, tako da ste nama bitni tek zadnjih 4-5 sezona, kojima harate ligom, a mi vama evo već 20 godina, a samo 2 titule imamo, tako da nema drugog objašnjenja nego kompleks :smajl koji ti poručuje da otprchiš s teme.

bent
Kontakt:

Post Postao/la bent » 17 avg 2018, 18:27

Shullenta je napisao/la:

Mostarski bitcoin je ostao na Širokobriješkom asfaltu, to je nama bilo bitno jučer. Nije ti ostalo još puno dana, valja polako poći u šumu večera će brzo valja jesti Šula.

Ps.mi kontroliramo zdravlje bar u pola mostara. Ta ti priča ne pali.

Sloboda TUzla ljudi. Ko fali, očekivanja, želje.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.