Alpa mi smo preuzeli taktiku na sebeRokoko87 je napisao/la:Bekrići za siromašneirfo je napisao/la:izgleda da nema alpa autoritet, drugi mu sastavljaju ekipuOsim13 je napisao/la:Jel ovo već klanovi Alpa reaguj

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Alpa mi smo preuzeli taktiku na sebeRokoko87 je napisao/la:Bekrići za siromašneirfo je napisao/la:izgleda da nema alpa autoritet, drugi mu sastavljaju ekipuOsim13 je napisao/la:Jel ovo već klanovi Alpa reaguj
E jbga sad.rasavoje je napisao/la:Ispade on tamo neki frajer.
Jel' to dovođenje po ustaljenoj proceduriirfo je napisao/la:Treba dovesti nekog na klupu od ovih sto pisu na temama stranih klubova, prioritet je srpska i hrvatska liga i da nemaju puno postova na forumu
Slovence je zaboravio, braco kazni gabraco je napisao/la:Jel' to dovođenje po ustaljenoj proceduriirfo je napisao/la:Treba dovesti nekog na klupu od ovih sto pisu na temama stranih klubova, prioritet je srpska i hrvatska liga i da nemaju puno postova na forumu
braco je napisao/la:Jel' to dovođenje po ustaljenoj proceduriirfo je napisao/la:Treba dovesti nekog na klupu od ovih sto pisu na temama stranih klubova, prioritet je srpska i hrvatska liga i da nemaju puno postova na forumu
Ljupka citiraj me sad imas pravo.rasavoje je napisao/la:Ti imas srce?![]()
![]()
De farbaj nekog drugog.MocMahale444 je napisao/la:
Ljupka citiraj me sad imas pravo.
Imam srce golemo kojem ti cesto naneses bol.
Ova sajber ljubav utice na mene.
braco je napisao/la:Za kaznu moraš pregledat 3 puta gostovanje Tice i Ćenana kod Adisa Hadžića o talijanskoj njemačkoj španskoj školi fudbala
Trenutno korisnika/ca: Ejnur, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Hrammm1921, Levin, Orvel i 70 gostiju.