FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sariel proziva sve koji ne misle kao on...I on misli da su svi drugi glupi samo je on pametan.
Sariel se pogubio, od svojih interesa ne zanima ga rezultat niti klub. Jos kad bi Nala iz Sirokog donio tri boda Saro bi puko od muke...Sto bolji rezultat to Senadova stolica jos cvrsca, a njemu to nije u interesu. Pa jel to onda ljubav prema klubu ili mrznja prema Senadu.
Sariele izdajnice!
Sariel se pogubio, od svojih interesa ne zanima ga rezultat niti klub. Jos kad bi Nala iz Sirokog donio tri boda Saro bi puko od muke...Sto bolji rezultat to Senadova stolica jos cvrsca, a njemu to nije u interesu. Pa jel to onda ljubav prema klubu ili mrznja prema Senadu.
Sariele izdajnice!
Ljubav prema klubu uvjek, a Senad ce otici svakako samo je pitanje vremena 

-
- Kontakt:

a ne vjerujem
izgleda sam negdje zestoko čačno mečku

ne mislim da su svi glupi, nit sam ja samo pametan ne poturaj

samo mislim da vas ima placenika ovde itekako.al nejse.
ako sam ja problem evo ja se povlacim ,a bumo se culi kad se situvacija raspetlja jel posteno?

za razliku od vas mosa bodaslo pa ako treba i sa teme letit hehe

Sariel polako ali sigurno ide putem naseg druga sloboda72.
I on se ovako lagano transformisao u navijaca onih gore. Dijagnoza skoro ista, pljujem upravu, sve mi smeta i onda se transformacija dovrsila...Opasan je taj sindrom, staragarda i sloboda72 su vec odavno pacijenti i ne moze im se pomoci, ali se nadam za Sariela nije kasno ako se na vrijeme ukljucimo.
Pomozimo covjeku, vjerovatno ni on nije svjestan, bit ce nam poslije zahvalan, sad mu je crnilo pred ocima...i Senad.
Sariel kad spoava sanja hiljade malih Senada.
Probudi se svaki put kad pocne prati ruke za veceru

I on se ovako lagano transformisao u navijaca onih gore. Dijagnoza skoro ista, pljujem upravu, sve mi smeta i onda se transformacija dovrsila...Opasan je taj sindrom, staragarda i sloboda72 su vec odavno pacijenti i ne moze im se pomoci, ali se nadam za Sariela nije kasno ako se na vrijeme ukljucimo.
Pomozimo covjeku, vjerovatno ni on nije svjestan, bit ce nam poslije zahvalan, sad mu je crnilo pred ocima...i Senad.
Sariel kad spoava sanja hiljade malih Senada.
Probudi se svaki put kad pocne prati ruke za veceru

Pa jel tebi drag rezultat nase Slobode ili to zbog negog XY lika kojeg volis,u ovom slucaju Senada?Karambeu je napisao/la:Sariel proziva sve koji ne misle kao on...I on misli da su svi drugi glupi samo je on pametan.
Sariele izdajnice!
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
vidim i ti pravi slobodas kaki je to dres na slici
senadov placenice nije ti dugo trebalo da izmilis iz hladovine hehehe
uprava napolje!
đjoj jest im krivoo one nezgodacije na stadionu i skandiranja veceg dijela publike 

senadov placenice nije ti dugo trebalo da izmilis iz hladovine hehehe
uprava napolje!

Navedi, ko su i ko ih to plaća? U čemu je problem pa se ne može javno to reći? Usput reci i kako ti to znaš?Sariel1987 je napisao/la: samo mislim da vas ima placenika ovde itekako
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Bravo Sarele! Konacno konstruktivan prijedlog, olaksajmo ljudimo ovu temu a ti i ja hajmo na tribine. Evo ja obecavam pred svim forumasima da niti jedan post na ovom PDF-u necu ostaviti dok se ti ne ukljucis...Evo prvi se povlacim, nemoj da kvarimo temu sa glupostima...Sariel1987 je napisao/la:![]()
a ne vjerujem
izgleda sam negdje zestoko čačno mečku![]()
ne mislim da su svi glupi, nit sam ja samo pametan ne poturaj![]()
samo mislim da vas ima placenika ovde itekako.al nejse.
ako sam ja problem evo ja se povlacim ,a bumo se culi kad se situvacija raspetlja jel posteno?
za razliku od vas mosa bodaslo pa ako treba i sa teme letit hehe
-
- Kontakt:
.sta se praviti svi coravi?Aerials je napisao/la:Navedi, ko su i ko ih to plaća? U čemu je problem pa se ne može javno to reći? Usput reci i kako ti to znaš?Sariel1987 je napisao/la: samo mislim da vas ima placenika ovde itekako
sta mislis otkud ovolika podrska bez truna samokritike?
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 16 avg 2018, 15:18, ukupno mijenjano 2 puta.
Ko su plaćenici onda? Nemoj tako površno odgovarati.
-
- Kontakt:
ha je bi ga ti bi da ja po sudu hodam jeliAerials je napisao/la:Ko su plaćenici onda? Nemoj tako površno odgovarati.

nemam pojma nagadjam...
veze nemam nisam ja u upravi kluba nit menadzer da znam kako ko sta

Otvorite temu Senad vs Bony i daj da pričamo ovdje o ekipi. Dok se mi svojom mukom zabavljamo, dobijemo tri crvena u tri kola i na Pecaru nam delegiraju nekog levata, taman da zabrlja i da ga mogu skinut a da niko i ne pita
Niko, niko, samo Sloboda
Upravu je Beduin smoriste sa tim temama, na tribinama cemo nastaviti borbu protiv Senada Mujkanovica a ovde raspravljajte o utakmicama malo vise...
Slijedi Siroki u 20:00h u ponedeljak ko ne ide ima prenos na MOJA TV, ne bi bilo lose da neko proba napraviti stream od vas ko ima MOJA TV.
Vracaju se Ivetic i Vasiljevic nema Hadzanovica i Vidovica, nadam se bodu makar.
Slijedi Siroki u 20:00h u ponedeljak ko ne ide ima prenos na MOJA TV, ne bi bilo lose da neko proba napraviti stream od vas ko ima MOJA TV.
Vracaju se Ivetic i Vasiljevic nema Hadzanovica i Vidovica, nadam se bodu makar.
-
- Kontakt:
ok evo odo ja, 
da vas ne smaram vise.

koga st bude interesiralo slobodno na pp. znate da babuka zna

da vas ne smaram vise.

koga st bude interesiralo slobodno na pp. znate da babuka zna

- tuzlak1987
- Kontakt:
Sudija Topalovic Sabrija
Prosjek mu prosle godine u Federalnoj 6 zutih po utakmici. Sudio 12 utakmica od toga: 5 Slogi, 4 Olimpiku, 4 Orasju. Zalila se na njega Zvijezda i Igman.
Prosjek mu prosle godine u Federalnoj 6 zutih po utakmici. Sudio 12 utakmica od toga: 5 Slogi, 4 Olimpiku, 4 Orasju. Zalila se na njega Zvijezda i Igman.
Zbog čega na sud, zbog, kako ti kažeš, nagađanja? Ako su uistinu nagađanja, iako sumnjam da su, onda nemoj ni spominjati kako su neki plaćenici i pokretati tu priču. Ako se bojiš nečega, nemoj pričati o tome. Ako se ne bojiš ničega, onda opleti po svima, bude li istine mnogi će stati iza tebe, to budi siguran.Sariel1987 je napisao/la: ha je bi ga ti bi da ja po sudu hodam jeli
nemam pojma nagadjam...
veze nemam nisam ja u upravi kluba nit menadzer da znam kako ko sta
Nisi u upravi ali si produžena ruka nekoga ko zna dosta toga očito.

Potpisujem. Previše nas ubijaju kartonima, a tek je sezona počela. Treba se malo zapitati da li je sve to jednostavno do neznanja sudija ili ima i nešto više. Ne igramo baš toliko grubo da dobijemo tri crvena za tri utakmice. Previše je.katarakta je napisao/la:Dok se mi svojom mukom zabavljamo, dobijemo tri crvena u tri kola i na Pecaru nam delegiraju nekog levata, taman da zabrlja i da ga mogu skinut a da niko i ne pita
viewtopic.php?f=100&t=9404
evo tema za diskusiju o uo, precjedniku, placenicima itd, oslobodite nam ovu glavnu temu takvih tema...
ps zamolicu admina da nam pomogne u ostvarenju ove zamisli
evo tema za diskusiju o uo, precjedniku, placenicima itd, oslobodite nam ovu glavnu temu takvih tema...
ps zamolicu admina da nam pomogne u ostvarenju ove zamisli
[/quote]
Pa jel tebi drag rezultat nase Slobode ili to zbog negog XY lika kojeg volis,u ovom slucaju Senada?[/quote]
Uvijek Sloboda ispred svih, dok je rezultata, reprograma, solidnog tima ja nemam nista protiv uprave.
Moje licno misljenje je da Senad uopste nije neko ko je reprezentativan kao predsjednik Slobode, vrlo cesto bahat i incidentan ali da je manga, manga je i da se uhvatio ponajvise u kostac sa problemom nakon Azmirovog odlaska, jeste. I da je nesto i uradio za dvije godine, opet jeste.
Da me se pitalo na kraju prosle sezone prvi bih podrzao njegovu smjenu, cak sam pisao postove o tome, prizeljkivao njegov odlazak nesto kao sad Sariel, cak navijao da klub preuzme Nerko sto sad tada i napisao.
Ali onda kukamo cijelo ljeto da nam je pojacanja, da nam je normalan trener, solidna ekipa i da smo blizu vrhu pa ako uspijemo napasti Evropu dobro i jest. Nek je klub stabilan.
I sad kad ocito tako jeste, ja prvi kazem neka covjeka pustite ga nek radi sad...Pogotovo sto znam s kakvim se pritiscima nosi.
Samo razlika izmedju mene i Sairela je ta sto sam ja prije dva mjeseca pisao protiv Senada, a sad ga podrzavam jer mi je u interesu Sloboda i njen rezutat i na osnovu rezultata procjenjujem situaciju i iznosim svoje misljenje koje je apsolutno nezavisno od bilo koga. Dok je recimo Sariel i prije pisao protiv Senada a sad pise jos jace.
Pa jel tebi drag rezultat nase Slobode ili to zbog negog XY lika kojeg volis,u ovom slucaju Senada?[/quote]
Uvijek Sloboda ispred svih, dok je rezultata, reprograma, solidnog tima ja nemam nista protiv uprave.
Moje licno misljenje je da Senad uopste nije neko ko je reprezentativan kao predsjednik Slobode, vrlo cesto bahat i incidentan ali da je manga, manga je i da se uhvatio ponajvise u kostac sa problemom nakon Azmirovog odlaska, jeste. I da je nesto i uradio za dvije godine, opet jeste.
Da me se pitalo na kraju prosle sezone prvi bih podrzao njegovu smjenu, cak sam pisao postove o tome, prizeljkivao njegov odlazak nesto kao sad Sariel, cak navijao da klub preuzme Nerko sto sad tada i napisao.
Ali onda kukamo cijelo ljeto da nam je pojacanja, da nam je normalan trener, solidna ekipa i da smo blizu vrhu pa ako uspijemo napasti Evropu dobro i jest. Nek je klub stabilan.
I sad kad ocito tako jeste, ja prvi kazem neka covjeka pustite ga nek radi sad...Pogotovo sto znam s kakvim se pritiscima nosi.
Samo razlika izmedju mene i Sairela je ta sto sam ja prije dva mjeseca pisao protiv Senada, a sad ga podrzavam jer mi je u interesu Sloboda i njen rezutat i na osnovu rezultata procjenjujem situaciju i iznosim svoje misljenje koje je apsolutno nezavisno od bilo koga. Dok je recimo Sariel i prije pisao protiv Senada a sad pise jos jace.
imas mogucnost da zavedes red na podforumu, pa to i ucini... brisi sve postove u kojim se ne diskutuje o ekipi, strucnom stabu itd, price o uo, precjedniku, placenicima itd mogu se pisati na drugim temama, jednu sam vec postavio! zaista nije interesantno ovo citati...Aerials je napisao/la:
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Ako ti se ne svidja odyebi na temu LaCiJa.Chinaglia je napisao/la:imas mogucnost da zavedes red na podforumu, pa to i ucini... brisi sve postove u kojim se ne diskutuje o ekipi, strucnom stabu itd, price o uo, precjedniku, placenicima itd mogu se pisati na drugim temama, jednu sam vec postavio! zaista nije interesantno ovo citati...Aerials je napisao/la:
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.