FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 avg 2018, 13:41

Imas opciju grad i 800 hiljada KM i opciju birajte sami i 0 KM. Uvijek sam za prvu opciju jer je druga maksimalno Federalna liga.
Pa valjda ako su oko kluba ajkule treba dati podrsku predsjedniku.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 avg 2018, 13:43

nego sta cemo mi za sudije.

pa mater mu **** sramota je sta se nama radi na Tusnju. Pa ovakvog sudjenja ni na domacim terenima nemaju.

tacno morat ce se nesto poduzet, neka organizacija, dok neko ne najebe - nece se oni smiriti. realno vjerujem da bi i klub bio saglasan s tim

momci se bore ko LAVOVI , svi do jednog

i da ne pobijede nemas im sta zamjeriti, al da nas ovako u nasoj kuci kradu iz utakmice u utakmicu pa sramota vise **** te
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 16 avg 2018, 13:43

tuzlak1987 je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la::lol:
gori sam ja :lol:
ali evo opet tuzlak nisi opet u pravu vjeruj drugu, a nisam azmirovac a kamol zeleni :mrgreen:
Postavio ja jedno bar 20 puta pitanje na temi koja je alternativa? Kojih to 10 ljudi nas preuzima? Niko nikada odgovora. Znaci nema boljeg, idemo dalje utakmica protiv Sirokog. Ko baca baklje samo steti klubu jer ih baca, a nema nikakvog plana za klub.
Kako nema evo ja cu preuzeti klub.
Trazim samo da ostane ista transa od grada da nastave reprogram placati i da Slobodi daju koncesiju Tusnja na 25 -30 godina....Ja cu naci investitore za Tusanj....Moze li
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 16 avg 2018, 13:44

najbolje da precjednik posalje pravnika i da on to nama nesto izburgija sa sudijama ko i dosad sto je burgijo sa tuzbama :rol:

sloboda63
Kontakt:

Post Postao/la sloboda63 » 16 avg 2018, 13:44

Ako neko ima konkretan prijelog za novi UO ja sam da se ovaj odmah raspusti, ali znam da nema. Sloboda je još uvijek vruć krompir, još ima dugovanjina. Stvari idu nabolje, po mom mišljenju, istina sporo, moglo bi brže. Ali koga u ovom trenutku postaviti na predsjednika UO, nemojte đaba stvarati ružnu situaciju. I ono skandiranje grupice Fukara juče je bez potrebe. Znači ne branim nikoga pa ni Senada, želim samo dobar uspjeh Slobode.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 16 avg 2018, 13:46

grupice :rol:
zao mi je zao
pa pa mahnite na izlazu :rol:
ok znaci zelite slobodi uspjeh onda svi svi svi uprava napolje :rol:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 avg 2018, 13:47

i ne mogu da prezalim boda protiv Sarajeva, sad bi treci bili jbt

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 16 avg 2018, 13:49

ja ne mogu da prezalim sto nam je senco precjednik :rol:
a dobar je lik nako , ne znam sta mu ovo treba.kad ga obicna raja proziva jebte ccccc

WestSideTz
Kontakt:

Post Postao/la WestSideTz » 16 avg 2018, 13:51

Novi statut ne nove upravne odbore. Evo i Zvijezda uredila neke promjene u statutu.
To je rjesenje a ne Senadi, Asmiri i drugi cirkusanti.
Vidite Osijeka Rijeke, bili su u vecim gov*ima od nas pa vidi ih sad.
Strani ulagaci, sponzori, DD ne UG
Sloboda je emocija ! 🔴⚫

Athletic Bilbao ⚪🔴

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 avg 2018, 13:54

Nemas ti sta ovdje objavljivati imena ili nadimke, mada se ni ne smije, ko god zivi u ovom gradu i nije neki 10gidisnjak zna imena momaka koji se vrte u i oko grupe, ko se s kime druzi i sve ostalo. Zbog toga niko nece da se zamjeri, ganja po gradu i prijete jedni drugima. Sve sto se radilo protiv Azmira radi se i Senadu, isti ljudi, vjerovatno isti i razlozi, pametnom i upucenom nema potrebe uprostavat stvari niti crtati.

Covjek se mora boriti svim sredstvima za svoje ciljeve, nekad to moraju biti bakljade na stetu kluba ako nemas drugog nacina da otjeras one koji rade protiv tog istog kluba. BHF je svojevremeno borio se protiv FSBiH bakljama i prekidima utakmica, ali su oni jasno porucili da ne zele korupciju u reprezentaciji, nisu trazili da igra neki njihov igrac ili da im se placa za gostovanja, reketiranja i drugi licni interesi, nego samo da odu iz Saveza oni koji su se pokazali i dokazali kao pogubni za reprezentaciju.
Tako i Fukare MORAJU da urade, javno izadju u javnost i reknu zbog cega zele odlazak predsjednika kluba i sta to on radi protiv Slobode, ili ako zeli da ostane onda mora to i to da radi za Slobodu, redovna sjednica kluba (a imam info da poslije Sirokog bi trebala biti odrzana), UO kluba, i ostale stvari na osnovu kojih jedan normalan klub treba da funkcionise. U suprotnom ce Fukare uvijek biti smatrane kao necije sredstvo za ostvarivanje licnih interesa, placenici, jer to tako funkcionise i namece se.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 16 avg 2018, 14:00

nije ni to beudin. forum nije mejsto gdje se o tome prica.pogotov sto se tice grupe.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 avg 2018, 14:02

WestSideTz je napisao/la:Novi statut ne nove upravne odbore. Evo i Zvijezda uredila neke promjene u statutu.
To je rjesenje a ne Senadi, Asmiri i drugi cirkusanti.
Vidite Osijeka Rijeke, bili su u vecim gov*ima od nas pa vidi ih sad.
Strani ulagaci, sponzori, DD ne UG
Hajmo realno.

Hrvatska je EU, Bosna je Bosna. To je prvo.

Drugo imamo eksperimente sa investitorima u BIH, Celik ima investitora ali to trenutno ne izgleda vrhunski. Tacnije ne izgleda nista bolje nego kada ih je grad vodio. To je taj neki nivo koji imamo i mi sa rezultatske strane i organizacione. Sarajevo ima bogatog investitora ali ga klub ne zanima previse, klub je postao im mjesto za desetine sluzbenika kojima je dobro, a rezultati ispastaju, dok stadiona novog nema ili nekih vecih projekata. Tacnije mnogo vise su ocekivali.

Treca solucija je onaj model koji je Celik pokusao progurati da po uzoru na neke klubove navijaci vise odlucuju. Sa druge strane imas politiku. I kada se to sudari onda je logicno da ce ti politika oboriti taj model, a sa druge strane bez njihovog novca ce ti i privatnici okrenuti ledja. Znaci prazna kasa, model koji nije odrziv.

Na osnovu svega toga mozemo zakljuciti da dok je Bosna Bosna i dok imamo sumnjive investitore koji zele izvuci pare, a ne uloziti ovaj model koji mi imamo je najpogodniji za grad velicine Tuzle. Samo ti je bitno da imas predsjednika koji bi polozio racune, vratio dugove, a za to bi uz pomoc grada i budzeta imao sasvim dobru situaciju jer mi u Tuzli od grada ne mozemo naci povoljnijeg investitora. Siguran novac, samo ga ulozi pametno.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 avg 2018, 14:05

ma kakvi investitori i ulagaci, to zanemarite . Toga nema nit ce bit

Rjesenja se moraju traziti u nasim redovima

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 16 avg 2018, 14:06

Tuzlak ja se kandidova ti nista....ne odgovori
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 16 avg 2018, 14:07

ma tuzlak je mlad ne zamjeri mu.
samo uprava napolje i nasu ljubav ne kupuju sencine inekcije :rol:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 16 avg 2018, 14:10

a evo nam i brata katarakte cire tebra :lol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 avg 2018, 14:10

Brcanskamalta je napisao/la:Tuzlak ja se kandidova ti nista....ne odgovori
Neozbiljna ti je ideja skroz, ovo je Bosna.

Sto se stadiona tice odmah imas samo dvije opcije. Prva je da ga SDP drzi jos X godina. Druga je da ga desnica razvali kad zasjedne ili nekom preda povoljno u ruke. Kao gradjanin Tuzle ne mozes dobiti, gubis u oba slucaja. U prvom neces imati brzu gradnju i odlican stadion, u drugom ce grad izgubiti nesto sto vrijedi desetine miliona KM, a onaj kome namjeste stadion ce zadovoljno trljati ruke.
Investitor u BIH ce doci samo ako ima odlicnu semu, a ne da ti udovolji. Tako da u BIH 99% investitora sto je doslo prodali su fabrike u zeljezo. Tako bi ti dosao neko i za Tusanj da izvuce sto vise moze i da te pokusa prevariti.

Druga stvar, gdje si vidio u BIH da je predsjednik ili direktor na poziciji, a da nije preko stranke ili glavesine? Reprogram i budzet moze samo kada grad odobri onom ko im godi.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 16 avg 2018, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 avg 2018, 14:10

ultrasstyle_tz je napisao/la:nego sta cemo mi za sudije.

pa mater mu **** sramota je sta se nama radi na Tusnju. Pa ovakvog sudjenja ni na domacim terenima nemaju.

tacno morat ce se nesto poduzet, neka organizacija, dok neko ne najebe - nece se oni smiriti. realno vjerujem da bi i klub bio saglasan s tim

momci se bore ko LAVOVI , svi do jednog

i da ne pobijede nemas im sta zamjeriti, al da nas ovako u nasoj kuci kradu iz utakmice u utakmicu pa sramota vise **** te
Po milioniti put cu ponoviti, sudije u nasoj ligi su najvece zlo po nas fudbal.

Ne znam je li legalan put da klubska uprava posalje dopis, molbu, vapaj putem maila krovnoj kuci fudbala protiv sudijskih lakrdija u nasoj ligi i da li bi to pilo vode, ukoliko iza tog maila ne stoji sam Savez nase lige. Ne mora to biti samo plakanje zbog naseg kluba, nego vapaj zbog nase lige, kvalitete fudbala, odnosa Saveza i klubova i indolentnosti istoga kada svakoga kola barem jedan klub se zali i bude ostacen a Savez ne reaguje, nestrucnosti samih sudija a kao dokaz su i sami nastupi nasih sudija na INO sceni, kao i nasih klubova gdje smo sve gori i gori, sto ne moze biti samo rezultat nekvalitete i neznanja igraca.

Jedan klub mora pokrenuti nesto slicno, pa ako treba i platiti clanak novinaru da istrazi ovu mogucnost i objavi kako "neki klubovi planiraju uraditi ocajnicki potez radi dobrobita fudbala u nasoj zemlji". A sve u cilju reakcije javnosti i samih klubova, trenera, sportista, strucnih ljudi, a ako je reakcija pozitivna onda lagano posaljes nekoga iz kluba da razgovara sa predstavnicima drugih klubova i zajednickim snagama upute zahtjev FIFI i UEFI, da ako treba se posalju strane sudije jednu sezonu i ujedno napravi remont sudacke organizacije u nasoj ligi kao i zaprijeti Savezu da ce biti pod lupom narednih sezona hoce li i kako uticati na kvalitet sudjenja i jednakosti svih klubova, a neka kvalitetniji pobijedi u svakoj utakmici.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 16 avg 2018, 14:20

fakat niko ne prokomentarisa da smo vec mogli ostat bez trenera? :D
i onda se pitate sto se pitate :D

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 16 avg 2018, 14:22

Tuzlak smijesan si.
Ja kao pojedinac i Tuzlak se kandidiram trazim skupstinu do 27 decembra gdje cu iznijeti plan i objaviti imena saradnika i UO.
Ko trlja ruke stadion ostaje u vlasnistvu grada ali Sloboda ima ekskluzivitet koristenja i samostalnog odlucivanja.Ko ce sta razvaliti pa nece meni ici u vlasnistvo da razvaljujem.
Cuj dje si vidio...Pa zato I jeste kako jeste i nema promjena na bolje.Isprani mozgovi.Ja garantujem da znam bolje od Senada i Azmira zajedno. ..
Kazete nema ko.imam ja..I sta je opet nevalja nemoze...samo sdp ha placenice. ..Kako si smijesan i jadan.
Samo te momente i imamo evo stoljece....sve drugo cirkus i patnja.
Zadnja izmjena: Brcanskamalta, dana/u 16 avg 2018, 14:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.