FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
A normalan klub sigurno neće napraviti menadžeri koji se predstavljaju kao navijači. Začaran krug
Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
nema ja pojma pitaj kataraktu on ima vezu s lozomsviunapad1010 je napisao/la:Saro na koji incident sa ložom si mislio? Bilo je više

- tuzlak1987
- Kontakt:
Reci mi jednu stvar za koju je sigurno da bi se ostvarila (sigurno) promjenama u upravi? Kakav profil ljudi se ovdje prati i sta oni mogu novo da donesu?75000 je napisao/la:I ti se se sav pogubio ne znas kud bi vise.tuzlak1987 je napisao/la:A koja je fora u tjeranju uprave i Senada? Da ispadnemo iz lige?
Samim time sto se zna ko ga tjera odmah se vidi da samo moze na gore. I da ce novi predsjednik odmah u tal sa tim koji tjeraju ove.
Bolan nista od normalnog kluba i sa Senadom i bez Senada. Nece se niti jedan bitan problem rjesiti. Ima skupstina i neka prezentuje skupstini sta je uradio, a oni ce mu dati podrsku ili ne.NjonjoVam je napisao/la:Uprave nema,ima samo Senad!A treba da imamo i UO i NO!!Nikako da skontas sta treba da ima normalan klub.tuzlak1987 je napisao/la:A koja je fora u tjeranju uprave i Senada? Da ispadnemo iz lige?
Samim time sto se zna ko ga tjera odmah se vidi da samo moze na gore. I da ce novi predsjednik odmah u tal sa tim koji tjeraju ove.
Kakav normalan klub, doci ce novi i isto ce biti, ebavati cete im za 2-3 mjeseca jer nece nista biti bolje od ovog Senadovog. Zato mi nije jasno sto se ovo radi sve bas kada smo dobili dobru atmosferu sa Nalicem.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 16 avg 2018, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
+1Aerials je napisao/la:Znate šta, ako već tako znate neke stvari, ili prebacite na pp, ili šutite, ili objavite i uputite sve da svi znaju kako stvari stoje. Ovako samo nešto hinjski piskarate na temi, indirektno se smijete ljudima kad kažu nešto kontra vašeg, jer jedini vi kao znate nešto oko kluba i svako ko podržava ono što vi ne podržavate nailazi na kritike. Ne budite takvi, "insajderi".

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
pricalo se i pricace se.
je bavalo se i je bava ce se.
bilo i bice.
je bavalo se i je bava ce se.
bilo i bice.
ZAŠTO NIKO NEMA M_UDA DA NAPIŠE IMENA I PREZIMENA(ako ih ne zna mogu i NADIMCI).
DAJTE DA SVI ZNAMO O KOME SE RADI.... a ne ovako svi nešto znaju a niko pojma nema.
ZAŠTO DA JE TAJNA, AJMO IH RASKRINKATI, ionako rade LOŠE stvari za klub....
DAJTE DA SVI ZNAMO O KOME SE RADI.... a ne ovako svi nešto znaju a niko pojma nema.
ZAŠTO DA JE TAJNA, AJMO IH RASKRINKATI, ionako rade LOŠE stvari za klub....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
-
- Kontakt:
pa ovi kao napadaju a ovi se kao brane 

-
- Kontakt:
Jest valaSariel1987 je napisao/la:pa ovi kao napadaju a ovi se kao brane

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Samo ovde se moze procitati da neko podrzava Senada 

Zsto se fukare ne oglase,sta je razlog njihovog nezadovoljstva i bacanja dimnih u teren za koje ce klub morat platit kaznu NS,nece niko iz svog novcanika pa ni Senco ali konkretno i argumentovano da objasne sta se desava a ne diplomatski.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Isti forumasi koji su zalili zbog toga sta se Husicu radilo sa bakljama i takvim stvarima sada podrzavaju da se isto to radi Senadu. 
U konacnici tu je samo Sloboda gubitnik. Klub nece biti funkcionalan nikada dok ulica i 1% odlucuje nesto.

U konacnici tu je samo Sloboda gubitnik. Klub nece biti funkcionalan nikada dok ulica i 1% odlucuje nesto.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 16 avg 2018, 13:22, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
ljudi meni zao polubrata slobode72, sve ono zbog ceg pobjeze iz slobode sad mu se ponavlja u slozi?
ocemo li mu halalit?
ja sam za!

ocemo li mu halalit?

ja sam za!

-
- Kontakt:
nisi u pravu.tuzlak1987 je napisao/la:Isti forumasi koji su zalili zbog toga sta se Husicu radilo sa bakljama i takvim stvarima sada podrzavaju da se isto to radi Senadu.
U konacnici tu je samo Sloboda gubitnik.
ti fakat ides instinktivno al onda odes u krajnost bez mjere

- tuzlak1987
- Kontakt:
Svako ko ima ideju ima babuku grada Imamovica, neka mu pokuca na vrata i kaze sta mislis o tome i tome. A ne stvaranje anarhije. A nesto sam siguran da je Imamovicu drazi Senad. Ne moze ovdje doci neko sa ulice i reci ja hocu da taj bude predsjednik. Kakav je tu plan, vizija, sta to ljudi podrzavaju osim sto u prazno govore "uprava napolje".Sariel1987 je napisao/la:nisi u pravu.tuzlak1987 je napisao/la:Isti forumasi koji su zalili zbog toga sta se Husicu radilo sa bakljama i takvim stvarima sada podrzavaju da se isto to radi Senadu.
U konacnici tu je samo Sloboda gubitnik.
ti fakat ides instinktivno al onda odes u krajnost bez mjere
Da ne bude kasnije otisao Senad, pa onda mora Gasmin gasiti pozar sa nekim hitnim odborima, a onda ljudima opet nije po volji.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 16 avg 2018, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.
Kasnije. Nek se malo koprca na suhom.Sariel1987 je napisao/la:ljudi meni zao polubrata slobode72, sve ono zbog ceg pobjeze iz slobode sad mu se ponavlja u slozi?![]()
ocemo li mu halalit?![]()
ja sam za!
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:

gori sam ja

ali evo opet tuzlak nisi opet u pravu vjeruj drugu, a nisam azmirovac a kamol zeleni

- tuzlak1987
- Kontakt:
Postavio ja jedno bar 20 puta pitanje na temi koja je alternativa? Kojih to 10 ljudi nas preuzima? Niko nikada odgovora. Znaci nema boljeg, idemo dalje utakmica protiv Sirokog. Ko baca baklje samo steti klubu jer ih baca, a nema nikakvog plana za klub.Sariel1987 je napisao/la:![]()
gori sam ja![]()
ali evo opet tuzlak nisi opet u pravu vjeruj drugu, a nisam azmirovac a kamol zeleni
-
- Kontakt:
dok ne preuzme kako treba neko, skidat redom, ha ja birat od dva zla, ma goni komplet.
dok ne nadodjemo jednom, a valjda jednom i nadodjemo hehe
- tuzlak1987
- Kontakt:
Znaci nema plana. Ocito i da taj koji bi dosao nakon njega nije kvalitetniji lik.Sariel1987 je napisao/la:dok ne preuzme kako treba neko, skidat redom, ha ja birat od dva zla, ma goni komplet.
Onda sam za Senada koji je za dvije godine naucio voditi klub i poslozio stvari kako mu odgovara. Trenera imamo solidnog, sastav imamo solidan, strategija je razvijanje mladih igraca i pokusaj prodaje. Ko ima bolji plan i zna bolje neka izganja skupstinu i skine ga.
-
- Kontakt:
plan je jasan uprava napolje.a za plan oko kluba i sto nema plana razvoja kluba patuzlak1987 je napisao/la:Znaci nema plana.Sariel1987 je napisao/la:dok ne preuzme kako treba neko, skidat redom, ha ja birat od dva zla, ma goni komplet.
Onda sam za Senada koji je za dvije godine naucio voditi klub i poslozio stvari kako mu odgovara. Trenera imamo solidnog, sastav imamo solidan, strategija je razvijanje mladih igraca i pokusaj prodaje. Ko ima bolji plan i zna bolje neka izganja skupstinu i skine ga.
zato sto o nasem klubu najvaznije odluke donose drzavni aparatdzici i prepuste te takvom jednom onda precjedniku u ruke.
a oko tebe sve ajkule.
i tak ogdje si bio sta si radio godine mnoge prolaze a zelja ista ostaje.
e je bo vise i to.
uprava napolje i libo vas ko ce preuzet!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.