Pripreme za krov

Paneli za nove reklame. Nema mjesta vise ispod dedare i RA tribine

Sto ti kenjac ne odes sa zategnutim stomakom pa das ruke umjesto sto ovde dangubis i pravis se pametan!!josipmusa je napisao/la:cudo nikom stomak ispao nije![]()
Masalah samo nek se radi, pa makar i na "vip" tribini
Crveni_1922 je napisao/la:Sto ti kenjac ne odes sa zategnutim stomakom pa das ruke umjesto sto ovde dangubis i pravis se pametan!!josipmusa je napisao/la:cudo nikom stomak ispao nije![]()
Masalah samo nek se radi, pa makar i na "vip" tribini
emil02in je napisao/la:Hvala našem bRAtu Senad Dzafic koji je na sebe preuzeo troškove nabavke i ugradnje materijala:
Ugradnja betonskih blokova ca. 1.500,00 KM
Nabavka i ugradnja instalacije za vodu ca. 5.000,00 KM
Ugradnja i nabavka limova ca. 5.500,00 KM
Ukupno ca. 12.000,00 KM
Hvala Rođeni!
MUSVDG!
Dao ti bog zdravlja crveni brate,i tebi i tvojoj familiji!
Forzaaaaaaaaa Velež!
Cestitamjosipmusa je napisao/la:hjoj al' se love ko moljci na svilu![]()
![]()
![]()
**** trenutne uprave, ispade cijeli krov 12.500 maraka, pa toliko se skupilo ne na crvenoj veceri, nego je Vaha sam davao po 10.000. maraka, u dva navrata.,ako ne i više ! Od tog oduzmi pare za klonju jer se i za to posebna akcija pokrenula bila. Pa ja ne znam, sve je bajno i krasno ali nisu mi jasne neke stvari ni malo. Ako je krov uslov za pl, gdje krov na koševu, pod Bijelim brijegom, u ugljeviku ? Radnik, Krupa bar jedan nema krov. Meni iskreno nije najjasnije sva ta situacija, zađto se reflektori nisu postavili ? to je para od FIFA/UEFA . GDJE JE LOVA BABE ? il se to sve potrosilo na vracanje dugova pa se kite tudjim perjem, kao oni spasili klub
Al ajde zavucite im se vi u pakaš jer su napravili rezultate ( 3.- sezona u federalci ) LoL
Imas krov i na Kosevu i pod BB i u Bijeljini,nemoj nebuloze pitati,cini mi se da je do sada bilo dvjesto pokrivenih mjesta uslov...ne znam da li je i za iduću sezonu isto.josipmusa je napisao/la:hjoj al' se love ko moljci na svilu![]()
![]()
![]()
**** trenutne uprave, ispade cijeli krov 12.500 maraka, pa toliko se skupilo ne na crvenoj veceri, nego je Vaha sam davao po 10.000. maraka, u dva navrata.,ako ne i više ! Od tog oduzmi pare za klonju jer se i za to posebna akcija pokrenula bila. Pa ja ne znam, sve je bajno i krasno ali nisu mi jasne neke stvari ni malo. Ako je krov uslov za pl, gdje krov na koševu, pod Bijelim brijegom, u ugljeviku ? Radnik, Krupa bar jedan nema krov. Meni iskreno nije najjasnije sva ta situacija, zađto se reflektori nisu postavili ? to je para od FIFA/UEFA . GDJE JE LOVA BABE ? il se to sve potrosilo na vracanje dugova pa se kite tudjim perjem, kao oni spasili klub
Al ajde zavucite im se vi u pakaš jer su napravili rezultate ( 3.- sezona u federalci ) LoL
Kako ti znaš da nedaje?Ti misliš da je Fajić npr došao igrati za platu samo?Misliš da je Brandao produžio ugovor za platu?josipmusa je napisao/la:Svi vi isti ste isto ovako i tani se lizali, a ja nisam rekao da je neko ukrao pare samo da nije niko pokrio dugove iz svog dzepa. Danas je dovoljno da ne kradeš da budeš legenda. A pored sviju vas grobari Veleža šetaju slobodno i uzdignutog čela, niko ni da ih krivo pogleda.
Đto se tiče krovova, gdje je krov pod bb i na koševu ?
Krovom se računa gornji sprat tribine ?
Pa valjda sponzore dovodi Hasic i uprava...mislim da je to logično sad za tebe ne znam.josipmusa je napisao/la:pa valjda postoji nešto što se zove sponzori ! A imamo ih sad mašala
@StarMo1StarMo1 je napisao/la:Pa valjda sponzore dovodi Hasic i uprava...mislim da je to logično sad za tebe ne znam.josipmusa je napisao/la:pa valjda postoji nešto što se zove sponzori ! A imamo ih sad mašala
Vec sam ti napisao imas izvjestaj na stranici kluba...
Ja niti sam podrzavao ni Tanu ni Police itd...
Ovo je prva uprava u zadnjih desetak godina koju svim srcem podrzavam i vjerujem u nju...
pa sve je to tačno što si rekao, nisam ni ja ništa drugo od toga rekao samo je problem sto je veliki broj raje paranoičan, misli neko če nešto bla bla, evo sve i da hoće šta može preko nekog glupog foruma ?StarMo1 je napisao/la:Pa valjda sponzore dovodi Hasic i uprava...mislim da je to logično sad za tebe ne znam.josipmusa je napisao/la:pa valjda postoji nešto što se zove sponzori ! A imamo ih sad mašala
Vec sam ti napisao imas izvjestaj na stranici kluba...
Ja niti sam podrzavao ni Tanu ni Police itd...
Ovo je prva uprava u zadnjih desetak godina koju svim srcem podrzavam i vjerujem u nju...
Samo jakoMexico je napisao/la:Gdje mi je onaj @Asimetric krenulo brato![]()
Pripreme za krov
Paneli za nove reklame. Nema mjesta vise ispod dedare i RA tribine![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.