FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Mozda bi mogli nesto uraditi preko prekida protiv Sirokog jer imamo visoke stopere a i Zukic u napadu
U Siroki po bod ..
Napokon da dobiju Krupu,previse su nas dobijali kad im se prohtije ..
Kako bi nam legao Krpic u napadu

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Kakva pobjeda ljudi protiv Sirokog nemoj te se zalijetat ljudi su u top formi, X bi bio sasvim dovoljan.
Ako ides po bod, vratis se praznih dzepova. Trener je rekao u svakoj tekmi na pobjedu. Tako se i stvara taj mentalitet i duhharry_90 je napisao/la:U Siroki po bod ..
Niko, niko, samo Sloboda
Odlično ovo ispade što Kunić nije došao kod nas 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne vraca se ni Pero dobio dvije tekme, dakle Pero , Hadzan i Amidza ne igraju, do ponedeljka nebi me cudilo da nas jos ko zadesi, neki belaj
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Dobro je da smo ovo minimalno dobili.Iskreno ne ocekujem nista dobro iz Sirokog Brijega.
Realno gledajuci niti Sloga SH (TC) niti ova Krupa nisu klubovi da bi na njima mi nesto gradili pobjednicki mentalitet. Minimalno smo dobili dva kluba koji su realno medju najslabijima u premijer ligi i sto je zabrinjavajuce dobili smo ih dosta tesko, Postavlja se pitanje kako cemo funkcionisati protiv nekih jacih klubova.Mi nemamo napadaca -klasicnog teshkasa. Nemamo dominantnog veznjaka koji ce stati na loptu i podvaliti taj zadnji pas.A trebamo biti realni da nam i zadnja linija nija bas perfektna.Sto se tice danasnje atmosfere na tribinama, osjeti se napetost. Mnoge stvari ne stimaju i ovakve pobjede Slobode odgadjaju necsto sto je neminovno i sto ce se desiti. Moramo priznati svi da FK Sloboda djeluuje nelegalno i nestatutarno jer nema Nadzornig odbora i Upravnog odbora. A i Skupstina je upitna?! Sve informacije o poslovanju kluba povremeno dolaze sa press konferencije na kojoj jedan covjek (Senad) govori da smo smanjili dugove, da smo pozitivniji nego ikada prije, bla, bla, bla.Bez dokaza, bez faktura, bez racuna, bez potvrde Nadzornog odbora (u fazonu: "Jel vi vjerujete meni ili svojim ocima"). Znaci sve je netransparentno isto kao i kod Azmira. Kasnije ce se sigurno pojaviti neka deponovana pozajmica.I opet ce Sloboda biti nekome nesto duzna.
Da nesto ne stima vidi se i u odnosu navijaca prema Senadu, koji ih je pokusao potkupiti sa nekih 5000 KM, ali su se ipak okrenuli protiv njega. Ako tome dodamo lose rezultate u omladinskom pogonu uzrokovane neradom i uzimanjem mita od roditelja gdje glavnu ulogu imaju treneri koji se sa Senadom cesto opijaju po kafanama, onda se ne treba cuditi sunovratu na 100-tu godisnjicu kluba. Naredni period svakako ce donijeti turbulencije u i oko Slobode.Ali najbitnije je da se klub ne dovede ponovo u situaciju da se bori za opstanak. Dusmani bi jedva cekali da ga sahrane. E qrac njima!
Realno gledajuci niti Sloga SH (TC) niti ova Krupa nisu klubovi da bi na njima mi nesto gradili pobjednicki mentalitet. Minimalno smo dobili dva kluba koji su realno medju najslabijima u premijer ligi i sto je zabrinjavajuce dobili smo ih dosta tesko, Postavlja se pitanje kako cemo funkcionisati protiv nekih jacih klubova.Mi nemamo napadaca -klasicnog teshkasa. Nemamo dominantnog veznjaka koji ce stati na loptu i podvaliti taj zadnji pas.A trebamo biti realni da nam i zadnja linija nija bas perfektna.Sto se tice danasnje atmosfere na tribinama, osjeti se napetost. Mnoge stvari ne stimaju i ovakve pobjede Slobode odgadjaju necsto sto je neminovno i sto ce se desiti. Moramo priznati svi da FK Sloboda djeluuje nelegalno i nestatutarno jer nema Nadzornig odbora i Upravnog odbora. A i Skupstina je upitna?! Sve informacije o poslovanju kluba povremeno dolaze sa press konferencije na kojoj jedan covjek (Senad) govori da smo smanjili dugove, da smo pozitivniji nego ikada prije, bla, bla, bla.Bez dokaza, bez faktura, bez racuna, bez potvrde Nadzornog odbora (u fazonu: "Jel vi vjerujete meni ili svojim ocima"). Znaci sve je netransparentno isto kao i kod Azmira. Kasnije ce se sigurno pojaviti neka deponovana pozajmica.I opet ce Sloboda biti nekome nesto duzna.
Da nesto ne stima vidi se i u odnosu navijaca prema Senadu, koji ih je pokusao potkupiti sa nekih 5000 KM, ali su se ipak okrenuli protiv njega. Ako tome dodamo lose rezultate u omladinskom pogonu uzrokovane neradom i uzimanjem mita od roditelja gdje glavnu ulogu imaju treneri koji se sa Senadom cesto opijaju po kafanama, onda se ne treba cuditi sunovratu na 100-tu godisnjicu kluba. Naredni period svakako ce donijeti turbulencije u i oko Slobode.Ali najbitnije je da se klub ne dovede ponovo u situaciju da se bori za opstanak. Dusmani bi jedva cekali da ga sahrane. E qrac njima!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa kako nemamo teskasa, eno Zukica. Toliki je da moze pojesti tele za dorucak. 
Dobili smo ove koji su sa nama tu negdje po snazi, dobro je da smo dobili jer u ovoj ligi nema vise ekipa koje se mogu nabusiti.
Uz to imamo ovog Vidovica koji je neki hibridni napadac, nije lose jer nema takvih u ligi. Zna je zakucati momacki.

Dobili smo ove koji su sa nama tu negdje po snazi, dobro je da smo dobili jer u ovoj ligi nema vise ekipa koje se mogu nabusiti.
Uz to imamo ovog Vidovica koji je neki hibridni napadac, nije lose jer nema takvih u ligi. Zna je zakucati momacki.
-
- Kontakt:
Teretana je napisao/la:Dobro je da smo ovo minimalno dobili.Iskreno ne ocekujem nista dobro iz Sirokog Brijega.

O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
Protiv Širokog vidjet na čemu smo. Dobili smo dvije utakmice u kojima su protivnici bili dosta lošiji od nas, ali nije mogao biti bolji momenat za uzet 6 bodova da se malo zaboravi na sve one probleme u i oko kluba. Igrači ostavili srce na terenu što bi inače trebao bit uslov da uopšte igraju. Odbrana solidna , ako se ne varam 3 "ozbiljnije" šanse su imali - stativu , onaj poluvolej iz 16 što je prešlo preko noge i pred kraj šut van 16 ( sa sjevera se činilo da je blizu stative prošlo). U napadu smo dosta tanji, i previše igramo po stranama. Ne znam jel samo mene nervira konstantno slanje dugih lopti na bekove? Nekoliko solidnih centaršuteva , a nema nikog u 16. Nek je i nas sreća malo pogledala kod gola. Suđenje standardno užasno za našu ligu , lik je pičio po živcima malo je reći. Šta je to bilo u loži? 

-
- Kontakt:
Ako ćemo iskreno,osoba kao Zlatan Nalić zaslužuje i mjesto predsjednika.Igrači i stručni štab na jednu stranu,a Uprava na drugu.Momcima i trenerima kapa do poda za borbu i prikazanu igru.Igrači koji zaslužuju dobru platu je nemaju,ali neki drugi dobro dobijaju (nisu je zaradili).Što se tiče sjene,sjena će ostati u sjeni,inače ne bi bila sjena.Treba ipak imati leđa i m.da za predsjednika,ali biti ispravan čovjek,što je danas rijetkost.katarakta je napisao/la:Senade, odlazi. Ne mozemo da trpamo igrace, nemaju platu koliko mi mislimo da bi trebali imat. Senade, sram te bilo. Osamnaest struja oko kluba, ali kad su drugi. Niko ne bi na tapet, vec bi iz sjene povlacio poteze. Pa dobro je sto mi i bod imamo osvojen. Sreca pa se momci bore i evo izgleda to na terenu sve bolje. ZLATAN NALIC!
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
- Brcanskamalta
- Kontakt:
ima li gdje gol da se pogleda,neki izvjestaj
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Brcanskamalta je napisao/la:ima li gdje gol da se pogleda,neki izvjestaj
Kolko ja znam nije svejedno, jer mu poslije ove suspenzije ponovo ostaju ta dva zutakatarakta je napisao/la:Hadzanovicu je svejedno zbog crvenog. Imao je dva zuta prije tekme. Ono sto ne valja je sto je Vidovic dobio treci karton i nema ni njeg protiv Sirokog. Ali vracaju se Pero i Vasiljevic
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Daktilograf je napisao/la:Culo se Senade odlazi iz svetinje samo do Fukara. Niko sa zapada nije ustao. Zna se ko je i sa zapada poveo onda to, ja vjerujem da ista struja je to danas uradila i na sjeveru, ali nebitno.
Činjenično stanje je bilo da je ekipa Krupe bila spremna da primi daleko vise golova, ali bitna je pobjeda i nova tri boda koja nas dizu u gornji dio tabele. Desni bek njihov toliko slabo je igrao, kriminalan. Bilo ko, prodorniji od Prše, bi to rješavao lahko.
Dobro je i to sto se Hadzanovic cisti od kartona protiv Širokog, dobit ce jednu utakmicu, a vracaju se u tim Pero i Vasiljević. Migi sigurno nece biti registrovana do Širokog.

orilo se moj carko orilo

pozz i katarakti, jel jos na aparatima?

Pero jedna tekma, ne moze za dva zuta dobit dvijeTaRgEt_ je napisao/la:Ne vraca se ni Pero dobio dvije tekme, dakle Pero , Hadzan i Amidza ne igraju, do ponedeljka nebi me cudilo da nas jos ko zadesi, neki belaj

Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
katarakta bratee ima li nam gdje senada sta žeka? 

-
- Kontakt:
katarakta je napisao/la:Pozz Sariel, menadzeru stari. Nazovi i pitaj brate

oni imaju dolare, a mi smo kokuziu i fukare bez markeSariel1987 je napisao/la:Cestitke nasim navijacima iz USA na ulaznicama za humanitarnu utakmicu za Tareta!!!aferim carevi!
Ako mogu oni iz amerike mozete i vi iz Tuzle!

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.