FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hajd opet vedrane
-
- Kontakt:
Kovačević se usro vidi se treba što više šutirati
-
- Kontakt:
Molim boga da Kjosevski kome pokaže srednjak od naših
Zajmović-nemam riječi valjda je došo tobe na klupi.Sve u svemu dobra utakmica sve Uredu osim Kaljanca koji je sve ukaljao.Imali smo više od igre al nismo imali sreće
Ja zadovoljan. Karakter pokazali, 2x se iz minusa vratiti u ovakvoj utakmici, nije malo.
Bod iz derbija je uvijek mjera. Idemo dalje, sljedeća stepenica
Bod iz derbija je uvijek mjera. Idemo dalje, sljedeća stepenica

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
A jbg, ne može čovjek da ne bude zadovoljan kad se pogleda tok utakmice.
Fantastičan derbi, bez kalkulacija, prelijepa atmosfera u dolini, baš mi je ova utakmica vratila vjeru u naš fudbal.
Sad nam slijedi pakleno gostovanje, ovi se vade, Azmir će ih pola otpustiti ako izgube, bodom ne bih bio nezadovoljan.
Fantastičan derbi, bez kalkulacija, prelijepa atmosfera u dolini, baš mi je ova utakmica vratila vjeru u naš fudbal.
Sad nam slijedi pakleno gostovanje, ovi se vade, Azmir će ih pola otpustiti ako izgube, bodom ne bih bio nezadovoljan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Uh, rijetko kad sam čuo Odu da ovako direktno kritikuje nekog na presici, imenom ili ne. Vidno je nezadovoljan.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Željo svaku ide na pobjedu al protiv Citya ne bi trebalo bit problema imaju nekolko dobrih igrača al sa ovakvom igrom i zalaganjem uzimamo tri boda al opet treba se pripaziti.Derbi fantastičan
Tekma dobra
Vranjes uzas
Bogi i Jazvic malo manji uzas
Vecu malo klupirat da dodje sebi
Ostali solidni
Ono sto raduje je ogroman prostor za napredak
I jos da se najebem svega rahmanovicu i to je to
Vranjes uzas
Bogi i Jazvic malo manji uzas
Vecu malo klupirat da dodje sebi
Ostali solidni
Ono sto raduje je ogroman prostor za napredak
I jos da se najebem svega rahmanovicu i to je to
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Pa dobro mora bit i remi nekad i poraz al puna podrška Odi u igri smo napredovali za 100%.Jazvić je dobar igrač samo mu fali utakmica još
Jazvic kari.na moja, pet puta u ofsajdu, treba prvo naucit osnove fudbala da bi bio dobar igracCevap je napisao/la:Pa dobro mora bit i remi nekad i poraz al puna podrška Odi u igri smo napredovali za 100%.Jazvić je dobar igrač samo mu fali utakmica još
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Evo press je sve rekao.Nedoreceni igraci,takticke neznalice.Momci koji nisu zavrsili skolu i momci kojima pola godine minimum moras ponavljati sta im je posao.Kad jedan Odovic javno kuka koga trenira onda se dalje nema sta reci.Neodgovornost,neznanje seljakluk je dosad otjerao masu trenera.Iskreno se nadam da ovog divnog covjeka nece ta igracka ....ponovo potrositi
Derbi ko derbi.Nikad se nije znalo i nece se znati unaprijed nista
Slusati obojicu kako hvale uslove za igru je samo po sebi dovoljno
Na dobrom smo putu ,pod uslovom da uprava koju prvi put prozivam napokon stane iza trenera
Bod zadovoljavajuci.Idemo dalje.
Oda
Samo u kost sa neznalicama i neradnicima
I mani se takticnosti pa makar i golman bio u pitanju
Derbi ko derbi.Nikad se nije znalo i nece se znati unaprijed nista
Slusati obojicu kako hvale uslove za igru je samo po sebi dovoljno
Na dobrom smo putu ,pod uslovom da uprava koju prvi put prozivam napokon stane iza trenera
Bod zadovoljavajuci.Idemo dalje.
Oda
Samo u kost sa neznalicama i neradnicima
I mani se takticnosti pa makar i golman bio u pitanju
Upravo sam to napisao na prepucavanjima, 2018. je godina a mi dobar teren doživljavamo kao nešto sa druge planete.reks je napisao/la:Slusati obojicu kako hvale uslove za igru je samo po sebi dovoljno

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- kontrasviju
- Kontakt:
Odličan derbi, odlična atmosfera tokom cijele utakmice.
Rezultatski ne možemo biti nezadovoljni jer smo gubili dva puta, ali eto kako Irfo reče pokazali smo karakter.
Kone su imale dvije fenomenalne prilike kod 1:2 i onu kod 2:2 kad Adukor nije stigo loptu, tako da, još jednom ću ponoviti, rezultatom moramo biti zadovoljni.Suđenje odlično, jedina zamjerka je što je produženo samo 4 minute i što je 20 sekundi prije isteka vremena sviran kraj, ali šta je tu je.Čurjurić, Zajmović, Blagojević i Pavić fenomenalni, Vranješ a pogotovo Veca kritični ponovo.
Na Krpiću se već danas malo u drugom poluvremenu osjetio umor jer nemamo drugog napadača, po mom mišljenju Zajmović može ponekad odigrati u vrhu bez problema.Ja sam uvjeren u rutinsku pobjedu u nedjelju jer smo dosta dosta bolja ekipa od Cityja, i nadat se nekom remiju kona i Zrinje na lavoru.
Rezultatski ne možemo biti nezadovoljni jer smo gubili dva puta, ali eto kako Irfo reče pokazali smo karakter.
Kone su imale dvije fenomenalne prilike kod 1:2 i onu kod 2:2 kad Adukor nije stigo loptu, tako da, još jednom ću ponoviti, rezultatom moramo biti zadovoljni.Suđenje odlično, jedina zamjerka je što je produženo samo 4 minute i što je 20 sekundi prije isteka vremena sviran kraj, ali šta je tu je.Čurjurić, Zajmović, Blagojević i Pavić fenomenalni, Vranješ a pogotovo Veca kritični ponovo.
Na Krpiću se već danas malo u drugom poluvremenu osjetio umor jer nemamo drugog napadača, po mom mišljenju Zajmović može ponekad odigrati u vrhu bez problema.Ja sam uvjeren u rutinsku pobjedu u nedjelju jer smo dosta dosta bolja ekipa od Cityja, i nadat se nekom remiju kona i Zrinje na lavoru.
1921
Budimo realni, Oda je upravu ako kritikuje..
Imaš jednog koji je neodgovaran u odbrani, dok drugi ne zna šta je ofsajd, onda kapitena ne vrijedi ni komentarisati, imaš Vranješa koji bi trebao biti kapitalac, a on uđe i zayebe sve što je mogao i tako dalje...
Ima ovdje još posla i samo još jedan dokaz da jedni drugima nikad, ma u kakvoj situaciji bili, nećemo zabiti posljednji ekser u tabut.
Idemo dalje, City je preloš, gledao sam par utakmica, na silu sve pokušavaju, moramo pobjeđivati takve mečeve ako mislimo uzeti titulu, jer se poslije na derbija vaditi nije izvodivo.
Imaš jednog koji je neodgovaran u odbrani, dok drugi ne zna šta je ofsajd, onda kapitena ne vrijedi ni komentarisati, imaš Vranješa koji bi trebao biti kapitalac, a on uđe i zayebe sve što je mogao i tako dalje...
Ima ovdje još posla i samo još jedan dokaz da jedni drugima nikad, ma u kakvoj situaciji bili, nećemo zabiti posljednji ekser u tabut.
Idemo dalje, City je preloš, gledao sam par utakmica, na silu sve pokušavaju, moramo pobjeđivati takve mečeve ako mislimo uzeti titulu, jer se poslije na derbija vaditi nije izvodivo.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Sarajevo tanko ko baslija. Ahmetovic, Rahmanovic i Stanojevic ili kako vec jedini nesto znaju. Hvalite i dalje Bogicevica. Igracina, yebem li mu kopacku. Borili su se tu im niko ne moze "a" reci. Prvo poluvrijeme bili smo bolji, a gubili. Neshvatljivo. I sudije yebem li vas u usta.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
I još nešto - Blagojević je svaki derbi oplodio kone, nevjerovatan igrač.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Rokoko87 je napisao/la:I još nešto - Blagojević je svaki derbi oplodio kone, nevjerovatan igrač.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A Bogičević?Virtu4l je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:I još nešto - Blagojević je svaki derbi oplodio kone, nevjerovatan igrač.

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Hrasno15, Taree, voltron30 i 47 gostiju.