HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Truba1905burazeru
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Truba1905burazeru » 14 avg 2018, 18:37

mirko1905 je napisao/la:
Truba1905burazeru je napisao/la:... pričaju ( rade ) sto narod želi . Vratio se Baka , zaboraviti će se sve oko stadiona , sve oko para ( DI SU ? ) i sve po starom , cupkaj u mjestu ! Koje smo mi ovce pa to nema nigdje .
Pa možda ti i jesi ovca kad pišeš o nečemu o čemu pojma nemaš.Zrinja nikakve pare nije dobio i neće prije nove godine.Sta misliš koliko je zarađeno?
Milion eura?
To je taman za funkcioniranje kluba za godinu dana.Place igrača,ljudi u klubu,troškovi putovanja u Slovačku,Bugarsku,Maltu,Na Širokom se mora sad sve platiti od stadiona,osiguranja Itd ,svaka utakmica košta hoteli,avionske karte....
Radovi na stadionu?Pa sve i da imamo lovu za renoviranje ne može se raditi jer stadion je u vlasništvu grada i iznajmljen je Zrinjskom i sve veće radove na stadionu mora odobriti gradsko vijeće koje ne postoji ima 10 godina.
Bolje majstore šutiti nego pričati gluposti o kojima očito nemaš pojma i ložiti raju.Svi bi mi htjeli novi stadion i prave uvjete i za klub i za gledatelje ali yebiga to trenutno nije moguće a kad će biti tko zna?
Reče momak imena Mirko :rol: a prava si ovca , dok god pušiš tu priču ...
p.s. Jel se Hana zaposlila ?
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .

Truba1905burazeru
Kontakt:

Post Postao/la Truba1905burazeru » 14 avg 2018, 19:10

mirko1905 je napisao/la:
Truba1905burazeru je napisao/la:... pričaju ( rade ) sto narod želi . Vratio se Baka , zaboraviti će se sve oko stadiona , sve oko para ( DI SU ? ) i sve po starom , cupkaj u mjestu ! Koje smo mi ovce pa to nema nigdje .
Pa možda ti i jesi ovca kad pišeš o nečemu o čemu pojma nemaš.Zrinja nikakve pare nije dobio i neće prije nove godine.Sta misliš koliko je zarađeno?
Milion eura?
To je taman za funkcioniranje kluba za godinu dana.Place igrača,ljudi u klubu,troškovi putovanja u Slovačku,Bugarsku,Maltu,Na Širokom se mora sad sve platiti od stadiona,osiguranja Itd ,svaka utakmica košta hoteli,avionske karte....
Radovi na stadionu?Pa sve i da imamo lovu za renoviranje ne može se raditi jer stadion je u vlasništvu grada i iznajmljen je Zrinjskom i sve veće radove na stadionu mora odobriti gradsko vijeće koje ne postoji ima 10 godina.
Bolje majstore šutiti nego pričati gluposti o kojima očito nemaš pojma i ložiti raju.Svi bi mi htjeli novi stadion i prave uvjete i za klub i za gledatelje ali yebiga to trenutno nije moguće a kad će biti tko zna?
Sta je sponzorima , sta je s Europom od prijašnjih sezona , sta je sa HNZ , sta je s “prljavim” novcem ? Kako se napravila loza i krov bez gradskog vijeća ? Sta je s Poticajem od Uefe sto je izlobirao SAKOMAN prošle godine ??? Sta je sa svim građevinama po gradu Zgradama koje su izgrađene bez gradskog vijeća ? Sta je s kolektorima koji se grade bez dozvole gradskog vijeća ?
Trn u oku uvijek bio si

Dena94
Kontakt:

Post Postao/la Dena94 » 14 avg 2018, 20:53

Nemoj mjesat babe i zabe. Stadion je u vlasnistvu grada, na gradskom i drzavnom zemljistu. Zgrade su uglavnom uvlasnistvu privatnika, koji otkupe zemljiste. Da ne duzim na tu temu, zaboravi na novi stadion, mozda za 10 godina bude nesto bolja istocna tribina i to ti je to.
The Nobles ⚔

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 14 avg 2018, 21:07

Dena94 je napisao/la:Nemoj mjesat babe i zabe. Stadion je u vlasnistvu grada, na gradskom i drzavnom zemljistu. Zgrade su uglavnom uvlasnistvu privatnika, koji otkupe zemljiste. Da ne duzim na tu temu, zaboravi na novi stadion, mozda za 10 godina bude nesto bolja istocna tribina i to ti je to.
Dena ne širi dezinformacije. Il nisi upućen kako stoje stvari glede stadiona ili ti je neko rekao što da napises. Dakle, stadion je iznajmljen Zrinjskom na 110 godina i Zrinjski ima pravo a i sve dozvole da napravi najbolji stadion u ligi....Naravno ako to može ili ako to želi. Ta piskaranja o gradskom vijeću i nepostojanju istog su ništa drugo nego čiste dezinformacije. Barem što se tiče b.b

Dena94
Kontakt:

Post Postao/la Dena94 » 14 avg 2018, 21:17

miki651 je napisao/la:
Dena94 je napisao/la:Nemoj mjesat babe i zabe. Stadion je u vlasnistvu grada, na gradskom i drzavnom zemljistu. Zgrade su uglavnom uvlasnistvu privatnika, koji otkupe zemljiste. Da ne duzim na tu temu, zaboravi na novi stadion, mozda za 10 godina bude nesto bolja istocna tribina i to ti je to.
Dena ne širi dezinformacije. Il nisi upućen kako stoje stvari glede stadiona ili ti je neko rekao što da napises. Dakle, stadion je iznajmljen Zrinjskom na 110 godina i Zrinjski ima pravo a i sve dozvole da napravi najbolji stadion u ligi....Naravno ako to može ili ako to želi. Ta piskaranja o gradskom vijeću i nepostojanju istog su ništa drugo nego čiste dezinformacije. Barem što se tiče b.b
Ko je Zrinjski? Ko je vlasnik? Kralju nemoj citat sve kako se pise, p.s. ja nisam spominjo gradsko vjece. Pa ovdje nema izbora, nije nista prema zakonu, svaka firma radi utaju poreza, a on meni pise o nekim zakonim i ko je kome dao vlasnistvo :rol: Ja sam samo reko da nemjesa zgrade koju pukne Dzida kako mu volja i stadion od cije gradnje uhljebi i tajkuni nemaju koristi. Jer dobro se zna ko je trenutno vlasnik Zrinjskog i koga se treba na koljenima molit da ti uradi stadion. Ako to ne znas nemoj ni ulazit u raspravu. Bas zbog ovakih stvari nisam htjeo duzit, jer je tesko objasnit, a jos teze shvatit, a na kraju krajeva nema se sta raspravljat o stvarima o kojim niko ne zna pravu istinu. U stadione se toliko ne razumijem, jer nisam nikad u zivotu dozivio, niti bio prisutan u toj prici, ali gradnju zgrada i dozvole znam u dusu, tako da moram ovake stvari demantirat.
The Nobles ⚔

Truba1905burazeru
Kontakt:

Post Postao/la Truba1905burazeru » 14 avg 2018, 21:27

... i na privatnom zemljištu bezpravno napravljene ( zgrade ) .
Počeli smo s temom o našoj upravi kako NE ŽELE ulagati pare u stadion , kako mazu oci narodu u svoju korist , i ja sam spomenuo stadion a dečko MIRKO :rol: se našao pametan praviti , pa sam se samo nadovezao na tu temu , TOČNIJE SVE SE MOŽE DA SE HOĆE , pa tako i ulagati u stadion , kamp i sl. ( a to sto oni nemaju koristi od toga to je druga stvar ) .
Trn u oku uvijek bio si

mirko1905
Kontakt:

Post Postao/la mirko1905 » 14 avg 2018, 21:42

Truba1905burazeru je napisao/la:
mirko1905 je napisao/la:
Milion eura?
Sta je sponzorima , sta je s Europom od prijašnjih sezona , sta je sa HNZ , sta je s “prljavim” novcem ? Kako se napravila loza i krov bez gradskog vijeća ? Sta je s Poticajem od Uefe sto je izlobirao SAKOMAN prošle godine ??? Sta je sa svim građevinama po gradu Zgradama koje su izgrađene bez gradskog vijeća ? Sta je s kolektorima koji se grade bez dozvole gradskog vijeća ?
Je li loza za 50-ak ljudi velika investicija ili natkrivanje 500 stolica.Ako su to velike investicije onda svaka čast.Sa tim “investicijama” na stadionu se nisu mijenjali nikakvi gabariti niti vanjske “granice “stadiona .Za pišljivu umjetnu travu na pomoćnom trebalo je 10 mjeseci da se dobije dozvola za radove.Sta mislite zašto nemamo pišljivu dvoranu?Sto se tiče zgrada postoje regulaciioni planovi i po njima se grade i prodaju stanovi ali dvorana i stadion ,kome to treba?
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 14 avg 2018, 21:59

I Vrapčići su u vlasništvu grada i iznamljeni su veležu na skoro tri puta manji period nego nas. Ljudi pomalo prave i niko im ne brani niti se spominje gradsko vijeće. Pare za komplet stadion se mogu naći i to lakše nego što bi itko pomislio. Problem su partijski paraziti koji bi da se pitaju koji bi da određuju koji bi da troše al samo tuđe novce. I okanite se demagogije o gradskom vijeću i sl. Dena tebi se ispričavam al ovaj Mirko je to natrkeljao, ko da smo mi ovce pa ne znamo gdje živimo i kako funkcioniramo. Dajte četiri tribine, svakom privatniku jpo jedna i pripadajuće službene prostorije, hotel ili dom za studente i njihovi su 90 godina. Stadion ostaje gdje je sada, samo što nije ruglo nego stadion broj 1 u državi. E tu je kvaka ona čuvena...a gdje sam ja ili mi tu.....To je razlog što se ne pravi.

Truba1905burazeru
Kontakt:

Post Postao/la Truba1905burazeru » 14 avg 2018, 22:08

@mirko1905 Hajd mi objasni zašto se tražilo od Sakomana da lobira za NAS u UEFI za izgradnju ( rekonstrukciju ) stadiona , ako se “NEMOZE” graditi ??
P.s. PROVJERENA INFORMACIJA da se i dobilo ...
Trn u oku uvijek bio si

mirko1905
Kontakt:

Post Postao/la mirko1905 » 15 avg 2018, 00:31

Ljudi kakav Sakoman kakvi bakrači,provjerene informacije!?
Dika je prije 15 godina pokusao da sagradi tribinu na stajanju ,on bi uzeo prostore ispod tribine i to je to ali nije uspio.Zasto?
Pa Smoljan je napravio projekat kompletne rekonstrukcije stadiona isto prije nekih 15 godina ali ko ce ulozit lovu jer upitanju su milioni eura?Kad je tako lako napraviti stadion dajte mi jedan primjer npr. iz regije.Evo u Hrvatskoj izuzev Rijeke u koju su Miskovic i onaj tala ulozili svoju lovu ,ko je napravio stadion. Osijek kupili mađari i oni ce im praviti stadion.Zagreb ima onu rugobu a zaradili su na desetine miliona eura.Spominjete nekakvu lovu od zupanije,sponzora itd.Ogromna lova yebote ,sve zajedno manje od pola miliona maraka i to za 2 godine.
I molim te napisi sta to nije tocno od ovog sto sam ja gore napisao?
Usput jedina lova koju je uefa dala za stadione u BiH je u Orasju i nista vise.Zrinjski je dobio 30 tisuca od uefe za omladinski pogon i od toga su renovirane i napravljene svlacionice i prostorije omladinske skole.Zar mislis da ce uefa dati lovu a da to nitko ne zna i ne kontrolira.Ova glupost o uefi je dovoljan dokaz koliko ti je pouzdan izvor.Pametnom dosta.
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 15 avg 2018, 07:17

Ajde idemo sutra po iznenađenje i najveci rezultat u europi,ostavite se tih tema imat cemo kad o tome,duga je sezona.

Ps.Karte idu pravo dobro za sad.

Truba1905burazeru
Kontakt:

Post Postao/la Truba1905burazeru » 15 avg 2018, 10:05

mirko1905 je napisao/la:Ljudi kakav Sakoman kakvi bakrači,provjerene informacije!?
Dika je prije 15 godina pokusao da sagradi tribinu na stajanju ,on bi uzeo prostore ispod tribine i to je to ali nije uspio.Zasto?
Pa Smoljan je napravio projekat kompletne rekonstrukcije stadiona isto prije nekih 15 godina ali ko ce ulozit lovu jer upitanju su milioni eura?Kad je tako lako napraviti stadion dajte mi jedan primjer npr. iz regije.Evo u Hrvatskoj izuzev Rijeke u koju su Miskovic i onaj tala ulozili svoju lovu ,ko je napravio stadion. Osijek kupili mađari i oni ce im praviti stadion.Zagreb ima onu rugobu a zaradili su na desetine miliona eura.Spominjete nekakvu lovu od zupanije,sponzora itd.Ogromna lova yebote ,sve zajedno manje od pola miliona maraka i to za 2 godine.
Usput jedina lova koju je uefa dala za stadione u BiH je u Orasju i nista vise.Zrinjski je dobio 30 tisuca od uefe za omladinski pogon i od toga su renovirane i napravljene svlacionice i prostorije omladinske skole.Zar mislis da ce uefa dati lovu a da to nitko ne zna i ne kontrolira.Ova glupost o uefi je dovoljan dokaz koliko ti je pouzdan izvor.Pametnom dosta.
Osim sto ti je ime retardirano očito si i ti ...
od čega se Rujevica napravila ? Pričamo o poticajima ne o novcu zabstadion , o uređivanju , nitko ne traži da se nov stadion napravi nego funkcionalan , i ovakav je jedva funkcionalan , odveo sam dijete na utakmicu i na poluvremenu ga vodio kući da izvrši veliku nuždu !? Jel to puno sto tražimo i sto se bunimo i ne seri o nečem sto neznas , skoro 1M se poticajnom UEFE dobilo !
Pričaš o Hrv pa svi stadioni su nakaradni ( izuzev Poljuda ) al su svi funkcionalni , svi igraju svoje utakmice na svome stadionu.
O projektima sto pričaš su se pravili kad je bila kandidatura za EURO...
Trn u oku uvijek bio si

hlive
Kontakt:

Post Postao/la hlive » 15 avg 2018, 11:42

Kolko sam ja upoznat UEFA ne daje pare za gradnju pojedinog stadiona. Postoji nekakav HatTrick program gdje se mogu izvuci neke pare za poticaj za renovacije, oml pogon, edukacije itd preko Saveza al u principu to je nikakva lova. Za bilo kakav ozbiljan projekt. Tu najvise moze Savez izvuc al nesto sumnjam da ce oni ulozit u BP ili Pecaru nego ce eo kao sto i rade lovu dati i pare uloziti u Grbavicu radi reprezentacije.

Savez moze preko nekih projekata za klubove nesto dijelit kao za reflektore ove itd al realno to je nikakva lova.

Znaci vama ako stadion ne napravi klub (sto je realnije) ili grad (sto nece nikad) nikakva UEFA vam ga nece praviti. To je garant.
It's better when it's live

mirko1905
Kontakt:

Post Postao/la mirko1905 » 15 avg 2018, 12:58

Truba1905burazeru je napisao/la:
mirko1905 je napisao/la:Ljudi kakav Sakoman kakvi bakrači,provjerene informacije!?
Osim sto ti je ime retardirano očito si i ti ...
od čega se Rujevica napravila ? Pričamo o poticajima ne o novcu zabstadion , o uređivanju , nitko ne traži da se nov stadion napravi nego funkcionalan , i ovakav je jedva funkcionalan , odveo sam dijete na utakmicu i na poluvremenu ga vodio kući da izvrši veliku nuždu !? Jel to puno sto tražimo i sto se bunimo i ne seri o nečem sto neznas , skoro 1M se poticajnom UEFE dobilo !
Pričaš o Hrv pa svi stadioni su nakaradni ( izuzev Poljuda ) al su svi funkcionalni , svi igraju svoje utakmice na svome stadionu.
O projektima sto pričaš su se pravili kad je bila kandidatura za EURO...

O tvoji inteligenciji dovoljno govori to sto misliš da mi je ime Mirko.Truba???
Očito ti neke stvari nezelis da vidiš al to je već tvoj problem.Ljudi ispričavam se na gnjavaži.
Sutra po pobjedu.
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 15 avg 2018, 15:25

Zna li se brojka prodanih ulaznica, hoce li se popunit Pecara? Ocekivao sam da ce se jucer sve rasprodat, a vidim da ipak nije.
P. S. Truba ne moras bas napadat svakog tko nema isto misljenje kao ti :D

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 15 avg 2018, 15:59

Nisam znao da se navijac Zrinjskog ne bi smio zvati Mirko, e svasta ces cuti...:rol:
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 15 avg 2018, 16:28

Taramba je napisao/la:Nisam znao da se navijač Zrinjskog ne bi smio zvati Mirko, e svašta ćeš čuti..:rol:

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 15 avg 2018, 20:57

Danas dernek na Širokom Brijegu,
nadamo se sutra reprizi;)

Dena94
Kontakt:

Post Postao/la Dena94 » 15 avg 2018, 22:14

Taramba je napisao/la:Danas dernek na Širokom Brijegu,
nadamo se sutra reprizi;)
Jesu preorali teren kako? Sutra sastav po mom ukusu: Soldo - Kadusic, Jakovljevic, Lastro, Galic - Pezer, Bekric, Rustemovic/Perisic - Todorovic, Bilbija, Stanic/Baric.
The Nobles ⚔

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 15 avg 2018, 22:30

Bekrija obavezno u prvih 11

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.