FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Penaltiky
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Penaltiky » 15 avg 2018, 19:04

Vidovic je morao dati gol danas. Fakat pojačanje.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Elvir1919
Kontakt:

Post Postao/la Elvir1919 » 15 avg 2018, 19:05

Kakav je Zukic??

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 15 avg 2018, 19:08

DamirT je napisao/la:
Tz1986 je napisao/la:Ja ne znam sta ja narod vidio u tom Smajicu pa mali nema pojma kad vidim kako trci i prima loptu nema tu dobrog.U napadu nista ne moze uraditi
Pa Englezi su vidjeli nesto u njemu.Mada kakav god da je nas je,a realno da ga se stavi na krilo sigurno bi bio bolji
Toliko im se svidio da su ga vratili nazad u slobodu "na kaljenje"... Fudbal je biznis. To ko nije skonto do sada i neće nikada. Ili jesi ili nisi. Neće te niko sa 18 god pustiti da se kališ. Donnarumma, Mbape, Moise Keanu, Rushford, Pulisic i milion drugih ti mogu navesti gdje su ih Ajaksi, Juventusi, Unitedi, Borusije doveli i ne puštaju ih ni za suho zlato.
Smajić je bio fin pokušaj i Jokanoviću hvala, al kod nema gore štela ni veze, ima ako se pokažeš da si neko i vrijediš, ovako te ljudi fino vrate kući i vele "pratićemo te".
Loše je to što tako gubimo obraz. Šalješ im škart i možda neki klinac koji je zaista talenat neće otići jer će biti "A iz Slobode. Garant opet neki za'eb. Neka hvala."
Elem

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 15 avg 2018, 19:13

Kidaju momci, grizu, samo da ne pregore i primimo sad gol kada smo fulali jos dvije.
Zukic predobar koja igracina
Jedan grad, jedna ljubav!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 15 avg 2018, 19:17

Gifron je napisao/la:Kidaju momci, grizu, samo da ne pregore i primimo sad gol kada smo fulali jos dvije.
Znaci Smajic bi mogao uskoro na klupu :tokralju:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

FA7
Kontakt:

Post Postao/la FA7 » 15 avg 2018, 19:18

pa opet crveni za nas?
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 15 avg 2018, 19:20

Tim ce biti kompletan u 8-9 kolu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 15 avg 2018, 19:24

DamirT je napisao/la:Tim ce biti kompletan u 8-9 kolu
Ako niko ni kartona ne dobije. :mrgreen:

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 15 avg 2018, 19:31

Sudija za lijekova ti trebalo, je l' te sram konjino jedna!!
Momcima svaka čast, jako bitni bodovi, bravo!

Btw, šta bi sa 5000 KM? Senade lopove. :mrgreen: :rol:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 15 avg 2018, 19:40

Sad bih potpisao bod u Širokom Brijegu samo da nastavimo niz. :kafa: Može ova ekipa dosta, sa pravom selekcijom igrača i pojačanjima na zimu, borbeni su momci. :tokralju:
Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 15 avg 2018, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 15 avg 2018, 19:53

DamirT je napisao/la:
Gifron je napisao/la:Kidaju momci, grizu, samo da ne pregore i primimo sad gol kada smo fulali jos dvije.
Znaci Smajic bi mogao uskoro na klupu :tokralju:
Tacnije mogao bi kod dajdze u lozu
DRŽAVA TUZLA!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 avg 2018, 19:56

Ja se ne sjecam kad smo igrali ovako borbeno i trcali u 90. minuti kao da je tek pocela utakmica. Ne znam jesu li stvarno odradili tako jake pripreme ili je njih par doslo tako spremno, ali momci pucaju od snage i zelje, ne mozes im nista reci i da izgube.
Vidovic je masina, strasan igrac, jak, brz, spreman i odlican sut ima, samo mu treba lopti. Uz Zukica bi mogao i on mogao profitirati u tandemu, vidi se da Zukic zna fudbala, jak u duelu, zna primiti i spustiti loptu i to i treba nasim igracima.
Civic me pozitivno iznenadio na desnom beku, dobar je bio, samo ga je Prses gusio i usporavao.
Beganovica s ovakvim partijama, pregledom igre, konstantnim otkrivanjem u fazi napada i malo fizicki unapredjenim, na kraju sezone mozemo prodati za masne pare.
Adzem krampetina, pogubljen i nesiguran, istraumirao me, ali na kraju je ipak popravio dojam borbenoscu, dok je Igranjtovic Tito ove igre, njega ne smijemo izgubiti nakon odlaska Mehmedagica.
Hadzanovic je danas najlosiji bio, definitivno najgora partija u dresu Slobode. Uz njega je i Alispahic bio los skroz, dok ostalima ne mozes nista zamjeriti.
Smajic se borio, trcao i otkrivao, par puta dobro suradjivao sa Beganovicem, nit je najbolji niti najgori bio, neka srednja ocjena za njega.

Samo, Nalic POD HITNO mora skrenuti paznju igracima na prekrsaje, mozda i usljed tolike borbenosti i zalaganja nekontrolisano prave nerezonske faulove, zaista bespotrebne. Ne moras svaki napad srusiti igraca ili se zaletiti ko bik u njega.

Sta kazu, Krupa daleko jaca od Slobode? Smradovi su od samog pocetka se valjali na terenu, ono je bruka za tim u PL. A sve to je dodatno potpomogao sudija, nesto nevidjeno u svijetu fudbala, i opet cu ponoviti: Po mome misljenju su sudije najvece zlo nase lige i najveci razlog zasto se igra los fudbal i nerijetko pobjednik zna vec unaprijed. Bruka se i sramota za profesiju koju obavljaju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 15 avg 2018, 19:57

KuduZ se za glavu hvata koliko nasi udaraju :mrgreen:

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 15 avg 2018, 20:07

Pa cekaj kad to Hadzanovic dobi crveni karton, za sto?
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 15 avg 2018, 20:09

radi ovog se gleda fudbal! svaka cast igracima, strasno koliko su srcani! vcrs cu opsirnije. Grbicu i pomocnicima sve najgore na putu prema smrdljivom Prijedoru!
Sloboda Tuzla

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 15 avg 2018, 20:17

Svaka cast momcima na borbi i pobjedi :tokralju:
Protiv sudija od prve do zadnje minute. Valjaju se pola utakmice nijedan žuti, linijski sudija na zapadu katastrofa ocigledne aute za nas sudi za njih. Ovo sa crvenim svaku utakmicu postaje katastrofa sudije nas uništavaju i očigledno dok se ne desi da ih držimo i ganjamo po Tuzli nece se promjeniti. Treba im je.bat nanu naninu.
Svaka čast ekipi samo neka nastave ovako borbeno. Bravo momci :clap:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 15 avg 2018, 20:21

Odavno ovakva utakmica nije bila na Tusnju, sto se tice fudbala i sto se tice publike(i na sjeveru i na zapadu), pa zadnji put bi rekao onda kad smo razmontirali Sarajevo ovdje 3-0 prije 2 godine. Zaista steta za onu akciju u 20. minuti, ono ni Barcelona nije nikad onako odigrala i na kraju stativa. Dominirali cijelu utakmicu, mogli smo lagano 3 gola dati, ali eto prezadovoljan sam i ovim jednim. I sad nek mi neko kaze pa isto igramo kao i sa Milenkom haha smijeh. Nalic se NE SMIJE, NE SMIJE ispustiti iz kluba, apsolutno nikako, pa samo pogledajte stopere danas, ako su ijednom smjeli nabiti loptu kao sto su radili, pogotovo Ignjatovic koji se nije mogao snositi kad umisli da je Modric sa dugim loptama. Svaka cast svakom igracu, samo moram reci da je Prses odigrao kriminalnije od Saida, hajd i ne ocekujem od njega da dobije neki duel i to, al da ne moze dodati nijedan tacan pas i da svaki centarsut zavrsi u rukama golmana, to mi nije jasno nikako. Koliko mi je drago zbog Vidovica, otkako smo ga doveli rekao sam da je momak pojacanje iako su mnogi ovdje govorili da nece moci potrcati, da ne zna sutnuti loptu.
Mislim da je vrijeme da i Senad ode, ali bojim se da tog covjeka necemo otjerati tako lako, pustio je on duboko svoje korijenje u klubu, a druga je stvar sto nema srama i stida. Jedina ispravna stvar Fukara bi sad bila da sav novac sto im je uplatio doniraju porodici Tarika Okanovica i pomognu na taj nacin.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 15 avg 2018, 20:34

spiska je napisao/la:Druze pa Bosnjakovic ti je pripremio ekipu da lete, Bosnjakovic ti je selektirao sa Sencom igrace.
Smajić je selektirao igrače s onim glupsonom Denisom, ali Zlatanova postavka je po meni glavni faktor.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 15 avg 2018, 20:36

Srecom da Smajic utrpa gol,ko zna koji po redu :urnebes: :urnebes:
Vazna 3 boda.Zukic ce biti igracina!Antonio vec dokazani smeker.
DRŽAVA TUZLA!!

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 15 avg 2018, 20:37

bhpremierliga12 je napisao/la:Odavno ovakva utakmica nije bila na Tusnju, sto se tice fudbala i sto se tice publike(i na sjeveru i na zapadu), pa zadnji put bi rekao onda kad smo razmontirali Sarajevo ovdje 3-0 prije 2 godine. Zaista steta za onu akciju u 20. minuti, ono ni Barcelona nije nikad onako odigrala i na kraju stativa. Dominirali cijelu utakmicu, mogli smo lagano 3 gola dati, ali eto prezadovoljan sam i ovim jednim. I sad nek mi neko kaze pa isto igramo kao i sa Milenkom haha smijeh. Nalic se NE SMIJE, NE SMIJE ispustiti iz kluba, apsolutno nikako, pa samo pogledajte stopere danas, ako su ijednom smjeli nabiti loptu kao sto su radili, pogotovo Ignjatovic koji se nije mogao snositi kad umisli da je Modric sa dugim loptama. Svaka cast svakom igracu, samo moram reci da je Prses odigrao kriminalnije od Saida, hajd i ne ocekujem od njega da dobije neki duel i to, al da ne moze dodati nijedan tacan pas i da svaki centarsut zavrsi u rukama golmana, to mi nije jasno nikako. Koliko mi je drago zbog Vidovica, otkako smo ga doveli rekao sam da je momak pojacanje iako su mnogi ovdje govorili da nece moci potrcati, da ne zna sutnuti loptu.
Mislim da je vrijeme da i Senad ode, ali bojim se da tog covjeka necemo otjerati tako lako, pustio je on duboko svoje korijenje u klubu, a druga je stvar sto nema srama i stida. Jedina ispravna stvar Fukara bi sad bila da sav novac sto im je uplatio doniraju porodici Tarika Okanovica i pomognu na taj nacin.
Ja Slobodu gledam od '98. godine i nikad, ali nikad nisam vidio umišljenijeg i odvratnijeg igrača od Omara Pršeša. Ne znam je li to radi mog ličnog animoziteta prema njemu ili šta, ali momak misli da je Ronaldinho, a ustvari pojma nema. Tako ležerno i nezainteresovano izgleda, kao da nema decilitra krvi u sebi, jedan od plejade babinih sinova koji su prošli kroz klub.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.