FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 05 okt 2010, 22:24

Megamon je napisao/la:sa SA X
Pozivamo navijace Sarajeva kao i sve one koji hoce da pomognu u ovoj teskoj situaciji da sutra ujutro posjete transfuziologiju kantonalne bolnice u Zenici. Potrebna je krv za nastradale u teskoj saobracajnoj nesreci koja se dogodila danas. Situacija je jako ozbiljna.

Zalihe koje bolnica ima su dovoljne za veceras, ali sutra ce se osjetiti nedostatak. Kantonalna bolnica Zenica se nalazi u naselju Crkvice.

http://zenica.jevtic.net/zenica1/mapa_zenice.gif

Transfuziologija se otvara u 07:30.

Ukoliko neko zeli da pomogne a nema prevoz neka se javi na slijedeci broj telefona SAD ili UJUTRO:

062 214 518
evo ja sam obavijestio na facebook grupi ljumani tu vijest,takodjer sam poslao poruku svm clanovima.Nadam se velikom broju odaziva,ako ne barem sam se trudio :(
1947!

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 05 okt 2010, 22:24

RIP

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 05 okt 2010, 22:26

Težak dan,da teži ne može biti.
R.I.P A.B.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 05 okt 2010, 22:26

Hoce li se kako organizovati put oko 1h, ja bi otisao i dao krv jer sam ta grupa, al ne mogu nikako prije imam neodlozive obaveze na fakultetu.. Pozz
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 05 okt 2010, 22:28

Tarpi do bagro je napisao/la:Oojjj Jebote nisam Vidio ovoo !!!!!! :o :o :( :( :evil: :evil:

Pa dokad vise ove nesrece !!!

R.I.P.
R.I.P.
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

brcanska_malta
Kontakt:

Post Postao/la brcanska_malta » 05 okt 2010, 22:29

jeste ukleti jbg drzava
zao mi je .
r.i.p.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 05 okt 2010, 22:33

Megamon je napisao/la:Evo sa Fksinfo,molba i ovima iz Zenice koji imaju krvnu neka se jave
Prije današnje utakmice desila se saobračajna nesreća kod Žepča u kojoj je nažalost život izgubio još jedan od nas a više ih je teško povrijeđeno i u Kantonalnoj bolnici u Zenici bore se za njih.

Obavještavamo sve koji su u mogućnosti da daju krv da je potrebna AB+ krvna grupa za momka koji je na intenzivnoj i u najtežem stanju. Svi koji imaju tu krvnu grupu i mogu sutra ujutro ići u Zenicu neka se jave na pm nicku Ofanziva da se dogovore oko odlaska. Ukoliko sami imate mogućnost odlaska javite se u Kantonalnu bolnicu u Zenicu na odjel transfuziologije.

Ovim putem naša ekipa izražava najdublje saučešće porodici poginulog. Rahmet mu duši.
jarane ja imam tu krvnu grupu i dacu je,posto ne vozim zbog objektivnog razloga postojili mogucnost da je dam u Sarajevu i da je neko transportuje u Zenicu,broj mobitela cu ti ostaviti putem privatne poruke.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 05 okt 2010, 22:36

Svi koji mogu nek se jave na 062 214 518 za inforimacije sutra oko puta za bolnicu u zenici da se donira krv
AB+ krvna grupa dolazi u obzir samo. !

Da se malo osvrnem na tekmu i ostalo. Kazu odigrali smo dobro,bolje nego inace. TO me raduje! :)
Ne radujeme to sto fulame sto postotne sanse ali bolje i to nego da ih nemamo uopste! !
Horde na nivou,utorak,kisa i opet se pojavi 200-250 hordasa. Da je bio vikend otislo bi jos toliko i oborili bismo rekord sto se tice tog gostovanja,npr prvi bih ja sa jos dvojicom jarana i rodjakom otisao,ali dobro je i ovako ;) JBM TI IZBORE :mrgreen:

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 05 okt 2010, 22:37

Rest In Peace

prvo Vedran pa sad Admir slika

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 okt 2010, 22:45

Samo F.K.S !! je napisao/la:Nece mi FKSinfo :twisted: :twisted:
Probaj preko Mozille ja sam tako uspio,preko Chroma nemogu nikako

Inace tamo sam mislio ostaviti komentar ali je zakljucan topic,svi manje vise pricaju i naglasavaju kako je ova ekipa za klasu ispod one proslogodisnje al rezultati bar u ligi ne govore tako...i sad kad se osvoji bod u gostima opet nije dovoljno,svi manje vise to smatraju da smo izgubili 2 boda nego dobili 1...ja se ne slazem,mislim sami sebi uskacu usta,jel ova ekipa je kolko ja vidim u prvih 9 kola osvojila vise bodova nego proslogodisnja i u gostima imaju igru ako nista prosle godine smo manje vise strepili hocemol primiti jos koji,sad se nerviramo sto fulamo tolike zicere...znaci igramo bolje,imamo igru,stvaramo prilike,gol ce nekad doci nekad nece a po meni je najbitnije da mi dobro igramo i da se ne izgubi na gostovanju a ako se dobije extra jos bolje...jel ide prica i svi kolektivno ugl hocemo da prvu godinu izguramo medju 4 da se izbori evropa ovi rezultati za sada su sasvim zadovoljavajuca i igra na gostovanjima posebno,mislim prvenstveno na igru a sad sto se jos koji bod mogao osvojiti jbg nesreca,nekad udje nekad ne udje,protiv Celika smo dali iz nicega gol u 94 i tad smo svi bili zadovoljni i veseli a realno igra nije bila bog zna sta,sad smo po svim komentarima razvalili protivnika samo sto jos koja lopta nije usla u gol i onda smo manje vise nezadovoljni jel nismo dobili

Tako da netreba da se naprezemo jel realno je da Borac bude prvak jel ljudi imaju strasan igracki kadar,a mi polahko do polusezone ostati na 2-3 mjestu,u kupu proci sto dalje,na zimu dovesti jos napadaca i eventualno jos nekoga ako smatraju da treba i lagano do mjesta koje vode u Evropu i u kupu dogurati do kraja,jel ako hocemo jak klub treba imati strpljenja,a svi smo se slozili kad je dosla nova uprava da cemo cekati kolko treba al da svi zajedno na kraju imamo stabilan klub koji ce nam svake godine donositi trofej,tako da sve postepeno nista nije doslo preko noci pa nece ni rezultati a ni stabilan klub,ja vjerujem i u ovu ekipu i sve u klubu i imam potpuno povjerenje i vjerujem da cemo se ove godine plasirati u Evropu sto je za mene primarni cilj

R.I.P. za ovog momka,nazalost vise ovo postaje neizdrzivo mislim na ovo provodjenje sile nad momcima koji su dole bile :|
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 okt 2010, 22:49

Komšija mi je.

Neka mu dragi Allah podari lijepi džennet.

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 05 okt 2010, 22:53

robijasi ce sutra ici u bolnicu donirati momku kv a neki su vec otisli tacnije njih 5 je vec bilo i dalo krv r.i.p
samo celik ale samo celik ale

Zavidovićanin
Kontakt:

Post Postao/la Zavidovićanin » 05 okt 2010, 22:55

bilino polje je napisao/la:robijasi ce sutra ici u bolnicu donirati momku kv a neki su vec otisli tacnije njih 5 je vec bilo i dalo krv r.i.p
Humano ;) Mada se zna da se ne vole medjusobno al ipak je u pitanju ljudski zivot pa makar i da je od najgoreg covjeka na svijetu..

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 05 okt 2010, 22:59

Zavidovićanin je napisao/la:
bilino polje je napisao/la:robijasi ce sutra ici u bolnicu donirati momku kv a neki su vec otisli tacnije njih 5 je vec bilo i dalo krv r.i.p
Humano ;) Mada se zna da se ne vole medjusobno al ipak je u pitanju ljudski zivot pa makar i da je od najgoreg covjeka na svijetu..
to je nebitn jeli se mrze al zivot je zivot ...rz 1988
samo celik ale samo celik ale

vejza_
Kontakt:

Post Postao/la vejza_ » 05 okt 2010, 23:06

sutra se ide dati kvr ima dosta ljudi koji to žele, nemoj te nas sada gledati kako robiju vec kao humane ljude...
bit ce mo uz vas u ovim teškim trenucima....R.I.P.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 05 okt 2010, 23:14

Nek ti je vjecni Rahmet Veiki druze... RIP ADMIR BJELAK
!!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

nicaze_072
Kontakt:

Post Postao/la nicaze_072 » 05 okt 2010, 23:16

RIP ADMIR BJELAK

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 05 okt 2010, 23:19

nicaze_072 je napisao/la:RIP ADMIR BJELAK
Za zivot cijeli!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 okt 2010, 23:19

RIP ADMIR BJELAK :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 05 okt 2010, 23:22

Rahmet ti dusi brate!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, Lecler, nedimmmm1337, TheTruth34 i 62 gosta.